יומולדת ליובלי!! (((:)

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif יומולדת ליובלי!! (((:)

המוןהמוןהמון מזל טוב ליובלוש! תפוצצו אותה ברכות!! D: יובלי אוהבת אותך המון המון המון ! הרבה מזל טוב,אושר,עושר,בריאות,כושר,הצלחה,הגשמתצ שאיפות, ובכללללל כל מה שתרצייי :) LOVE YOUUUU!!!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo202.gifיובללללל!!!../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

אוהבת אותך בוביתתתתתתת!!!!

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifחח דווקא תתמונה הזאת? -_-"

ותודה ריייייייב אוהבת המוןהמון

גיל3333

New member
יובל אחות מדהימה שלי!!!!

יואוו יובלי אני מאחלת לך את היומולדת הכי כיפי וטוב שאפשר! תנצלי את היום הזה כמה שאפשר מאחלת לך עוד הרבה שנים מלאות אושר,עושר,שמחה,אהבה ומלא מלא מלא מלא!!!!!! מקפלייD: ~אני לא טובה בברכות~ אבל שיהיה לך יומולדת מדהים אל תשתני אף פעם תשארי יפה ואחות מושלמת כמו שאת מזל טוב אוהבת הכי בעולם גילי:)

../images/Emo73.gif יובלייייייייייייייייייייי %#&#^ ../images/Emo23.gif

מלא מלא מלא מזל טוב עד 1238 שנים מדהימווווווווות %^#$%$^% אושר, עושר, כושר ,יושר ומלאאאאאאאאאא אהבה !
אוהבת אותך מלללאאא מלאאא
סתיו D:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמזל טוב!../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif

שיהיה הרבה מזל טוב ועד 1238! אושר,הצלחה,בריאות,שמחה,אופטימיות,אהבה ומקפליי!

גרבע

New member
../images/Emo105.gifבובונת!

מזל טווווווווווווווווווווווווווווווווב 3>3>3> עד 120,אושר והמוווווווון שלמות : ]

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo171.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

אני גרוע בברכות אז.. ^-^ פשוט מ ז ל ט ו ב

m o r 1 0 2

New member
יובליייי../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

שיהיה המון מזל טובב מתוקה!@#$%^&* המון בריאות,אושר הצלחה ואהבה
הלואיי שקבלי כל מה שתירצי,תגשימי את חלומותייך
תפגשי את מקפליייי ותהיי בהופעה שלהם~!@#$% את כזאת מתוקה,באמת הייתי חייבת לשים תמונה מהמפגש חחחחח לזכר הימים הטובים
היה כ"כ כיף
!@#$% אז עד 12000 ותהני הכי הרבה

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifיואוא איזה תמונה!! לא ידעתי על קיומה בכלל

אהבתתתי :p ותווווודה רבהרבהרבה (:)

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifיומולדת שמח../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif

למעלה