ראש בראש!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo190.gifראש בראש!../images/Emo189.gif

בפעם שעברה התבקשתם להכריע בין Teenagers לבין I Don't Love You. והמנצח הוא: I Don't Love You !! ברוב כפול (6 לעומת 3) >: והשבוע הקרב הוא בין: Heaven Help Us נגד Desert Song סופ"ש רגוע ונעים וקריר!

heaven help us ../images/Emo127.gif ../images/Emo223.gif

זה קשה, אין מה להגיד, DESERT SONG הוא שיר נורא נורא מצמרר, גם בליריקס וגם בשירה של ג'רארד.. מה שכן, הוא ממש מדכא אותי, מעציב, כאילו מערפל את כל האוירה של החיים... לא בטוחה אם זה טוב. אחרי הכל, זה רק שיר. HEAVEN HELP US זה כבר סיפור אחר. זה שיר שמעלה בי תקווה כל פעם מחדש כשאני שומעת אותו. זה כאילו שאתה חושב על החיים שלך במהשלך השיר, על כל הצרות, הדברים הקשים והמאכזבים, ובסוף השיר אתה מרגיש את התקווה חוזרת אליך, כי אתה יודע שהכל יהיה בסדר בסוף ושיש מי ששומר עליך. (פה זה כבר עניין של אמונה, כל אחד ואחד מכם עם המוח שלו. ) קיצר, אחד השירים האהובים עליי.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהאבן הלפ אס~

נה, אני מחבבת את דזרט סונג ויש לו באמת מילים טובות, אבל איכשהוא אף פעם לא באמת התחברתי אליו~ קצת משעמם אותי אפשר לומרXD אבל שנים לא שמעתי אותו אז לא יודעת. אבל בכל מקרה, את HHU אני ממש ממש אוהבת3>

Hadar way

New member
קשה לי מדי../images/Emo7.gif

אבל אני חושבת שDesert song א.התאהבתי בו ממש מהצליל הראשון שלו, למרות שגם בהאבן הלפ אס זה ככה אבל שונה קצת. ב.אני ממש אוהבת את הליריקס ג.אני לא רוצה שהוא יפסיד ללא קולות :) היי מגיע לו!

Because Of May

New member
אני יודעת שאני במיעוט, ../images/Emo109.gif

אבל דזרט סונג. הוא הרבה יותר מצמרר אותי מ-HHU משום מה, לא יודעת. המילים, השירה, הלחן... מה גם שהוא שיר שדי שונה מהסגנון הכללי של MCR, ובגלל זה הוא יותר מיוחד. אני יודעת שאני במיעוט, ובכל זאת, אני בוחרת בו.

אני מסכימה איתך שזהו שיר מיוחד ../images/Emo223.gif

אני גם מאוד אוהבת אותו, במיוחד כשאני מתחילה לראות את לוטמס ושומעים אותו בהתחלה.. סוג של מצמרר. הבעיה היא, שהשיר הזה מעביר בי משהו שלילי, לעומת הבן, שמעביר בי משהו ממש חיובי. קשה לי לבחור כי שני אלה שירים טובים, אבל אם אני אבחר בדזרט סונג אני ארגיש מוטעה. סתם צורך להגיד את זה.

למעלה