מי צודק?

idanias

New member
../images/Emo190.gifמי צודק?../images/Emo189.gif

אוקייייייייייייי.......... אני ואור התווכחנו -הנה השיחה מהאיסיקיו מי צודק?!?! אורושששש‏ (‏PM‎ ‏10:50)‏ : היום חברה שלי <שבאורנג'> הלכה תקן ת'פלא שלה <כבר זה אומר שאורנג' לע טוביםP:> וראיתי שם עוד מלאאאאאאאא אנשים שבאו לתקן ת'פלא .. קיצר שעתיים נתקענו שםםםם ועוד שניה הלכתי להרדםם פתאום אני רואה הצגהP: אנשים התחילו לריב XB idanias‎ (‏PM‎ ‏10:52)‏ : מה הקשר אורנג לא טובים?!?!XDDDDDDDDDDDDD זה הפלאפון דפוקDDDDDDDDD:::::::::::: (לכי לסלקום ופלאפון ותראיXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD) שאני הייתי בסלקום חיכתי עם אבא שלי 4 וחצי שעות $#@%#$%^#$ ועם אח שלי בפלאפון כולה רצה לרכוש מכשיר חיכנו שם יותר משעתיים#@% אורושששש‏ (‏PM‎ ‏10:53)‏ : יחחחחחח ברורר בררורו בגלל זה חצי עולם בא לתקן ת'פלאפונים שלוו idanias‎ (‏PM‎ ‏10:53)‏ : אור?? מה הקשר אבל?XD idanias‎ (‏PM‎ ‏10:53)‏ : זה כאילו תגידי אני קונה אוטו סובארו ואז את עושה תאונה(חס וחלילה) ותלכי לתקן idanias‎ (‏PM‎ ‏10:54)‏ : אורושששש‏ (‏PM‎ ‏11:01)‏ : מעעעעעעעעעעעעע קשוררררררררררררררררר XBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB אורושששש‏ (‏PM‎ ‏11:02)‏ : די אני לע יכולה איתך
אורנג זה רק המסלול של החשבון וכל המבצעים והכרטיס סים של אורנג אורושששש‏ (‏PM‎ ‏10:55)‏ : חחחחחחחחח אבל מלא אנשים באים לתקןן שעתיים נטקעתי שםם idanias‎ (‏PM‎ ‏10:55)‏ : מההההההההההההההה הקשררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר??????? idanias‎ (‏PM‎ ‏11:01)‏ : זה כאילו אני אקח את הכרטיס סים שלי וישים בפלאפון שלך ואז הפלאפון התקלקל אז אני אלך לאורנגגגג?!?!? כי המספר שלי 054????? לאאאא זאת החברה של הפלאפוןןן( samsung , sony ericsson , nokia וכל אלו) לא אורנג לא סלקום ולא פלאפון מה קשור אור?!? אורושששש‏ (‏PM‎ ‏11:02)‏ : די אני לע יכולה איתך
idanias‎ (‏PM‎ ‏11:17)‏ : אור,בן דוד שלי עובד בסלקום,הפלאפונים שמגיעים לישראל אז אורנג קונה אותם וגם סלקום אם הם רוצים הבנת? זה מגיע מחול וסלקום ואורנג קונים מאותה חברה נגיד נוקיה הבנת? אור זה ממש לא קשור אורנגגג אורושששש‏ (‏PM‎ ‏11:18)‏ : אז למה .. למה לאורנג' באים כל שניה לתקן ת'פלא ולפלאפון לע?P: idanias‎ (‏PM‎ ‏11:18)‏ : מה את אומרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת?!?!?!?!?! idanias‎ (‏PM‎ ‏11:19)‏ : את מתכוונת שאת בחיים לא היית במעבדת תיקונים בחברת פלאפון אה? idanias‎ (‏PM‎ ‏11:19)‏ : סתם דוכן שקונים ממנו idanias‎ (‏PM‎ ‏11:19)‏ : ולא מתקנים שם העובדהפהה זה שאפילו הנס קפה בחינם שאורנג' נותנים לשתות בזמן שאני מחכה שעתיים אפילו הוא מגעיללל רצחחחח ועשה לי כבייה בלשוןן זהההההההההההההההה שאת שותה את זה חםםםםםםם זה לא אומר שאורנג דפוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם קיצררררררררררר אור אומרת שאורנג לא טובים בגלל שבאו מלא לתיקונים ואני אומר שזה לא קשור לאורנג אלא לפלאפון עצמו שזה נוקיה מוטורולה(
) סמסונג סוני אריקסון....וכו'........ הרי אורנג קונים את הפלאפון מאותם חברות(נוקיה סמסונג וכו)כנל לפלאפון וסלקום... הם לא מייצרים אותם$@# רק מכניסים את הכרטיס סים שלהם!! אהה כן...וכולם לעמוד דקת דומייה על זה שאור שרפה את הלשון בגלל שהיא שתתה את הנס קפה חם. וגם בגלל זה אורנג' חרא!

חח באמת תעמדו דומייההה XBBBB

ואני לע אמרתיי את זה =>>אורנג זה רק המסלול של החשבון וכל המבצעים והכרטיס סים של אורנג

וואי ת'אמת שאין לי מושג../images/Emo6.gif

וכל פלאפון מתקלקל לא קשור לחברה שלו וכאלה.. אז מה הקשר בגלל אם זה אורנג' או סמסונג או מה שזה לא יהיה? ופלאפון הכי גרועים

Koala Girl

New member
פלאפון או סלקום../images/Emo3.gif

אורנג' זה חרא
לי יש פלאפון והלכתי לתקן אותו פעם אחת כי הפלתי אותו מרוב כישרון והוא התרסק קצת... יאמר לזכותם שלא לקחו לי כסף על זה

אווווווווווו הינה מישהי שמבינההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פאלפון רולזזז =]]

למעלה