איך אפשר לראות את הקטע עם קטורזה??? פספסתי אותו ואני מחפשת בנרות!!!
B belafonte New member 24/11/06 #2 זקוק לטלפון של יאיר לפיד או..... הי צריך פקס / טלפון של יאיר לפיד או של המפיק/ה של התוכנית + שם אשמח לקבל עזרה יום נפלא
זקוק לטלפון של יאיר לפיד או..... הי צריך פקס / טלפון של יאיר לפיד או של המפיק/ה של התוכנית + שם אשמח לקבל עזרה יום נפלא
G golanbu New member 25/11/06 #3 ../images/Emo206.gifתוכנית שנינט מתארחת... אני רוצה לראות שוב את הקטע שנינט מתארחת בתוכנית היכן ניתן לעשות זאת?
../images/Emo206.gifתוכנית שנינט מתארחת... אני רוצה לראות שוב את הקטע שנינט מתארחת בתוכנית היכן ניתן לעשות זאת?
I IBM123 New member 25/11/06 #5 שוב אנייי.... אני צריכה עזרה דחוף רק איך קוראים לזה שרצח את דפנה הבת של עתליה בספר החידה השישית
C cgivati New member 26/11/06 #6 עזרה מישהו זוכר מי היתה המפטורסמת שסיפרה לפני תוכנית או שתיים שהיתנ אחת מהקורבנות של האנס הסדרתי בני סלע?
עזרה מישהו זוכר מי היתה המפטורסמת שסיפרה לפני תוכנית או שתיים שהיתנ אחת מהקורבנות של האנס הסדרתי בני סלע?
M mirit2312 New member 26/11/06 #7 איך יכול להיות שרן דנקר עוד לא היה? בתוכנית? הוא הדבר הכי לוהט שיש. יש תחושה שיאיר לפיד לגמרי לא עם יד על הדופק. דחוף לראיון מעמיק!!!
איך יכול להיות שרן דנקר עוד לא היה? בתוכנית? הוא הדבר הכי לוהט שיש. יש תחושה שיאיר לפיד לגמרי לא עם יד על הדופק. דחוף לראיון מעמיק!!!
D DaNi3l New member 26/11/06 #10 זקוק לעזרה נואשות. שלום, אני מבקש בבקשה את המספר פקס של ההפקה או אימייל של התוכנית שם אפשר לפנות ליאיר לפיד או משהו כזה. תודה רבה מראש, דניאל
זקוק לעזרה נואשות. שלום, אני מבקש בבקשה את המספר פקס של ההפקה או אימייל של התוכנית שם אפשר לפנות ליאיר לפיד או משהו כזה. תודה רבה מראש, דניאל
מ מילי17 New member 28/11/06 #11 ../images/Emo190.gif שאלות , בקשות, טענות ../images/Emo189.gif שרשרו לכאן- ותענו בהקדם. או שלא. אבל לפחות שיהיה מסודר
../images/Emo190.gif שאלות , בקשות, טענות ../images/Emo189.gif שרשרו לכאן- ותענו בהקדם. או שלא. אבל לפחות שיהיה מסודר