סיכום שבוע אחי3:

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gif סיכום שבוע אחי3:

א יך היה השבוע?! אני פלאנס פור דה וויקנד?! משהו טוב שהיה השבוע: משהו רע שהיה השבוע: משהו מצחיק\הזוי שהיה: משהו קריפי שהיה: שיר השבוע: להקת\זמר\ת השבוע: ספר השבוע: סדרת טלוויזיה\סרט השבוע: בנאדם שעשה לי את השבוע: ציטוטיישן: מאכליישן: התמכרות השבוע: המלצת השבוע: התחדשות השבוע: תוכניות לשבוע הבא: תמונת השבוע: שבוע בטוב שיהיה לכם 3>

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gif מסכמת אחי 3: ../images/Emo191.gif

איך היה השבוע?! בנזונה, בתכלס. אני פלאנס פור דה וויקנד?! תכף הולכת לבריכות חמות כאלה עם אבא שלי ואח שלי .. לא יודעת מה עוד. משהו טוב שהיה השבוע: ערבובה הייתה אצלי, התחילו איתי מלא אנשים, תל אביב 3>, פגשתי את מאיו 3> חברים של ההורים שלי הביאו לי 3 עונות של עקרות בית נואשות בדיוידי 33> אנדרו וג'סטיןןן 33> משהו רע שהיה השבוע: כאבי ראש, ואני מצוננת מתהXD וגם רבתי עם אמא שלי בטירוף אתמול. משהו מצחיק\הזוי שהיה: בתל אביב ראיתי איש אחד עם קרני שטן ואחד עם כובע של סנטה הצטלמנו איתם וזה [הם צעירים כאלה, 17 אולי] ואז זה עם הכובע סנטה [שהוא ממש ממש חתיך] עושה לנו כזה: "אתן יכולות לעזור לי בבעיה שלי?" "... ? " "אני חושב שאני גיי ואני צריכה להתנשק עם אחד ממכן כדי לדעת מה הנטייה המינית שלי" קיצר אחר כמה זמן הוא כזה התקרב וניסה לנשק אותי צרפתית אבל נתתי רק שפתיים והוא כזה: "שיטט אני גיי!" והם רצו משם חחחחחח הרגו אותיXD משהו קריפי שהיה: X שיר השבוע: Secondhand Serenade- awak להקת\זמר\ת השבוע: ^ ספר השבוע: X סדרת טלוויזיה\סרט השבוע: עקרות בית נואשות 33> בנאדם שעשה לי את השבוע: ערבובי, וונדי, מאיו ציטוטיישן: "יש הומור על הכוכב הכחול" [שני סטלנים שהיו איתי באוטובוס בתגובה על הסיפור עם זה שנישק אותי ואז צעק שהוא גייXD] - לא זוכרת, כרגיל \: מאכליישן: פסטה ברוטב אלפרדו 3: התמכרות השבוע: עקרות בית נואשות 3> ריאן קארנס *~* גאד אני מאוהבת בו=[ המלצת השבוע: עקרות בית נואשות וריאן קארנס. גאד תסתכלו איזה משגע: http://photos-d.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v248/206/115/536721900/n536721900_939472_2976.jpg התחדשות השבוע: שתי שמלות ושווצארט של בוב מארלי מיי לאב3> תוכניות לשבוע הבא: לשנע את ההורים לעשות ראסטות, סדנת תיאטרון. תמונת השבוע:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif סכמשון באיחור. ../images/Emo98.gif

