פינת הניתוחים
(גנוב מפורום סימפל פלא

i panic

New member
../images/Emo190.gifפינת הניתוחים../images/Emo190.gif(גנוב מפורום סימפל פלא

פלן) אמ.מ.אז ככה. .מי שלא מכיר זה פינת הניתוחים פינהח דשה..(פינה חדשה זה בסדר? ויש כאן פינה כזאת?) אמ..בוחרים שיר של טוקיו הוטל ומנתחים אותו לפי השאלות הבטת והשיר עכשיו הוא ... love is dead אז. .הנה השאלות.. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? שורה שממש מפריעה לכם? הייתם משנים משהו בשיר? אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? למי הייתם מקדישים את השיר? מהו לדעתכם הרעיון שעומד מאחורי השיר(מדוע אתם חשובים שהוא נכתב)? עוד משהו? ציון לשיר 1-10? תבחרו בית אחד בשיר(יכול להיות גם הפזמון) ותנתחו אותו לפרטי-פרטים. מקווה שזה בסדר..תהנו..ח...אוהבת מיריתו'ש

i panic

New member
אוקי עם אף אחד לא עונה ..><

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?"we die when love is dead" שורה שממש מפריעה לכם?"another feeling dies" הייתם משנים משהו בשיר?אמ...כן שיהיה קצת יותר רועש.. אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? אממ..אותו הדבר גם זה וגם זה... יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר?אמת אני שומעת אותו כל הזמן.. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?ליפני==>
אחרי==>
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?אממ..היית רוצה לישמוע תא פאניק או את מכר עושים תא זה.. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?אמ..לא אני לא חושבת על שם כרגע.ץ.. למי הייתם מקדישים את השיר?אמ...האמת זה לא שיר לכ כך שמקדיים כי זה על פרידה...אבל לישמוע אוותו שאתה בדיכאון זה מו7צין .. מהו לדעתכם הרעיון שעומד מאחורי השיר(מדוע אתם חשובים שהוא נכתב)?אמ...לא יודעת... עוד משהו?לא ציון לשיר 1-10?8 וחצי תבחרו בית אחד בשיר(יכול להיות גם הפזמון) ותנתחו אותו לפרטי-פרטים. אמ..אין לי כוח ..חי.ח.

Rukia nik

New member
מצטערת שאני לא עונה על הכל!

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? "the world in silence should forever feel alone" שורה שממש מפריעה לכם? שומדבר.. הייתם משנים משהו בשיר? אממ..לא אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? המוזיקה יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? כשאני עצבנית או עצובה אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? חיבור של שניהם :
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אך ורק טוקיו הוטל אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אממ לא הייתי משנה זה שם יפה! למי הייתם מקדישים את השיר? לאחותי!
ציון לשיר 1-10? 5 אני אישית אוהבת יותר את הגירסא הגרמנית!

dorkiflitz

New member
אני אנסה לענות על הכל..

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? With every word another feeling dies
שורה שממש מפריעה לכם? We die when love is dead כאילו, פאק! תתרגמו את זה נורמלי לאנגלית או שלא תתרגמו בכלל! זאת משמעות אחרת לגמרי!
הייתם משנים משהו בשיר? ברור! את התרגום!
אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? ברור שבגלל המילים..
יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? אמממ.. לא ממש את האמת.
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אמממ.. וואו. שניה. לא עולה לי אפחד בראש.. איך אני שונאת שזה קורה לי.. XD
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אולי השם של השיר בגרמנית? אהמ~מתרגמים~אהמ
למי הייתם מקדישים את השיר? ברור שלאקס או מישהו כזה.
מהו לדעתכם הרעיון שעומד מאחורי השיר(מדוע אתם חשובים שהוא נכתב)? שיר על אהבה נכזבת. שרואים איך בן הזוג פשוט מתרחק..
עוד משהו? קפה עם סוכרזית זה איכסי
ציון לשיר 1-10? 7 גרסא גרמנית שליטע!!1
תבחרו בית אחד בשיר(יכול להיות גם הפזמון) ותנתחו אותו לפרטי-פרטים. נו לא עכשיו.. ><"

i panic

New member
ח..טנקס..

הכל בזכות (שחכתי איך קוראים לך..ח..)PerfectSP ו

PerfectSP

New member
חחחחחחחחחחחח!!!!!!! ../images/Emo190.gif

יאי!!!!!!!!!!! גנבו משהו מפורום סימפל פלאן!! אני לא מאמינה!!!DDDDDDDD:

PerfectSP

New member
וחשבץי שאפאחד לא נכנס לשמה...:) ../images/Emo190.gif

חחח..זה די פורום,יבש
כל אוהבי סימפל פלאן מוזמנים לשם בחום!!D: אני מדגמנת לי שם באדום

i panic

New member
אעאעאע!!

