מי רוצה להיות אדום

../images/Emo190.gifמי רוצה להיות אדום../images/Emo35.gif../images/Emo190.gif

חלמתם אי פעם להיות אדומים
שהבקיאות שלכם בספייס תובלט לעיני כל הגולשים
אז הנה
גם לכם יש הזדמנות מ-ע-ו-ל-ה להפוך להיות המומחים של קומונת הספייס-גירלז
במהלך החודש הקרוב תתרחש כאן תחרות מסמרת שיער, בין כולכם, גולשי פורום מלאני וקומונת הספייס, שתתנהל באופן הבא: בכל שבוע, בין הימים רביעי עד שבת, יתפרסמו בקומונה באופן אקראי (לא בזמן מוגדר אלא בהפתעה) מספר חידות/משימות הקשורות בספייס. המטרה שלכם היא לבצע את המשימות מהר ככל האפשר.
בכל חידה: הגולש הראשון שיענה יקבל 30 נקודות הגולש השני שיענה יקבל 20 נקודות הגולש השלישי שיענה יקבל 10 נקודות בתום כל סופ"ש הגולש שיזכה יזכה בלהיות אדום למשך שבוע, וכעבור חודש, כאשר יהיו לנו ארבעה מנצחים (אחד מכל שבוע) תערך ביניהם תחרות מכרעת, שתקבע מי מביניהם יזכה בתואר ההאדמה.
אז כולכם מוזמנים בשמחה להשתתף
התחרות תחל מחר, יום רביעי ה-3.5.06 נסו לעקוב אחרי החידות/משימות שיתפרסמו, ואלי דווקא אתם תהיו בעוד חודש המומחים של קומונת הספייס

חחח LOL אבל אתה כבר ירוק, לא../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

בשביל זה אתה צריך לעבור סיווג ביטחוני על- ידי קב"ט (סתם תשובה -:D).

תשובה:

לא בא לך להכנס לקומונה? אל תכנסי, אל תשתתפי
דה פרובלם איז יורס. אני פשוט לא מאמין שאני שומע את ההערה הזו. חוץ מזה: א. החידון הוא חלק מתחרות שתכליתה האדמה בקומונה. למה שאני אפרסם בפורום חידון שהפרס שלו יתיישם בקומונה? ב. החידון הוא על נושא הספייס גירלז, כך שהוא צריך להיות בקהילה שמיועדת למעריצי הספייס ולא רק למעריצי מלאני. ג. להזכירך, אני הוא זה שמנהל את התחרות, אז איך בדיוק את מצפה שאני אנהל אותו דרך הפורום כשאני לא מנהל הפורום? ד. נוגה היא כפרה. אני בדיוק ברגעים אלה מאזין לתכנית המקסימה שלה
כל הכבוד לה על ההשקעה והכשרון

איך הצלחת לשמוע../images/Emo35.gif נוגה מקסימה.

הנגן של הראינטרנט שלי לא משמיע את התוכנית
יו, אני בשוק.

א. אתה לא חייב להאמין אבל זו המציאו

ת ב. כתבת שתעלה את זה גם לפורום ג.לא מעניין אותי להיות אדומה שם אלא החידון עצמו. ד. אתה יכול לעשות חידונים בפורום גם אם אתה לא המנהל ה. הוצאת לי את החשק להשתתף בחידון. ו. שיהיה לך יום טוב

תראי..

דבר ראשון, אני לא רוצה שתביני אותי לא נכון: אף אחד לא מגרש אותך ולא רומז שאת לא רצויה בקומונה. אבל באותה מידה זה לא נראה לי הוגן לשמוע כל שני וחמישי קיטורים שקשורים בעצם קיום הקומונה הזו. בא לך להכנס? אחלה. אף אחד לא יגרש אותך משם בשום שלב. אבל אם יש לך דעות שליליות לגבי קיום הקומונה, שמרי אותן לעצמך. בשביל זה יש לאנשים פה. בשביל לדעת מתי להשתמש בו (במקרה הזה זה תקף גם לגבי ידיים שמקלידות
) בכל מקרה, כפי שהבנת, החידון עצמו הוא נושא פרסים, ולכן, מן הראוי שהוא ינוהל ע"י מנהל כלשהו שיש לו גישה לאפשרויות ניהול שונות. לכן החידון מתקיים כרגע בקומונה, ואם בא לך ממש שיתקיים חידון כזה בפורום, נא דברי עם ענת. אולי תצליחו לארגן חידון דומה גם פה. אבל כמו שכבר ציינתי, אני חושב שאני צריך להשקיע יותר בקומונה שלי, מאשר בפורום, ששייך לענת. שכל אחד יהיה טוב וישקיע איפה שהוא צריך.

תראה...

אף אחד לא בא בטענות על קיום הקומונה. בסך הכל שאלתי למה החידון לא מפורסם גם בפורום כי בהתחלה כתבת שהוא יהיה מפורסם בפורום. את דעותיי אני אחליט איפה ומתי להבעי ואף אחד לא יגיד לי מה לעשות. תלמד להתמודד גם עם ביקורת שאתה לא אוהב לשמוע ולא רק דברים שנעים לשמוע. ועוד משהו... אל תגיד לי מה לעשות...

למעלה