סיפורמתכון - סגירה והתחלה

Master Stav

New member
../images/Emo190.gif סיפורמתכון - סגירה והתחלה ../images/Emo190.gif

שער הברזל ניסגר.....מאחורי יצאתי לעולם הקר .....משחוררררררר על תנאי ..... 01:00 בלילה יוצאים משער המוסד, אני מחייך השגתי אתכול המטרות אותן הצבתי לעצמי ואם זאת יש בי נהר עצום של כאב שחותך אותי בדרכו אל שום מקום, כמה שעות קודם לאכן ישבתי לבד על הכיסא במבואה במוסד האחר ממנו באנו נישען על מקל ההליכה שלי אוחז בו כבמפלט והדמעות זולגות מהעיניים, המילה הכי נכונה לתחושה שאפפה אותי הייתה לבד, הרגשתי כול כך לבד אז כן ההורים שלי היו שם כול היום , ואייל חבר מהמדהימים ביותר שיש לי היה בדרכו למקום והחברים והחברות בטלפון כל הזמן שואלים מתעניינים בודקים במשך כול היום ...ובכל זאת משהו בי פקע ...נישבר....אולי אפילו ניתן לומר קרס ..... בלילה אחרי החזרה לא יכולתי לישון, לקחתי 2 דגי לוקוס בינונים ששוכבים אצלי במקרר משבת עת קיבלתי אותם מחבר שחזר מביקור בשוק עכו החביב עלי בריחותיו, והמיגוון העצום שיש בו והנחתי להם להתרגללטמפרטורת החדר, הוצאתי 2 צרורות גדולים של עלי מנגולד(סלק) ניקיתי אותם תחת זרם מים בכיור המטבח וקצצתי לרצועות ארוכות ,בסיר בו הרתחתי מים שלקתי עגבניות בשרניות וקילפתי אותן קוצץ לקוביות קוביות שוות ככול שניתן ושמתי את כול הכבודה בצד מתפנה לניקוי הדגים

AlonPe

New member
תמיד קורא,

ולא מוצא מה להגיב. בקיצור: נפלא! (כרגיל) |4U)

למעלה