נוו...זאת אני שיצרתפתי ..(מירית..) ח..כתבתי לך באיזה שירשור פה בפורום שגנבתי

PerfectSP

New member
אפילו את השטן שלי גנבת../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

חחח...סתםXDDDDD הרי השטן שלי מופיע בכל חור בסימפל פלאן

YuviR

New member
הממ... פינה מגניבה!

אוקיי, אני אוהבת את השיר הזה. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? "with every word another feeling dies" שורה שממש מפריעה לכם? "I hold your letter in my frozen hand" הייתם משנים משהו בשיר? הממ.. לא, זה שיר שמישהו יצר, אם אני אשנה זה כבר לא יהיה יצירה שלהם :> אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? קשה לי לבחור. אני חושבת שהמוזיקה במקרה הזה. יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? לא.. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? הממ, טוקיו הוטל
לא יודעת זה מתאים רק להם אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? לא יודעת. love is dead זה טוב! למי הייתם מקדישים את השיר? למישהו שאני מרגישה שאהבה שלו ושלי נעלמה... ושהיא לא תחזור מהו לדעתכם הרעיון שעומד מאחורי השיר(מדוע אתם חשובים שהוא נכתב)? הרעיון הוא שהאהבה מתה בלי שאפשר לעשות משהו בקשר לזה עוד משהו? אני צריכה ללכת להתקלח :<<< ציון לשיר 1-10? 7.5 (פשוט כי אני מעדיפה את totgeliebt)

florgirl20

New member
../images/Emo26.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? im left here in the dark no memory of you שורה שממש מפריעה לכם?
הייתם משנים משהו בשיר? לא!
אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? בגלל שניהם. יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? ממ לא. שומעת אותו תמיד
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אף אחד!!!!! רק ביל
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אם ביל קרה לשיר ככה,תסמכו עליו שהוא יודע מה הוא עושה >< למי הייתם מקדישים את השיר? ממ מקווה שלאף אחד. מהו לדעתכם הרעיון שעומד מאחורי השיר(מדוע אתם חשובים שהוא נכתב)? אני חושבת שביל אמר מתישהוא בראיון, שהוא נכתב על האהבה שהיתה לו ונגמרה לא טוב. בעצם השיר מתאר את הרגשות שביל עבר פעם.. עוד משהו? זה שיר יפה
ציון לשיר 1-10? 9

וואו אחלה רעיון לדעתי, עשו את זה בפורום

נייטוויש, ואהבתי את הרעיון :) אוקי אז עונהה- שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? אני לא בטוחה שזו השורה בדיוק אבל אם כן היא מאוד חכמה (אני פשוט עצלבנית ללכת ולבדוק בדיסק P: ) - "'we die when love is dead" שורה שממש מפריעה לכם? אין! הייתם משנים משהו בשיר? לא, המוזיקה יפה מאודמאודמאוד והמילים כמובן שמדהימות אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? יותר למילים יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? כל מצברוח אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
- או זה או זה כל אחד לוקח אותו אחרת אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? רק טוקיו הוטל. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? when we die למי הייתם מקדישים את השיר? לאהבה נכזבת או אהבה שהייתה ונגמרה. מהו לדעתכם הרעיון שעומד מאחורי השיר(מדוע אתם חשובים שהוא נכתב)? מחשבות שרצות לביל במוח עוד משהו? שיר מדהים. ציון לשיר 1-10?8 תבחרו בית אחד בשיר(יכול להיות גם הפזמון) ותנתחו אותו לפרטי-פרטים - וואו זה מסובך. אני לא טובה בניתוחים. בהזדמנות ננתח כשאני לא אצתרך לצאת לבייביסיטר P:

../images/Emo192.gifעונה XD

כי משעמם לי ועכשיו 12 בלילה אין לי מה לעשות
love is dead
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? We lost a dream we never had. שורה שממש מפריעה לכם? אין כזאת... הייתם משנים משהו בשיר? כלום שיר מושלם
אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? המילים... יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? נממ לא נירא לי אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אממ... לא יודעת XD אולי בולט (ספיר הכירה לי
) אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? It's over now למי הייתם מקדישים את השיר? אין לי למי להקדיש אותו
מהו לדעתכם הרעיון שעומד מאחורי השיר(מדוע אתם חשובים שהוא נכתב)? אין לי מוסגג עוד משהו? לא! ציון לשיר 1-10? 10
אני אוהבת את השיר הזה :] תבחרו בית אחד בשיר(יכול להיות גם הפזמון) ותנתחו אותו לפרטי-פרטים. מזתומרת? :O לילה טוף לכולם פרשתי למיטה

למעלה