סכמש ..

ברריי xD

New member
../images/Emo190.gif סכמש ..

השבוע מ- 1 עד 10: השבוע במילה אחת: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: דבר מצחיק שקרה השבוע: ציטוטי השבוע: פאדיחת השבוע: שיר השבוע של טוקיו: שיר השבוע בכללי: התחדשות השבוע: אדם השבוע: מאכל השבוע: תמונת השבוע: תכנונים לשבוע הבא: שבווע טווב

tokio me life

New member
../images/Emo205.gif סכמש...

השבוע מ- 1 עד 10: 7.5 השבוע במילה אחת: אהה... משעמם... דבר טוב שקרה השבוע: יש לי משהו שקרה שבוע שעבר אבל לא הספקתי למלא שבוע שעבר אז... אבא שלי חזר מהמלחמה... דבר רע שקרה השבוע: אני לא יכולה לישון אצל רננה (שיי... רק היא יודעת למה זה כיף..) דבר מצחיק שקרה השבוע:אהה... אין... ציטוטי השבוע:אין... פאדיחת השבוע:גם... שיר השבוע של טוקיו:Forgotten Children שיר השבוע בכללי: don't lie-black eyed peas התחדשות השבוע:אין.. אדם השבוע:מאיה... מאכל השבוע:נקניקיה בלחמניה.... תמונת השבוע:--> תכנונים לשבוע הבא:אין...

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif מעתיקה מקומנתנו הקטנה. ../images/Emo13.gif

שם: מיש, מה ניש?
מה שלומך? Sehr Gut, bei Dir?
איך היה השבוע (מ1-10): 9.5 :)
משהו
שקרה השבוע:
מאיפה להתחיל? XD אז, הורדתי את הגשר, עשיתי טראגוס, יש לי מוזה, שיעור גרמנית, היה יומולדת לתאומות מהכיתה שלי ויצאנו והיה כיף רצח, ו ושקיבלתי 98 באנגלית
משהו
שקרה השבוע:
הייתה לי שיחה עם אמא, המחנכת, המנהלת, קצינת ביקור והרכזת שכבה, והם עשו לי רע
פאדיחת השבוע: אוקיי, היום נכנסתי לאוטובוס בעוד אמא חופרת לי בטלפון על המפתח של הבית פתאום הנהג דפק גז ועפתי על המושבים כזה בצד על איזה ילד. וכל האוטובוס הסתכל עליי *בוכה3*
ציטוט השבוע: כל פעם אני מגיעה לכאן ונתקעת. -_-" יש לי רק אחד. היום בשיעור אזרחות הקורע, ידיד שלי לאחותי: "תגידי זה כאב?" היא: "מה?" ~מבט עצבני~ הוא: "שנפלת מגן עדן!" היא: "כןןן!! מאודד מאודדד!" בקול מטומטם כזה. XDD
אדם השבוע: ניקס, היילי, חברה, וסטסי החתולה אתמול בלילה XD
התחדשות השבוע: שיניים חדשות, תוספות נוספות, לעשות קעקוע בילי שוב, הפוסטר של טוקיולס מראש1 וחולצה יפה כזאת.
שיר השבוע: לא טוקיולס - כל האלבום Fallen של אוונסנס.
Paramore - Decode.
Within Temptation - Memories
breaking benjamin - simple design
Coldplay - The Scientist היו הרבה, אל תתקילו אותי -_-" טוקיולס - Frei im Freien Fall, Hilf Mir Fliegen, Spring nicht, Thema Nr .1, Schrei
תמונת השבוע: בילס > > > > >
מאכל השבוע: צ'יפס ושניצל תירס שנמצא על השמן ברגעים האלה, אמאאאאאאאא
משקה השבוע: שוקו.
התמכרות השבוע: קינדר בואנו ושוקו
לינק השבוע: לינק? הא?
מחלת השבוע: הגרון שלי, גאד. איך ידעת שאני חולה? XD
הפתעת השבוע: השיניים החתולות שלי. חשבתי הם יצאו מכוערות וזה.. יצא כזה יפה. אני מרוצה.
תוכניות לסופ''ש: לצאת היום!!!
תוכניות לשבוע הבא: מממ, יומולדת לחברה, למצוא את האקורדים לטוטגליבט ולאס אונס היר ראוס, ועם זאת להגיד שסיימתי ללמוד את כל השירים של טוקיולס. וחוץ מזה... זורמים? XD
איחול הסופ''ש: שיהיה לכולן את הסופ"ש הכי כיפי שיכול להיות.
זהו

