הטרוליאדה חוזרת!

thr7

New member
היי לכולם. קניה תני ציון מגיע לי :)

עשיתי לימודי ערב של שרשורים. התאמנתי עם עצמי, כתבתי הגבתי , ועניתי לעצמי. היה מעניין:) תתני לי ציון?

קניה 1

New member
היי בובה ../images/Emo13.gif

מה שלומך?? אוף איזה סרטטטט מילאתי דלק קודם, ובמעופפות אופיינית לי, השארתי את המכסה של המיכל דלק על הגג של האוטו.... וגיליתי את זה רק שעתיים אח"כ והמכסה כמובן כבר לא שם... הלכתי לחפש בתחנה (זה על יד הבית), אבל לא מצאתי
אז בינתיים קניתי באוטו דיפו איזה משהו.... אוףף אני כזאת מעופפת!!!

thr7

New member
מעופפת (לא נתת לי ציון)

מחר כשתראי את ההודעה(אני ראיתי משחק כדורגל) תתני לי ציון למדתי לא? ואני רצינית את באה להופעה ב21. וזו פקודה....... צו 8

קניה 1

New member
בוקר טוב! תעזבי אותי לא רוצה לתת לך

ציון! אבל מה שבטוח שאת מתדרדרת! כל יום עשרות הודעות בפורום, משרשרת לעצמך, בוכה
מקטעי ווידיאו........ אני חושבת שאנחנו הולכות לפנות לך את כס הכבוד במועדון המכורות הקשות! רק תכתבי שיר ואת בפנים!
ואני ורותם נפתח מועדון ונצחק עלייך כל היום חיחיחי סתם בובה, יו קנואו שהכל בצחוק נכון??

thr7

New member
את רואה במחשב אני ממש

מרשה לעצמי הכל. אבל פתאום את יודעת מי אני ו..יודעת על ה.. שלי ואוף הבן שלי מציץ לי בהודעות וממש נהנה ה. הקטן ראדר מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

thr7

New member
שיר (לקניה)

להעריץ בגיל 40 ?????????? האם זה פתטי? האם זה טיפשי? כן ברור ,יאמר כל מי שעיניו בראשו, מחלה איומה ייצחקו ילדיי בשמחה. ועל הבעל לא ארחיב את הדיבור . בעיניו זה ממש מוצא חן. אולי זה נכון , אבל הוא ממיס, הוא הורס , הוא מדהים. הקול שלו חודר , נכנס לי לדם. על המראה לא חייבים לדבר, כבר שמענו מה היינו רוצות לעשות אילו רק היינו יכולות. אז שכולם ייקפצו , יילעגו ייצחקו. עליו אני חולה כמו כל נערה מצויה והנה אפילו שיר כדי שקניה תהיה מרוצה. (אבל עד פה, אני עדיין נגד להיפגש איתו )

talytal

New member
כי אתה ../images/Emo191.gif

וזו כבר פעם שנייה שאתה בא ומפרסם הודעות מציקות. משעמם לך?

דורית41

New member
בנות-אני עכשיו בגדר../images/Emo196.gif

סכמנו שלא עונים למציקנים שאין להם אמירה אמיתית. אז קדימה-שיעבור לשרשור הטרולים.

thr7

New member
היי דורית אתמול הייתי חיבת לסוע

לא בגלל הילדים. שלי גדולים, אני באה ומאיימת לשבת עליהם, אין להם ברירה כמו עכשיו והם מפנים.

talytal

New member
../images/Emo191.gif הטרוליאדה חוזרת! ../images/Emo191.gif

זוהי קריאה אחרונה לכל הטרולים. אתם מתבקשים לשרשור הטרוליאדה. ובאותה הזדמנות, אתם מתבקשים למצוא לעצמכם תעסוקה קצת פחות טורדנית. בנות, בבקשה לא להגיב להודעות בשרשור הזה.

talytal

New member
אני ראיתי טיוי ../images/Emo44.gif

ואני חייבת לומר - ולדימיר מ"נולד לרקוד" מאוד מאוד משעשע אותי. מקווה שלא יעוף על ההתחלה. יש פוטנציאל...

thr7

New member
אני בשעות הזויות פה לכן בהחלט מתאי

מתאים לי המשפט " רק עם עצמי לשרשר ידעתי"

למעלה