השיר השבועי!

lacrimosa girl

New member
../images/Emo190.gifהשיר השבועי!../images/Emo190.gif

הערות העורכת: לאור הבקשה של אלונה, שמתי השבוע את השיר הזה, בתקווה שכולם מרוצים ואני יכולה להתחיל לחגוג עם השירים הלא קובנציונאליים שלי. ומאחר שזה שיר, הממ, אלונה...מעט ארוטי , אני אקדיש לו חפירה קטנטנה כדי שלא תצאו בהרגשה שמישהו מאיתנו כאן חרמן
ואם זה לא ברור, הקורבן שלנו הוא
passion & the opera
קישור לליריקה: http://www.darklyrics.com/lyrics/nightwish/oceanborn.html#5 ולחפירה הקטנה:
נסיכה של תשוקה, הכבוד התפורר לאבק, מחזה/סימן בתולי, התפוח שלהם לנגוס בו- הכוונה לאופן בו האופרה [נתייחס לזה בצורה הכי פשוטה כרגע, בלי מטאפורות] מכשפת אותך, גם את האנשים הכי אצילים ומכובדים, היא מושווה לתפוח- בלהבלה בלה אתם יודעים למה אני מתכוונת- פיתוי. זה מעין דו שיח- האדם לאופרה/אפרודיטה. ואז, הביטויים נעשים קצת יותר, איך לומר, עזים: שתה מהירכיים שלי, גשם השקרים, מראה כה מקולל; חזה שמעולם לא עורסל/ הניק. הכוונה כאן היא לפיתוי שמתייחס למחזה בתולי כקללה: חזה בתול זה משהו ש, אהמ, צריך לטפל בו. זאת אפרודיטה שמדברת לבתול. אפרודיטה לנשמות בנות תמותה, משחקים מחבואים בחוקים זדוניים- הכוונה לאל-מוות המסויים הזה שיש ב, אני מה זה מסמיקה לכתוב את זה, ואני עוד במחשבים בבצפר! ._. נו, שיש באורגזמה. נקודת השיא וכו' וכו'. השעה הארוטית שלהם, בכיי חסר הדמעות, הסיפוק שלהם, שינתי הנצחית. בואו נחזור לאפרודיטה- האופרה- שנותנת, אבל לא בשביל עצמה. היא מעל זה ולא צריכה את זה. איברים ערומים משתקפים מהירח, אהיה שם עבורך בקרוב. משאלה ראשונה ללילה: תן לי להיות מקור התענוג שלך. [התרגום עילג.] עכשיו זה הבן תמותה שמדבר לאפרודיטה- אהיה שם בשבילך, רק תני לי לענג אותך, אבל היא, כמו שאמרנו לא צריכה את זה. היא מעל זה. גוף בתולה, נפש לקרובו של השטן, אלוהיך הוא בי, בכל מה שאתה רואה. אפרודיטה עונה לו: בתולין זה רע, בלהבלהבלה, אני האלהוים בשבילך. חרמן. XD דו שיח בין האופרה לתשוקה, כשהאופרה בתפקיד אפרודיטה ןהתשוקה בתפקיד החרמן. ואז, בלי שום קשר, תרגילי פיתוח הקול של טאריה. אז, השיר הזה, אם נתייחס לאופרה, תומאס אמר כמה פעמים שהוא לא אוהב אופרה; אם נעשה אחד-ועוד-אחד, האם זה אומר שהוא לא מאמין בתשוקה? אז למה כל השיר הזה, התיאורים והדו שיח? אז כמו שאתם בטח מבינים, אני לא רוצה לחשוב על זה יותר מדי כי לא רוצה להגיע לפרשנות כלשהי ומשאירה את זה לכם. זה באמת דו שיח? והמטאפורות בשיר- האופרה=תשוקה, מדויקת? אז יש לכם אתגר קטן היום, וזה מוקדש לאלונה. ולשאלות הרגילות:
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
6. למי הייתם מקדישים את השיר?
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?
8. תנו ציון לשיר.
9. מה הייתם משנים בשיר?
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? שבוע טוב כולם! יש לי שיעור.

danduuu

New member
עונה../images/Emo9.gifוכל הכבוד על הפירוש../images/Emo47.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הכל
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? Princess of lust Dignity put to dust A virginal sight Their apple to bite 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? לא'דעת
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהים
!!!!!!!!!!!!! 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? גם
6. למי הייתם מקדישים את השיר? המ לא'דעת 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? נסיכה כזאת בטירה גותית אפלה. סתם נו לא יודעת אין לי רעיונות
8. תנו ציון לשיר. 10!!! 9. מה הייתם משנים בשיר?כלום :) 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא אומרת. גם ככה אף פעם לא שמים מה שאני מבקשת

en li shem 7

New member
XD עד שהחמור הוריד לי את השיר.