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif ולכל המבקשות >>

חיוכי החדש.
יצאתי פוזלת אעש, אל תתייחסו אליי XD והאיכות לא משהו, השתגעה לי המצלמה כנראה. התמונה מהיום שהורדתי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif שבוע טוב מישלי ../images/Emo140.gif

תתחדשי & מזל טוב
כל הכבוד על הציון
הציטוט XD

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif חזרה 3>

תודה תודה :) ונו טוב, המקצוע היחיד שאני יודעת אותו, כותבת בו, מבינה אותו וכמובן מצליחה בו, מגיע לי את הריספקט XD חחחחחח כן.
שבוע טוב יקירה

Xx Haley xX

New member
../images/Emo23.gifI answer My Lovers../images/Emo103.gif

מעתיקה מהקומונה.
שם: היילז.
מה שלומך?בסדר ^-^.
איך היה השבוע (מ1-10):נממ 8 כי היה משמעם.
משהו
שקרה השבוע:
אתמול היה ממש נחמד שהלכנו לטעימות, היה משעשע...
משהו
שקרה השבוע:
שעורים באזרחות+לחפש פרקים של בובספוג בשביל פרוייקט
אין לי כוח.
פאדיחת השבוע:אני בנאדם שלא מתפאדח.
דפקתי את הרגל בפח...
ציטוט השבוע:וול שחכתי...הו בעצם "תמשיכי!." "עוד עוד תמשיכי!." מכול מיני אנשים לסיפור שאני כותבת.
אדם השבוע:דורית, מיכל, אנה, מישל, נויה,יערה
ונראלי ששחכתי עוד כמה
התחדשות השבוע:נמ, כלום.
שיר השבוע:Angels On The Moon - Thriving Ivory
תמונת השבוע:לא לפחד: >
מאכל השבוע:כלום.
משקה השבוע:נסטי אפרסק, דה .
התמכרות השבוע:לא מתמכרת, אבל עכשיו רק ללימודים.
לינק השבוע:מזאת אומרת?OO".טוב נו. Black Sunrise
מחלת השבוע:שלא נתחיל...
הפתעת השבוע: OO....
תוכניות לסופ''ש:הפעם בית...אולי ללכת לקולנוע.
תוכניות לשבוע הבא:אולי מיכל
וכמובן שהיה מרתונים בלי סוף, בחירות.
איחול הסופ''ש:שהיה לכולם סופשבוע מדהים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק שהוא קול ומגליק יותר ממכם,דה.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif עכשיו תורי. ../images/Emo13.gif

