הקורבן

animfanatic

New member
../images/Emo190.gif הקורבן ../images/Emo70.gif ../images/Emo190.gif

שלום שלום
כן, אני יודעת שאני שוב פותחת את הפינה שלי באיחור - אני ממש מצטערת ! אבל לומר את האמת, עדיין לא התרגלתי לזה שיש לי פינה
אוקי, מספיק תירוצים... חוקים: אני בוחרת אדם אקראי מהפורום, והוא נחשב "הקורבן". כל שאר חברי הפורום יכולים לשאול אותו איזו שאלה שעולה להם לראש - ומחובתו לענות עליה. מובן ? אוקי, אז נתחיל
קורבן השבוע: מעיין. (2MayaN2) - - - תהנו.

jamma

New member
מעיין ../images/Emo9.gif

איזה קעקוע מבין כל הקעקועים של אטל את הכי אוהבת?

2MayaN2

New member
~הולכת לשרשור קעקועים~ ../images/Emo221.gif

(כי אני לא זכורת את כולם
) אממ טוב, למרות שאני אוהבת את כל הקעקועים שלהם, אני חושבת שהמשותף הוא האהוב עלי
זה מראה את האהבה שלהם ללהקה ואת זה שהם פה כדי להישאר:)

TheOneNoa

New member
../images/Emo190.gifמעיין

את חייבת להרוג אחד מהקרו של אטל מי זה יהיה? חהחה אני רעה

2MayaN2

New member
את באמת רעה! ../images/Emo221.gif

אני אגיד מאט השני
סתם כי אני לא מכירה אותו ואין עליו ממש מידע... Nothing Personal-

StayAwake

New member
מוסיפה עוד קצת שאלות!

היי! המ קורה? איך עבר היום? כמה שעות למדת היום? היו שיעורים? איך הולך בשנה? את עייפה? את רעבה? את צמאה? את שומעת עכשיו מוזיקה? אם כן, מה את שומעת? איך ניצלת את חופש סוכות? איך הכרת את אטל? להקה אהובה? מאכל אהוב? שתייה אהובה? שחקן אהוב? שחקנית אהובה? פריט לבוש אהוב? מה את לובשת עכשיו? כמה זוגות נעליים יש לך? את מי מחברי הלהקה את הכי אוהבת? שיר אהוב של אטל? אתר אהוב? ועוד בהמשך

2MayaN2

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo221.gif

היי! היי! המ קורה?סביר. איך עבר היום?בסבבה עד שהייתי צריכה ללמוד לתנ"ך
כמה שעות למדת היום?אממ שעתיים ראשונות ראינו סרט אז זה לא נחשב
אז רק 2
היו שיעורים?כן, אבל לא רשמתי
איך הולך בשנה?לא משהו>< את עייפה?כן. את רעבה?לא. את צמאה?עכשיו כשאת אומרת..קצת:p את שומעת עכשיו מוזיקה?כן
אם כן, מה את שומעת?Scorpions - Wind of change איך ניצלת את חופש סוכות?במפגש איתכן ועם עוד אנשים וביצאות עם חברים
איך הכרת את אטל?חיפשתי מוזיקה חדשה לשמוע וזכרתי ששמעתי על להקה שנקראת ככה אז פשוט בדקתי ביוטיוב והתאהבתי
להקה אהובה?Mcfly,ATL,Paramore,LP (לא לפי סדר או משהו) מאכל אהוב?סלט מוצרלה. שתייה אהובה?מים
ואם לא אז תפוזים. שחקן אהוב?ג'וני דפ
שחקנית אהובה?רייצ'ל מקאדמס אני חושבת. פריט לבוש אהוב?בגדי חורף למיניהם והצעיף שלי של פארמור. מה את לובשת עכשיו?ג'ינס,גופיה ועל זה חולצת חצי כזאת. כמה זוגות נעליים יש לך?הרבה
את מי מחברי הלהקה את הכי אוהבת?לא אוהבת לבחור
פעם זה היה אלכס עכשיו ממש קשה לי לבחור
שיר אהוב של אטל?Next. אתר אהוב?תפוז ועוד איזה אחד

למעלה