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?אני אוהבת את הסולו גיטר בהתחלה ואת הדקות 3:14 עד הסוף...נרא לי שהקול של טאריה פה מבוצע הכי טוב מכל שיר אחר...מדהים
:)
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?זה יפה..לא בדיוק נגע בי >< Drink from my thighs The rain of lies A sight so cursed: Breasts which never nursed
3.מה המשמעות של השיר עבורכם?הוממ..לודעת><
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?מדהים...
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?גם יפה
6. למי הייתם מקדישים את השיר?לדבורה
.
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?אני אישית לא הכי אוהבת קליפים של להקות כאלה..אבל כנראה שקטעים מהופעה עם אנימציה גותית כזאת
8. תנו ציון לשיר.10
9. מה הייתם משנים בשיר?לא הייתי משנה שום דבר, הוא יפה ככה..אה. אולי בעצם קטע פסנתר שקט באמצע היה פשוט עוזר..או שזאת רק אני
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?אממ...אין לי מושג

Itay Simons

New member
אני ../images/Emo152.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את החלק שטאריה שרה אופרה
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? לודע.. 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? כנ"ל
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? חזק ממש! 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? הם אחלה :] 6. למי הייתם מקדישים את השיר?
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? נמ משהו באולם אופרה...
8. תנו ציון לשיר. 8.5 9. מה הייתם משנים בשיר? לא יודע.. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? תפתיעי.

lacrimosa girl

New member
אני עוד בהחלט אפתיע ../images/Emo3.gif

ולא סתם, עם משהו נוסח תות הנח המון!
ואיי קשה להאמין שלנייט יש שיר כזה...
כמה הם השתנו O_ם

lacrimosa girl

New member
תגידו, הדבר הזה נעוץ? ../images/Emo12.gif

הוא לא יורד למטה o_O 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
תרגילי-פיתוח-הקול המגניבים של טאריה. :) 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
בלהבלה השורות הראשונות. פרינסס אוף לאסט ETC. 3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
XDDD תומאס יא חרמן! 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
מעולה. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
הו, יוקה. הבנאדם פשוט מתופף טוב. 6. למי הייתם מקדישים את השיר?
לאלונה! ולאיתי, כי גם הוא חרמן.
._. 8. תנו ציון לשיר.
10
9. מה הייתם משנים בשיר?
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?
הששש, הפתעה

lacrimosa girl

New member
מוזר, עכשיו הוא דווקא ירד.

יכול להיות שזאת מוזרות רק של המחשב הזה? o_O

blacknwhite

New member
כל הכבוד על פירוש!../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? אממ... הכל? שיר מעולה! 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? אין ממש חלק ספציפי... כל המילים יפות 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אממ... מה שאת אמרת
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהים!
זה אחד השירים הכי טובים שלה, אם לא הכי טוב 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? טובים מאוד מאוד
6. למי הייתם מקדישים את השיר? לאף אחד
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? אממ... בטירה כלשהי, עם אופרה וכאלה, ורצוי שני גיבורים עם קצת מתח מיני ביניהם, שיצדיקו את המילים (לא לגמרי אבל...). סטייל פאנטום האופרה (ואני לא צוחקת) 8. תנו ציון לשיר. 10
9. מה הייתם משנים בשיר? לא יודעת, נראה לי כלום 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לאכפתלי

Super Alonit

New member
האאאא תנקס בייב!../images/Emo9.gif סופסוף השיר שלי.../images/Emo123.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
הכל! פשוט הכל! אבל בעיקר את הליריקה ואת 'תרגילי פיתוח הקול של טאריה'.
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
הכל! שיר מקסים, פשוט מקסים!
3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
סקס!!!11
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
מדהים ביופיו:]
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
הם אחלה, בייחוד תומאס עם הליריקה
6. למי הייתם מקדישים את השיר?
למישהו ממש כוסון?
זה יהיה בתיאטרון אופראי עתיק כזה ותהיה כמו הצגה שמשדרת תשוקה והלהקה תהיה איפושהו ברקע או כחלק נפרד מזה... קשה לי להסביר. אבל- שמלה אדומה\בורדו!
אדום מסמל תשוקה:]
8. תנו ציון לשיר.
10!
9. מה הייתם משנים בשיר?
כלום:]
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?
אני נותנת לך יד חופשית, קיבלתי את מבוקשתי.

למעלה