ראש בראש

../images/Emo190.gif ראש בראש ../images/Emo189.gif

בפעם שעברה התמודדו ראש בראש גלעד שגב מול דניאל סלומון
והתוצאות: דניאל סלומון - 2 קולות. גלעד שגב - 2 קולות. נמנעים - 2 קולות. והמנצח? Well, אין מנצחים - שניהם מושלמים, וזהו זה. המתחרים הפעם - שוטי הנבואה מול מוש בן-ארי
והשאלות:
מה אתם חושבים על כל אחד מהאמנים?
מי יותר מעצבן אתכם?
למה?
את מי אתם יותר מעריכים - ולמה?
מי לפי דעתכם עושה מוזיקה טובה יותר?
השיר האהוב עליכם של כל אמן?
ולסיכום, את מי אתם יותר אוהבים?!

קיר קמט

New member
הממ

מה אתם חושבים על כל אחד מהאמנים? אני ממש ממש אוהב את שוטי הנבואה.. את מוש לא סבלתי פעם, התחלתי לסבול קצת לאחרונה
מי יותר מעצבן אתכם? למה? הגבות של מוש, אני מניח את מי אתם יותר מעריכים - ולמה? את שוטי הנבואה, כי הם יותר מוכשרים
מי לפי דעתכם עושה מוזיקה טובה יותר? שוטי הנבואה השיר האהוב עליכם של כל אמן? שוטי הנבואה - מי, מוש - הממ.. לא יודע. ולסיכום, את מי אתם יותר אוהבים?! שוטי הנבואה

../images/Emo9.gif

מה אתם חושבים על כל אחד מהאמנים? שוטי יותר טובים. מי יותר מעצבן אתכם? למה? מוש, הטקסטים שלו על הפנים, בייחוד דרך שאין בין 2 משפטים בו שום קשר, הוא נראה לי כמו אחד שמנסה לשחק אותה מלך השאנטי, למרות שיש לו סטייל. את מי אתם יותר מעריכים - ולמה? השוטים, להקה איכותית ווקאלית ומוזיקלית מי לפי דעתכם עושה מוזיקה טובה יותר? השוטים, אפילו הסיתוף פעולה עם איזבו היה מטורלל ברמות ולא הרס אותם השיר האהוב עליכם של כל אמן? שוטי הנבואה-תשאירי לי פרח, מוש בן ארי, למרות שזה לא בדיוק שלו-ג'ה איז וואן ולסיכום, את מי אתם יותר אוהבים?! שוטי הנבואה

../images/Emo9.gif

מה אתם חושבים על כל אחד מהאמנים? שוטים
ומוש מפחיד אותי (אני נורא רוצה למרוט לו גבות
) מי יותר מעצבן אתכם? למה? מוש, סתם כי הוא מפחיד את מי אתם יותר מעריכים - ולמה? שניהם פסדר מי לפי דעתכם עושה מוזיקה טובה יותר?שוטים השיר האהוב עליכם של כל אמן? שוטים - קול גלגל, מוש- מסע ומתן ולסיכום, את מי אתם יותר אוהבים?!שוטים

° w a v e °

New member
וואו זה קשה

המתחרים הפעם - שוטי הנבואה מול מוש בן-ארי והשאלות: מה אתם חושבים על כל אחד מהאמנים? אני מתה על שניהם מי יותר מעצבן אתכם? למה? אףאחד!): את מי אתם יותר מעריכים - ולמה? כעיקרון מוש, כי ככה מי לפי דעתכם עושה מוזיקה טובה יותר? שוטי הנבואה השיר האהוב עליכם של כל אמן? פה ביפו ומי של שוטי הנבואה, ושל מוש אין לי ספציפי ולסיכום, את מי אתם יותר אוהבים?! שוטי הנבואה[?]

Funky Giraffe

New member
אין לי כח לזה. קיצר שוטי הנבואה

יותר מגניבים מבחינת מוסיקה רוב הזמן - חוץ מ"אנצל" ו"יה" של מוש, ומבחינת ווקאלז שוטי יותר מגניבים נראה לי למרות שבהתחלה רציתי להגיד שמוש יותר מגניב מבחינת ווקאל חשבתי על זה פעמיים :X

למעלה