../images/Emo105.gif מעתיקה מקומנתנו הקטנה. ../images/Emo13.gif
שם: מיש, מה ניש?
מה שלומך? Sehr Gut, bei Dir?
איך היה השבוע (מ1-10): 9.5
משהו
שקרה השבוע: מאיפה להתחיל? XD אז, הורדתי את הגשר, עשיתי טראגוס, יש לי מוזה, שיעור גרמנית, היה יומולדת לתאומות מהכיתה שלי ויצאנו והיה כיף רצח, ו ושקיבלתי 98 באנגלית
משהו
שקרה השבוע: הייתה לי שיחה עם אמא, המחנכת, המנהלת, קצינת ביקור והרכזת שכבה, והם עשו לי רע
פאדיחת השבוע: אוקיי, היום נכנסתי לאוטובוס בעוד אמא חופרת לי בטלפון על המפתח של הבית פתאום הנהג דפק גז ועפתי על המושבים כזה בצד על איזה ילד. וכל האוטובוס הסתכל עליי *בוכה3*
ציטוט השבוע: כל פעם אני מגיעה לכאן ונתקעת. -_-" יש לי רק אחד. היום בשיעור אזרחות הקורע, ידיד שלי לאחותי: "תגידי זה כאב?" היא: "מה?" ~מבט עצבני~ הוא: "שנפלת מגן עדן!" היא: "כןןן!! מאודד מאודדד!" בקול מטומטם כזה. XDD
אדם השבוע: ניקס, היילי, חברה, וסטסי החתולה אתמול בלילה XD
התחדשות השבוע: שיניים חדשות, תוספות נוספות, לעשות קעקוע בילי שוב, הפוסטר של טוקיולס מראש1 וחולצה יפה כזאת.
שיר השבוע: לא טוקיולס - כל האלבום Fallen של אוונסנס.
Paramore - Decode.
Within Temptation - Memories
breaking benjamin - simple design
Coldplay - The Scientist היו הרבה, אל תתקילו אותי -_-" טוקיולס - Frei im Freien Fall, Hilf Mir Fliegen, Spring nicht, Thema Nr .1, Schrei
תמונת השבוע: בילס > > > > >
מאכל השבוע: צ'יפס ושניצל תירס שנמצא על השמן ברגעים האלה, אמאאאאאאאא
משקה השבוע: שוקו.
התמכרות השבוע: קינדר בואנו ושוקו
לינק השבוע: לינק? הא?
מחלת השבוע: הגרון שלי, גאד. איך ידעת שאני חולה? XD
הפתעת השבוע: השיניים החתולות שלי. חשבתי הם יצאו מכוערות וזה.. יצא כזה יפה. אני מרוצה.
תוכניות לסופ''ש: לצאת היום!!!
תוכניות לשבוע הבא: מממ, יומולדת לחברה, למצוא את האקורדים לטוטגליבט ולאס אונס היר ראוס, ועם זאת להגיד שסיימתי ללמוד את כל השירים של טוקיולס. וחוץ מזה... זורמים? XD
איחול הסופ''ש: שיהיה לכולן את הסופ"ש הכי כיפי שיכול להיות.
זהו