תשתוק לפני שתקבל סאטירה

junior gong

New member
../images/Emo190.gif תשתוק לפני שתקבל סאטירה ../images/Emo6.gif

מביאים אותה בסאטירה, קריקטורה, פליקסים, סרטונים, ביקורת פוליטית עם הומור, בקיצור, בכל מה שנוגע לצחוק, ציניות בטוב טעם, תיחכום, וכל מה שהצחיק אותכם ! תפרו את השירשור כאילו היה אנג'לינה ג'ולי ( לנשים.....במקרה הזה ויז ...חחחחח........תפרי את השירשור כאילו זה היה אחמדי נג'אד, אני יודע שנשבית בקסמו ! )

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif יש עוד אישה כאן בפורום, אני חושבת..

בקיצור, אני יכולה להפרות אותו עם מה ששמתי בשרשור בוקר טוב?
מחזור חומרים...

junior gong

New member
wiz

איפה את רואה עוד נשים כאן? חוץ ממך ומוואקינג אין עוד בחורות

THE WIZARD 55

New member
יש את קרמיסימו...

אבל נראה לי שהיא נמצאת הרגע בזרועותיו של בחור שרירי חסר רחמים שזומם לחרוש אותה ולזרוע את זרעי אהבתו... קרמיסימו, תמלטי על נפשך...ובואי לכאן..!!! ואם תגיד עוד פעם משהו על ווקינג אתה מת

junior gong

New member
מה קרמיסימו?

מה זרעים? מה לחרוש? לרגע חשבתי שאני בשיעור חקלאות, קרמיסימו אג'י ליהינא ( את חושבת שהיא מבינה מרוקאית? )

ksimeroni

New member
../images/Emo68.gifמישהו קרא לי?

וויזי וויזי.... איזה בחור, איזה שרירי, איזה לחרוש ואת מי לזרוע? אף אחד לא רוצה אותי בלילה הכהה הזה... אף אחד לא רוצה להתחבא איתי בין צלליו, אף אחד לא רוצה לערפל אותי לעיני יצורי האופל הנעלמים באפלתו... אין מחרשה ונגמרו הזרעים כשהחושך פלש לעולם... כל השרירים החסונים מסתתרים בפחד בבתיהם המוארים, מאימת מאורות השדים הדוממות, הנבנות כל פעם מחדש על אדמתנו עם רדת ליל....
ואני מפצירה בהם, מתחננת בדמעות, שיבואו לעבד אותי על תילי עפר נטושים, לאורם הקלוש של משלחת כוכבים בוהקים, ולקול לחשושי רוחות השמים, המשטות בלעג במוחנו האנושי... אבל אף אחד לא רוצה אותי!!!
יש לך פיתרון? ומייק - איך אני לא אבין מרוקאית? אי אפשר להסתובב כל החיים במעברה של מרוקאים (אחת מכככככל המעברות שלהם) ולא להבין אותם... הם דווקא אנשים פשוטים - אם אתה תעצבן אותם, הם ירביצו לך. אם אתה תנסה להרגיע אותם, הם ירביצו לך. ואם אתה תצחק איתם, הם ירביצו לך. אתה רואה? דווקא קל - אתה תמיד תגמור במשחטה הציבורית של אשקלון העונה לשם "בית החולים ברזיליי".

KingTino

New member
למה למה לא קראת לי לילה יא לילה

את עשית את הלילה שלך לבדך, ואני היתי לבדי

ksimeroni

New member
תינו היפה....

איך נשות הצפון השאירו אותך לבד בלילה מערפל שכזה.... אני הייתי בטוחה שאתה חוגג לפחות עם שתי עלמות משתוקקות, טובות מראה ורבות פעלים
.... שמרקדות בעלטה לצלילי שירתו של חלילך הענוג... למה אתה לבד תינו?

KingTino

New member
אני עדיין מחכה לך

לילה את הבטחת לי לבוא לפני שנה בלילה , כמו פיה טובה , תהיה לצידי ושנינו נתחורר חבוקים זה עם זה שהלשונות שלנו דבוקים איפה הימים ההם יא אלה אני ולילה הינו מרבצים שיחות במסנג'ר

THE WIZARD 55

New member
איפה היית עד השעה 3 לפנות בוקר?

על מי את עובדת.?
לעבד אותך על תילי עפר נטושים
ואני עוד רציתי לכתוב לך הודעה יותר פרובוקטיבית אתמול בלילה, ולאחר יעוץ עם מייק פחדתי שלא שתשברי לי את הראש עם מעדר

KingTino

New member
ויז המלצתי לילה שנצלם אופרת סבון אני והיא

חיה לילה ותינו בפורום פלשתינאים אזרחי ישראל אולי איזה מפיק כושל יקנה את הסיפור ויעשה מאיתנו איזה סדרה ונראה את עצמנו בערוצי ויוה פלטינה

ksimeroni

New member
לא, לא עם מעדר

חבל ללכלך אותו.... אני בעד מוות שקט, למה לריב? הכי טוב זה לפתות את הקורבן לבוא בחצות לחדרך, לעמעם את האור, להשקות אותו בשיכר אדום (וגם קצת מדובשך, מה אני פראיירית?
), לפזר את אבקת הקסמים שלי על אבריו המסטולים, להמריץ את זרימת הדם בגופו (שישא את האבקה יותר מהר אל יעדו, וימלא את חלל הגוף ברעל אכזרי), תוך מסאז' מבטיח (אלק) ומענג חושים (עד מוות
). לאחר מכן לגרור את הקורבן, כשהוא מרוח על הריצפה, לאדמה הבוצית שעומדת שוממה מאחורי הבית, לחפור עם המעדר (כאן נכנס המעדר...) בור עמוק, ולהשליך את מר קורבן ישר את תחתיתו המזמינה. לבסוף כל שנשאר הוא לקפוץ למחרת למשתלה הקרובה, לקנות איזה עץ לימון שווה, ולשתול אותו אחר כבוד על יד הקבר הסמוי, לטשטוש הולם. ככה יעשה לאיש שאני חפצה בהסתלקותו המוקדמת!

junior gong

New member
הבדלי תרגילים צבאיים בשלוש מדינות שונות

ראשונה מביניהם......סין !

למעלה