Don't like, הסיפור האמיתי

invAsion

New member
../images/Emo190.gif Don't like, הסיפור האמיתי

אני יודע שכבר יש שרשור לדיסק, אבל הוא מפלצתי והחלטתי שדונט לייק הוא בהחלט שיר שראוי להקדיש לו שרשור. כולנו מכירים אותו על כל גרסאותיו השונות (תיאטרון, עיר הנוער, עשור) - או בעצם, רק חשבנו שהכרנו אותו.. מצאתי במחשב קובץ עם מילים שמצאתי פעם בפורום, והחלטתי שאתם חייבים לראות כמה באמת היינו רחוקים מהמציאות. כמו כן, מאוד התאכזבתי שאף אחד לא התרגש מזה שהיא צועקת בסוף I never left you. בהופעות הם הפסיקו לעשות את זה..
ובקיצור האמת נחשפת

../images/Emo121.gifובקיצור

אתה משועמם
האמת שאני קצת התרגשתי מזה שהיא צועקת בסוף אי נבר לפט יו, אז נקווה שהיא תמשיך לעשות את זה בהופעות הבאות.. אגב, תתרגשו-רז רכש את "פורטה", שלישי בתוך חצי שעה! (את מי זה מעניין? זה לא
)

Noam TG

New member
תקשיב להקלטות הראשונות

ויש דברים שהם באמת שרו וזה ירד בדיסק, אז לדוגמה ה-no בהתחלה, הם באמת שרו ככה. כמו כל שיר, הביצוע בדיסק שונה מביצוע בלייב..

שונה שונה,

אבל עכשיו הקשבתי להקלטה של דונט לייק מימי הרדיו, ובאמת שכל קשר בין המילים של הפזמון שמופיעות בדיסק לבין המילים בהקלטה מקרי בהחלט. [נו, קצת הגזמתי.] אבל עדיין - cause I do remember how i loved you when i vowed to love you שתי השורות האלה בכלל לא מופיעות, ובמקומן היא אומרת משהו עם לפטצ'ה לפטצ'ה כל שניה. ו....... גם בסוף שטיטי שרה, i hurt you i love you i hate you ותום שר ברקע i cant love myself אז בגרסה הראשונה טיטי שרה איתו את ה - " I cant love myself " רק רציתי לשתף, והופ - ההודעה נהפכה לחפירה
יאללה B!

Niran2

New member
אם כבר בדונט לייק עסקנו

מה זה הדבר הזה בסוף שתום צועק "איי דונט לייק יואוו" ואז יש כזה רעש מוזר ובלתי מזוהה, או שזה רק אצלי? שמעתי דרך מיי ספייס עכשיו פעם ראשונה את הגירסת אולפן, שיר ענק, אבל מה זה הסוף הזה

לפי הדיסק, הוא צועק:

I can't love [אם התכוונת לצעקות שברקע לשירתה של אורית.]

Niran2

New member
זה לא רק הצעקות

יש איזה רעש מוזר ברקע, אולי זה רק במייספייס או אולי הרמקולים שלי חח אבל יש משהו מוזר כזה

אני לא שמתי לב לדבר שכזה...

או שאתה מדמיין, או שאני חירשת. אחד מהשניים.

לי יש רעש מוזר בגם כשלא בוכה

בדקה 2:31. כאילו הדיסק שרוט או משהו. אבל גם המחשב זה ככה...מוזר.

Kinky DeviL1

New member
ישמצב שזה הגרוולים שדניאל עושה?../images/Emo12.gif

או שזה משו אחר...לא יצא לי לבדוק

izzys

New member
ב-2:31 זה חלק מהמיקס של השיר.

בהמשך יש דברים דומים רק פחות "חדים" בחיתוך. עוד בהמשך השיר זה לא גורואלים מה שדניאל עושה, אלא הוא משתמש ב"טוק בוקס" (Talk Box). אין לי ממש כוח להסביר, מי שמעניין אותו לדעת בדיוק מה זה מוזמן לקרוא: http://en.wikipedia.org/wiki/Talk_box

ובהופעה זה אחד המפחידים../images/Emo7.gif

במעבדה לא ממש שמתי לב לזה. אבל בבית קשת הייתי ממש מתחת לדניאל וכשהוא עשה את זה ממש פחדתי. הוא עושה פרצוף מוזר כזה ויוצא רעש ממש מפחיד,לא הייתי ממליץ לכם להסתכל על דניאל כשהוא יעשה את זה בהופעות...

Tom 7

New member
חח "לא להסתכל על דניאל"

עכשיו חייבים להסתכל..

AvtipuS

New member
בהופעה זה נשמע יותר אפל ../images/Emo3.gif

הוספתי את "גם כשלא בוכה" [כל השיר] שצילמתי בוידאו בבית קשת ב 20.1.07

AvtipuS

New member
אם כבר וידאו של שירים חדשים...

העלתי עכשיו את "חופשי" שצילמתי [בטלפון הישן,לא אותו אחד שצילמתי איתו את "גם כשלא בוכה" בבית קשת] במרכז הקונגרסים ב 25.3.05 כל השיר,שומעים סביר +.

izzys

New member
זה דווקא די נפוץ.

הדוגמא הכי בולטת לזה היא בפתיחה של Living on a prayer, של בון ג'ובי. זה בערך כמו לשיר למיקרופון, רק לתוך צינור. מה שכל הבלאגן הזה עושה זה בעצם שהצליל משתנה בהתאם לתנועות של הפה. אני ממש אהבתי את השימוש באלמנטים חדשים באלבום הזה
.

למעלה