תודה ../images/Emo13.gif
את The Arockalypse את יכולה להשיג כמעט בכל חנות תקליטים בארץ. את שלושת האחרים, ספק אם תמצאי פה. אישית אני קניתי את The Monster Show בחנות תקליטים של יד שניה (איפה שאת מביאה דיסק, בודקים שהוא טוב ולא הרוס, ונותנים לך לבחור אחר, כמובן תמורת תשלום סמלי ביותר. אמנם זה לא כ"כ חוקי... אבל כשראיתי דיסק של לורדי, הייתי חייבת
). את Get Heavy סבתא שלי קנתה לי ברוסיה לפני חודשיים
חחח המוכרים בטח לא הבינו מה עבר עליה
ובעיקרון, חוץ מאשר האחרון, את כל הB-sides, הסינגלים, האלבומים והדיסקים האחרים חוץ מThe Arockalypse את כנראה לא תשיגי בארץ.
הרשימה לנוחיותך: 1. Would You Love A Monsterman - סינגל 2. Get Heavy - אלבום 3. Devil Is A Loser - סינגל 4. The Monsterican Dream - אלבום 5. גרסה משופרת של The Monsterican Dream - בה יש קטעי "בונוס" לדוגמא: הסרט של לורדי (כן, כן, הם עשו
סרט) "The Kin", מאחורי הקלעים של הלהקה, תמונות וכו'... 6. The Monster Show - דיסק, שהוא הכלאה בין שני האלבומים הראשונים. 7. The Arockalypse - אלבום 8. Two-Track-Single - Hard Rock Hallelujah (סינגל שבו יש את גרסת האירוויזיון של HRH-קיצור של השיר הזוכה- כי באלבום יש את הגרסה המלאה של 4 דקות, ושל SuperMonstars) 9. Hard Rock Hallelujah - גרסה משופרת של הסינגל, יש בה את כל הקליפים שלהפ חוץ מWYLAM, את שני הגרסאות של השיר HRH, ואת השיר הלא משוחרר רשמית MR. Killijoy
10. Who's Ur Daddy - בסינגל חוץ מהשיר WUD, יש גם את גרסת הלייב של Dial (הכוונה לDevil Is a Loser). 11. Who's Ur Daddy - גרסה נוספת של הסינגל, ובו יש גם את השיר הלא משוחרר רשמית Evilove
12. The Arockalypse - המהדורה המיוחדת, עליה תוכלי לקרוא כאן: בכתבה של מתן Lordi 1
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1635&msgid=86218820