מזל טוב לצור !@#%$#&^%

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif מזל טוב לצור !@#%$#&^% ../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif

אעע.אז,לצורקע יש היום יומולדת.^-^ תשרשרו ברכות!!!!! ואני כבר אכין ברכה כשאבוא מהבצפר.:) מזל טוב אורגו!!!! 33333>

xXxAmitushxXx

New member
|סוכרה|../images/Emo77.gif../images/Emo49.gifצורקלעךךךךך ../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך יומולדת מדהיםםם שתזכי לפגוש את מקפליי המון אושר כושר יושר אושר בריאות והצלחה בהמשךך DD: אמן שתגשימי את כל חלומותייך ושאיפותייך שתמשיכי להיות כזאת מדהימה ומצחיקהה ותהני מהיום הזהה =]]]

Ms Brightside D

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif מזלטוב D:

אני לא יודעת מי את, אבל מלזטובים! D:
תהני בכל מה שתעשי ושתצליחי בכל מה שתעשי ושתפגשי את מקפליי ברחוב
ו.ווו.. יומולדת שמייח D:

../images/Emo77.gif../images/Emo124.gifצורקע מילאב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

צווווווור
המוןהמוןמזל טוב 3> עד 12512541 שנים XD בריאות אושר ועושר וכל הבלהבלה שזקנים מאחלים ^^ שיהיה לך יומולדת שמחחחחחחחחחה
תהני מכל רגע ורגע . XD והאאאאאמ . DDDD: אני אוהבת אותך הכיייייי שיש 3> תמשיכי להיות חברה מדהימה ומקסימה וכוסית וסקסית וטובה ומתחשבת DDD: להלהלהלהלהלה. ושנמשיך להיות חברות XD שתמשיכי לעשות פאדיחות ואני ארצה להרוג אותך . XD עד עכשיו אני חושבת על זה ומתפדחת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . X: חחחח 3333> מתהעליייייייייייייייייייייייך
שנינינייייייייייי שלך3>

../images/Emo109.gifצורוש! שיהיה הרבה הרבה |מזלט../images/Emo70.gif

מאחלת לך את כל הטוב שבעולם וכלללללל מה שתירצי
אוהבת, רוני D:

m o r 1 0 2

New member
צורקעעע../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

מזל טובבבב ילדהה
|
שיהיה לך המון אושר,בריאות,אהבה והצלחה
תמשיכי להיות כזאת מתוקהDDD:: שתזכי להגשים את כל חלומותייך
והפנטזיות גבי מקפליי!@#$%^&*) תהנייי ושיהיה יוםהולדת הכי מגניב

מזל טוב!

אני מאחלת לך שתזכי לפגוש אותי באחד מהטיולים של השמו"צ
כן כן אני מודה... זה כבוד גדול לראות אותי! תתמודדו

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif צורי ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אהע מזל טוב!!! DD: עד 120,המון אושר ,עושר ,בריאות ,כושר , יושר ,הצלחה,כוח רצון! שיהיה לך יומולדת הכי כייפי שיכול להיות :) שתמשיכי להיות כזו (
) : מטורפת,טיפשה (!! XD) , משוגעתתת, כוסית.אהא. , מצחיקה,פסיכית,פסיכו.יש הבדל.
, חברה מקסימה [: אני מאחלת לך את כל האושר שיש בעולם,שתצליחי בהכללל שתמצאי חבר ותעזבי אותי לנפשי.XDD
שנפגש סוף סוף אע!!!!!! ו-ו-ו-עוגות.שתשמיני.דווקא.אנורקסית.בוחאחאח. אוהבת המון המון (עד אינסוף.D: ) שני הפסיכו,יצור,גוש,שמעיינס.

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif מזל"ט צורר ../images/Emo24.gif

יומולדת שמח
המון בריאות, שמחה, אושר, עושר, כושר, יושר, הצלחה וכיףף, שתמשיכי לאהוב את מקפליי, שתקבלי מלאמלא
ומלאמלא
, תהני מהיום הזה
ועד 1238
מסתיו

McLife135

New member
../images/Emo55.gifעהאהעהא מזל טובבב D:

שתזכי לעוד מלא שנות מק' יפות ומאושרותת D: שיהיו לך חיים מדההימיים ומושלמייםםם ^-^ שתמשיכי להיות הילדה שיודעת את הכל בפורום הזה עוד לפני אפילו שמק' יודעים את זה בעצמםם!! שתביאי את החדשות הכי מאגניבות שיש תמידד XDDD יוא ברכה מעאפנההה .. טוב קיצר - שתקבלי מלא מלא מתנות מדהימותתת שתחיי עד 120 שנות נישואים אושר עושר כושר ויושר עם אהובך _______ (שימי שם של מישו שאת רוצה דאגי דני וואט אבר XDD אני מרשה לך
) קיצצרר שתהני מכל רגע בחייך ^-^ מזל טוב ויומולדת הכי כיפי בעעולםםםםם מתהה עלייךך D: חחחחח לילך

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo65.gif מזל טווווווב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

יומולדת שמח D: תהנייי מלאמלא היום!@#%& אני ממש מקווה שתהיה בהופעה של מקפלי ותאנסי את דניD: שתקבלי מלאמלאמלא
שיהיה לך הרבה אושר,עושר,כושר,יושר,בריאות,אהבה וכדומהD: תהני מכ-ל דקה בחיים שלך^^ ובעיקרון אני מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך
מזל טוב
ספיר

../images/Emo73.gif האע מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

מלאמלא מזל טוב! עד 120 שנים מדהימות ועם מלא מלא מק :) הרבה בריאות ,אושר,עושר,כושר,יושר ואהבה! שבחיים לא תורידי את החיוך מהפנים ! תמשיכי להיות ילדה כזאת חמודה ומצחיקה ! D: שתטוסי לאינגלנד הסקסית ותפגשי את מקפליי ותעשי הרבה הרבה ילדים עם דני D: אז אני מאחלת לך את כל מה שאת רק רוצה ואת מה שתרצי ^___^ תהני מהיום הזה !
|חיבור| לאב יא
סתיו ^^

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifיומולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo235.gifמזל טוב!!!!../images/Emo24.gif

המון המון המון מזל טוב!!!!
עד 120 שנה ותזכי לאושר ועושר ובריאות

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifצור מזל"ט D: ../images/Emo65.gif

~סורי על האיחור
~ עד 120, אושר כושר בריאות יושר ועושר D: שתקבלי הרבה מתנות D: ושתזכי לראות את מקפליי D: ולאנוס אותם ^-^"

למעלה