השבוע מ- 1 עד 10: - 10 + השבוע במילה אחת: מעולה
דבר טוב שקרה השבוע: - המבחן באזרחות שחשבתי שהוא יהיה קשה הלך מעולה
- השתחררתי ביום שלישי ב- 13:30 , במקום ב- 14:30. - הרבה מורות לא באו השבוע, ככה שהיו לנו המון שעות חופשיות
- יום רביעי לא למדנו בכלל כל היום . - הולך לי ממש טוב עם החומר במת'
- הצלחתי לשכנע את המורה שלי שאחראי על הטיול לת"א שיהיה לנו חודש הבא לקחת אותנו גם לדיזינגוף בנוסף לעזריאלי
דבר רע שקרה השבוע: - מבחן באזרחות, למרות שהוא היה מאוד קל והלך טוב >< - מבחן באנגלית, אני כ"כ שונאת את המקצוע הזה
דבר מצחיק שקרה השבוע: - היום אני וחברה שלי התחלנו לרקוד מרוב שעמום, ואז הצטרפו אלינו שני ילדים, ואז המורה באה והצטרפה
- אתמול בת דודה שלי ניסתה לומר איזה משפט, וכל שנייה מישהו נכנס לה למשפט. בסוף אחד מהבנים בכיתה נכנס לה למשפט והיא הרביצה לו XD ציטוטי השבוע: - אני ואחיות שלי ראינו מקודם סרט עם סוסים: אחות 1: "זה נראה כמו משה ><" אחות 2: "רק שזה לא מוזס, זה הורסס". - היינו באמצע שיעור מת', והיה הרבה רעש בכיתה: המורה: "אתם לא מקשיבובים". - היינו באמצע שיעור טכנולוגיה, ואחד התלמידים ניסה לומר משהו ותלמיד אחר נכנס לו למילים: המורה: "אל תתערבב אתה איתו" - היום הילדה שיושבת ליד בת דודה שלי קשקשה על השולחן עם עט והן לא הצליחו להוריד את זה: בת דודה שלי: "לכי תבקשי מישראל קרם שולחנות" [במקום סבון] פאדיחת השבוע: -
שיר השבוע של טוקיו: - Sacred , בפעם המליון
- Spring Nicht - Der Letzte Tag
- Gegen Meinen Willen שיר השבוע בכללי: - Katy Perry - Hot N Cold - Simple Plan - Generation - Simple Plan - Holding On
התחדשות השבוע: -
אדם השבוע: - בת דודה שלי
- אבא שלי
- החברה הכי טובה שלי
מאכל השבוע: -
תמונת השבוע: -
תכנונים לשבוע הבא: - יום הולדת לשתי חברות שלי
- מבחן בטכנולוגיה
- מבמחן בהבעה >< - מבחן בתנ"ך
- יום ראשון , באר שבע
- מחר, יום נישואין של ההורים שלי
. הולכים למסעדה
שבוע טוב

tokio girl

New member
../images/Emo85.gif my sakmash

השבוע מ- 1 עד 10: 10 השבוע במילה אחת: מעייף דבר טוב שקרה השבוע: קפצתי מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא בחבל ^^ זה ממכר
אמממ... אני כל כך עייפה שלא זוכרת... אהה ושמאיה באה אליי היום! דבר רע שקרה השבוע: דנה...(לא את דנדי, אני מתה עלייך!)שהיא נרקיסיסטית ברמות ואגואיסטית, ההורים שלי לא הרשו לי ללכת לישון אצל חברות או שהן יבואו אליי >< דבר מצחיק שקרה השבוע: הארוחה הערב , כל היום... שאח שלי התחפש לפעיל חמאס והתחיל להסתובב בבית כמו מפגר ולמלמל דברים לא מובנים XDD ציטוטי השבוע: אנחנו נוסעות(אני ומאיה) עם אמא שלי לאנשהו... באוטו: מאיה ואני צוחקות אמא שלי: "יופי! יש לנו ברקס וכלב ים חולה!" אני: "אני הכלב ים!" מאיה: "אני הברקס!" אמא שלי: "אחת חורקת והשניה משהקת" אחרי הארוחת ערב אח שלי תוקע גרעפס(שוב XDD) בפעם העשירית בערך חבר שלו: "רביד.. תגדי, כמה קיבות יש לך?" אח שלי: "ארבע, מה לא ידעת?" חבר: "כן, שלוש קייבות לאוכל ואחת לגזים" פאדיחת השבוע: נמה נמה... נראה לי שכלום... שיר השבוע של טוקיו: אממ.. לא שמעתי כל כך מוסיקה, הייתי נורא עסוקה שיר השבוע בכללי: כנ"ל שיר השבוע של טוקיו... התחדשות השבוע: נראה לי שכלום... אדם השבוע: טל
שקד
מאיה
(לשקד, לא מאיה מהכיתה שלנו), חן
, אח שלי
כל בנאדם נחמד אחר
מאכל השבוע: צלע פרה קטנה(לא הפרה הקטנה הזאת... סטייק לא כשר) עם אורז פרסי וסלט חסה
תמונת השבוע: --->
תכנונים לשבוע הבא: ללמוד, לישון, לישון, לקפוץ מלא מלא מלא בחבל (ששניים מסובבים ואחד קופץ) ועוד הרבה...

למעלה