איך היה השבוע?! * אחלה בחלה
אני פלאנס פור דה וויקנד?! * אמממ...
משהו טוב שהיה השבוע: * חנוכה
* באר שבע עם ההורים. * באר שבע עם חברות שלי.
* מחוייבות אישית.
משהו מצחיק\\הזוי שהיה: * הלכתי השבוע להתחיל עם המחוייבות אישית שלי, ואני עושה את המחויבות אישית בצהרון עם בת דודה שלי. אז ישבתי לשחק איתם באחד המשחקים שם והם החליטו שעכשיו הם קופצים עלי - והם פשוט אכלו אותי שם XD ואיזה 10 ילדים פשוט קפצו עלי שם
* אני ובת דודה שלי החלטנו ללכת לשחק עם הילדים קצת, אז הפעם הם החליטו לקפוץ על בת דודה שלי XD אחת מהילדות תפסה אותה מהרגל, אחת קפצה לה על הגב, אחת משכה אותי מהיד - והיא כמעט נפלה
משהו רע שהיה השבוע: * לא היה לי אינטרנט וטלוויזיה כל השישי שבת - היה כ"כ משעמם
* שיעורים שנתנו לנו לחופש
שיר השבוע: * World Behind My Wall
להקת\זמר\ת השבוע: * טוקיו הוטל
סדרת טלוויזיה\סרט השבוע: * Benjamin Button - סרט עצוב
בנאדם שעשה לי את השבוע: * חברות שלי
* המשפחה המדהימה שלי
מאכליישן: * סופגניות.
התמכרות השבוע: * שינה.
ישנתי במשך כל החופש - השלמת שעות שינה XD
תוכניות לשבוע הבא: * לחזור ללמוד
* בר מצווה לבן דוד שלי
* יום הולדת לחברה שלי
* בוחן במתמטיקה
תמונת השבוע: *
- - - שבוע טוב.

e t a

New member
../images/Emo218.gifסכמש../images/Emo218.gif

איך היה השבוע?! השבוע שעבר לא משהו, אבל השבוע הולך להיות מטורף
!! אני פלאנס פור דה וויקנד?! הייתי בסופ"ש עם החברה שלי שחזרה מהצבא
היה ממש ממש גדול, והלכנו לסינמקס בסינמה סיטי. משהו טוב שהיה השבוע: * סוף השבוע - שיחה ממש ממש טובה שהייתה לי עם חברה שלי. משהו מצחיק\\\\הזוי שהיה: * ממ אין משהו רע שהיה השבוע: * הייתי עצוב כמה ימים
שיר השבוע: * automatisch להקת\\זמר\\ת השבוע: * טוקיו הוטל סדרת טלוויזיה\\סרט השבוע: * עקרות בית נואשות בנאדם שעשה לי את השבוע: * מיכלוש =] מאכליישן: * עוגההההה התמכרות השבוע: * הנאצ'וס של סינמה סיטי
תוכניות לשבוע הבא: * ללכת המון למכון כושר וללמוד מילים לפסיכומטרי שבוע טוב

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifאוקי, אממ.. קצת באיחור ../images/Emo6.gif

איך היה השבוע?! חביב אני פלאנס פור דה וויקנד?! היו, והסופ"ש כבר עבר ולא עשיתי כלום -.-" משהו טוב שהיה השבוע: פגשתי את המשפחה מאמריקה, ראיתי כמה סרטים טובים.. וכו' וכו'
משהו רע שהיה השבוע: שיעמום
משהו מצחיק\הזוי שהיה: חחח אחותי המצחיקה הזאת כזאת קלאמזי
משהו קריפי שהיה:
שיר השבוע: midnight swim מהאלבום החדש של אינקיובוס
להקת\זמר\ת השבוע: owl city ו-paramore ^^ ספר השבוע:
סדרת טלוויזיה\סרט השבוע: עקרות, חף מפשע, רוקר :) בנאדם שעשה לי את השבוע: סתיוי ציטוטיישן: "תגיד, למה אתה מסתובב עם אקדח?" -"את רצינית? לא שמת לב איפה אנחנו?" חחחח [אני לומדת קורס בלוד..
] מאכליישן: קציצות תפו"א ותירס
התמכרות השבוע: טיפקס O: המלצת השבוע: אל תחייכו אם השפתיים שלכם סדוקות עד הבשר
התחדשות השבוע: צעיף וכובע צמר, מעיל חמוד כזה :) תוכניות לשבוע הבא: ללמוד וללמוד וללמוד -.-" תמונת השבוע:
שבוע מעולה וחזרה נעימה ללימודים [יא רייט
]

למעלה