סופשבוע פרוע

little WhiSper

New member
../images/Emo191.gifסופשבוע פרוע../images/Emo191.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : שבוע טוב!!

Venus Doom

New member
^^../images/Emo14.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי: Robbie Williams- Angels Timbaland- The Way I Are Aerosmith- Dream On והמון אוונג'ד להקת\אמן השבוע: אוונג'ד סבנפולד אלבום השבוע: לא יודעת..משו של אוונג'ד אדם שעשה לכם את השבוע: חברות משהו טוב שקרה השבוע: טקס ה- EMA ויציאה עם חברים לפארק^^ משהו רע שקרה השבוע:
מאכל השבוע: פיצה
משהו חדש השבוע?:
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע: יש שניים^^ 1. דיברתי עם חברה במסן- אני: "אני לא משה" [התכוונתי לכתוב שמה XDDDD] חברה שלי: "את בהחלט לא משה" חחחחחחחח 2. כשהיינו בפארק אני ועוד 2 חברות שלי התחלנו לדבר שטויות..אז דיברנו על משו וחברה שלי אמרה: "לכל תפקיד בגוף יש דבר"
ודיברנו גם על טמפונים
אז חברה שלי פתאום אומרת: "טמפון זה זכר או נקבה? כי בנות משתמשות בו אבל זה זכר!" גאד, אז זה היה נשמע הרבה יותר מצחיק XDD לינק/אתר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=DfhoXzE3dHc בנאדם שיכור זה הדבר הכי מצחיק שיש
סרט/סדרה/ספר השבוע: פוסידון יש לה ביצים [פאק אני כבר לא זוכרת כמה פעמים ראיתי את הסרט הזה, אבל עדיין, אני צוחקת כל פעם מחדש
] עלובי החיים [אחד הסרטים הכי יפים שראיתי
] סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: ת"א משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה: שאני אלך כבר לת"א עם חברות!@#
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע: בטח שיר של הימ סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : יאמי

Venus Doom

New member
אני מוסיפה סרט:../images/Emo14.gif

"מועדון קרב" כי הוא פשוט גאוני

LoveYourHate

New member
../images/Emo45.gif ואי זה אחד הסרטים הגדולים ביותר שראיתי

באמת סרט ענק!
איך חשבו עליו אף פעם לא הבנתי XD

FFTL

New member
בו.

שיר השבוע כללי:
להקת\אמן השבוע: SEETHER, PARAMORE!~@#!@%@$&@ אלבום השבוע: החדש של סית'ר. אדם שעשה לכם את השבוע: חברים :] משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת
משהו רע שקרה השבוע: יומולדת.
מאכל השבוע: העעע. חביתה! משהו חדש השבוע?: כסף :) ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: ישנן בנות.
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: נגמרה העונה ה4 של ישנן בנות!#%
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: מקבלת חתול ^^ משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה:
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע: סית'ר משו סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : כפרעלייה. ככ יפה.

linkintrance

New member
0.0

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :bleed well שיר השבוע כללי:>< להקת\אמן השבוע:HIM אלבום השבוע:VD אדם שעשה לכם את השבוע:הווו..כל מי שעשה לי הפתעה ביומולדת. לאב יו:-* משהו טוב שקרה השבוע:יומולדת, קנו לי את וינוס דום,אני מסיימת לצבוע את החדר,קיבלתי את הספה החדשה והסקסית שלי ,אכלתי במקס ברנר עם ליזה וראיתי סוף סוף את דיאנה מאז שהיא כבר חודש וחצי בצבא +הבאתי לה אחרי חצי שנה מתנת יומולדת. גאד איזה איחורים אני דופקת. משהו רע שקרה השבוע:הממ.. מאכל השבוע:מקס ברנר.קוקישייק ,וופל בלגי. משהו חדש השבוע?:ספה והדסקה החדש. ציטוט שמאפיין את השבוע:>< ציטוט שעשה לכם את השבוע:"קטיה אני אהפוך אותך עוד לאכוהוליסטית" (מה שבאמת קרה אתמול). לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:עוד צעד הושלם בדרך להשגה. ואסור לי לשתות. בקבוק בירה ובריזר נותנים לי בראש. אין . אני בושה לעם הרוסי. (לפחות זה מה שאמרו לי. כי אני לא יודעת לשתות). שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:פיינטבול,לעשות סוף סוף שיעורים בביולוגיה והסטוריה,לראות עוד כמה סרטים בקולנוע. (כי לנו יש בחינם מוחעחחעחעח) משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:מורה במתמטיקה. משהו שאתם מקווים שיקרה:עוד יום שישי נחמד שיהיה בסנימטק. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:חברות חבים ידידות וידידים XD. שיר שפתחתם איתו את השבוע:bleed well סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:אעעה. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :בינתיים אין. צריכים לשלוח לי.

little WhiSper

New member
שיהיה כבר חורף,סעמק!!

