אנה ודילן דפוקים, אנה לא הייתה צריכה להגיד לדילן להתחבא ולא לעשות מזה ביג דיל פשוט שסול יכנס ואז היו מסבירים לו, גם אם זה אומר שסול יפגע זה יותר טוב מאשר שהוא יתחבא ואז סול יגלה את דילן בטעות אז זה נראה יותר חשוד. הייתה לי הרגשה שהמנהיג הוא בלתי מנוצח, שכנראה רק דילן יכול להרוג אותו באמת...
לא הבנתי כלום. איך קאריאן קשור להגעתה של ג'יני לאי ב-1909? מי זה לעזעזל גורדון מילר? יש עוד כל כך הרבה דברים לא פטורים שזה משגע אותי, ובשלב מסוים אני מתייאש מלנסות לפטור אותם. גיורא חמיצר חתיכת ממזר.
קאירן הוא בטח האיש שהביא את ג'יני לאי, בגלל זה סאם צייר אותו. ואדי אמר שהוא ראה את קאירן בחלום, אז אולי בגלל שהוא שרד ולא מת אז זה כאילו קאירן בחר בו ובגלל זה בוא בן אלמוות. ונראלי שהבנתי למה אדי רוצה להרוג את כל הטיימרים בעולם, בגלל שלמרות שיריות אקדח לא הורגות אותו, טיימרים (במיוחד דילן) יכולים להרוג אותו עם הרוח הזאת שהם מוציאים מהיד XD
אומנם הדברים שנאמרו בפרק מפי אדי היו צפויים, ולא התחדש הרבה בהיסטוריה של 1909 אבל עדיין זה היה פרק טוב. כעת אנחנו יודעים הכל על קאיראן ולא רק מהשערות וכד'. גם אני אומר שדילן הוא היחיד שיכול להרוג את קאיראן. שוב פעם נראה שבקרוב מאוד ההיסטרויות יתחברו. כמו שירין אמר, עוד שבועיים-שלוש פרק הסיום ובו מובטח שההיסטוריות יתחברו לכן נראה שזה מתחיל מעכשיו.
הקטעים עם הבלתי-מנוצח הזכיר לי את דניאל והקריפטון. אני אוהב שבפרק אחד יש גם 1909 וגם 2009. הסצנות של בן, אדי וקאיראן טובות! פלורנס והמבטא שלה שולטים
אני מתאר לעצמי שלקראת הסוף נגלה מה בדיוק הסיפור של קאיראן, האם הוא היה בן אדם אמיתי מתישהו, מה קרה לו, איך ולמה הוא התחיל להשתלט על אנשים דרך חלומות ומה הוא מנסה לעשות בזה. גם הוא קשור בעבר של ג'יני וזה דיי מחזק את הטענה שלי מאתמול שג'יני ב-1909 היא בעצם ג'יני משנות ה-90 שאחרי הרצח של ההורים שלה נחטפה (ע"י קאיראן?) ל-1909 ונשארה לחיות שם.
גם את הקטע עם האקדח וגם מה שהיה ב-1909, אבל אם זכור לכם יש עוד סוף של פרק שלא המשיכו את הסוף שבו ג'יני מ-2010 מגלה את התוכנית של ריק עם הקטע של ארמדילו עוד בזמן שהילדים כבר יצאו מזה והכול בסדר.