שיר השבוע כללי: גלגלצ. להקת\אמן השבוע: בית הבובות פחח... והיהודים
אלבום השבוע:בית הבובות- שוב החיוך אדם שעשה לכם את השבוע: הבנות
משהו טוב שקרה השבוע: שסופסוף ראיתי אותן.. משהו רע שקרה השבוע: סתם עצבים ויאוש.. מאכל השבוע: ארומה
משהו חדש השבוע?: לא.. ציטוט שמאפיין את השבוע: אם זה הזמן שלך המעגל אליו נקשרת לקראתך מונח. ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: כרגיל. סרט/סדרה/ספר השבוע:ורוניקה מארס, חברים, וכד'. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: מממ.. לא. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: האמת שאין כזה. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: צבא. משהו שאתם מקווים שיקרה: שיהיה טוב? שאני אהנה. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אנשים טובים. שיר שפתחתם איתו את השבוע: משינה- הכוכבים דולקים על אש קטנה. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: מממ.. לא. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : מממ.. לא.

inbal287

New member
עונה

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : אין שיר השבוע כללי: Pantera - Cemetery Gates להקת\אמן השבוע: אף אחד ספציפי אלבום השבוע: כנ"ל אדם שעשה לכם את השבוע: איתי אני מניחה... טוב זו לא אופציה כשלא רואים אף אחד. אבל בלי קשר - איתי
. משהו טוב שקרה השבוע: אממ הסופ"ש אני מניחה... היה מעולה, הייתי אצל איתי והיה כיף. משהו רע שקרה השבוע: עבודה [?]... [!!!!] מאכל השבוע: פונג'י! משהו חדש השבוע?: כסף
ציטוט שמאפיין את השבוע: "אנו שונאת את המקום הזה" ציטוט שעשה לכם את השבוע: "את לא עושה סגירה" לינק/אתר השבוע: תפזו סרט/סדרה/ספר השבוע: -/-/דברי ימי נרניה
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: כלום
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין משהו ספציפי. בתכלס אני מחכה לימים שאני לא עובדת ומחכה לסופ"ש כדי לדעת אם אני מתפטרת או לא. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: עבודה [כן, אני יודעת שאני חוזרת על עצמי. תתמודדו.] משהו שאתם מקווים שיקרה: המקום עבודה שלי ייחרב
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: איתי, עינב, גלי, תרצה ועוד מיני אנשים שלא ראיתי שנים בערך שיר שפתחתם איתו את השבוע: עדיין לא פתחתי את השבוע סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין

._.

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : אין שיר השבוע כללי: כל מיני להקת\אמן השבוע: Breaking Benjamin אלבום השבוע: Phobia - Breaking Benjamin אדם שעשה לכם את השבוע: אין כזה משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בת"א עם חברות, היה כיף משהו רע שקרה השבוע: לא יודעת.. מאכל השבוע: שוקולד משהו חדש השבוע?: סווצ'רט, 2 טישרטס, שרשרות (או שרשראות?) ועגילים.. ציטוט שמאפיין את השבוע: I don't belong here and I'm not well ציטוט שעשה לכם את השבוע: אין כזה לינק/אתר השבוע: אין סרט/סדרה/ספר השבוע: אין סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: - שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין ממש משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: גם משהו שאתם מקווים שיקרה: שתימשך השביתה בבקשה. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: :( שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת, רדיו סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: - ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

CyanideSun

New member
סוף סוף אינטרנט!

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : this fortress of tears the path שיר השבוע כללי: אממ... harvest - opeth להקת\אמן השבוע: HIM opeth אלבום השבוע: HIM- venus doom אדם שעשה לכם את השבוע: חברה שליXP משהו טוב שקרה השבוע: לא זוכרת... משהו רע שקרה השבוע: גם לא זוכרת
מאכל השבוע: קרמבו
משהו חדש השבוע?: חדר חדש
ציטוט שמאפיין את השבוע: לודעת... ציטוט שעשה לכם את השבוע: גם לא יודעתXD לינק/אתר השבוע: לא היה לי אינטרנט-.-" סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט: דוגמה!! וסדרה: דרייק וג'וש סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: מצ'עמם לי! שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר מיוחד משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: דברים משעממים בבצפר שלי משהו שאתם מקווים שיקרה: שהמורה שלי למתמטיקה תתפטר אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: גארי אולדמן!
(ואני מניחה שזה לא יקרה><) שיר שפתחתם איתו את השבוע: HIM-and love said no סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אני צריכה כסף! ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : לא עולה לי הקובץ

מדHIMה

New member
קר לי

שיר השבוע של HIM :אררררם קילינג לונלינס שיר השבוע כללי:ESCAPE TO THE STARS-CINEMA BIZARRE להקת\אמן השבוע:CINEMA BIZARRE אלבום השבוע:אין אדם שעשה לכם את השבוע:דניאלקין משהו טוב שקרה השבוע:שביתה? משהו רע שקרה השבוע:שביתה?(כי נימאס) מאכל השבוע:2 סטייקים פרגיות המון סלטים וצ'יפס משהו חדש השבוע?:כלום ציטוט שמאפיין את השבוע:אין ציטוט שעשה לכם את השבוע:אין לינק/אתר השבוע:גם אין סרט/סדרה/ספר השבוע:אררם טריינידג אפ -כזה ספר שטחי סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:קיקבוקסינג זה קשה שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:מסיבה ^^ משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:לא יודעת משהו שאתם מקווים שיקרה:שחשברה שלי תואהב את המתנה אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:אין שיר שפתחתם איתו את השבוע:HOUSE OF WOLVES-MCR סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:אררם קר לי ומאוד והיום הייתי בדיזינגוף וקניתי פוסטר וחולצה של טוקיו הוטל לחברה שלי כי יש לה בת מיצווה ואיכ אני פשוט כל כך התביישתי בזה שעמדתי שם וביקשתי את הפוסטר אתן פשוט לא אין כילו אם הייתן מרגישות מה שאני הרגשתי באותו הרגע באכי קקי ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :אין לי כוח

למעלה