סיכומשבויה, שה שה שבוייה

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gif סיכומשבויה, שה שה שבוייה../images/Emo191.gif

אני מקווה שזה בסדר שפתחתי, יש מישהי שאחראית קבוע? אם כן סורי 3> איך היה השבוע במילה אחת? ובשתי מילים? משהו טוב שהיה השבוע: משהו רע שהיה השבוע: אירוע הwtf של השבוע: פאדיחת השבוע: ציטוטיזם: בנאדם שעשה לי את השבוע: מאכל השבוע: משקה השבוע: מילת השבוע: התחדשות השבוע: התמכרות השבוע: שיר השבוע: להקת השבוע: פלא טכנולוגי של השבועXD : סרט\סדרת השבוע: ספר השבוע: תוכניות לשבוע הבא: תמונת השבוע: 333 >

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif סכמשון. ../images/Emo98.gif

איך היה השבוע במילה אחת? * נחמדיישן.
ובשתי מילים? * פצצות לגבות.
משהו טוב שהיה השבוע: * לדנדי נולד אח.
[חחחחחח... זה היה ממש מרגש XD] * טוקיו הוטל זכו ב- EMA
* 75 במבחן בהבעה. * 80 באנגלית.
* 70 במחשבים - החומר הזה כ"כ קשה >< * באר שבע. * לא היה לנו כל השבוע פיזיקה - איזה אושר
* יום הולדת לבת של חברה של אחותי.
משהו רע שהיה השבוע: * מבחן בהיסטוריה - הוא נתן כ"כ הרבה חומר ללמוד
* בוחן באנגלית >< * הצבע של השיער של גוסטב - מה לעזאזל הוא עשה לשיער ? O.O
ציטוטיזם: * חברה שלי מנסה לומר לי משהו בהפסקה. "נכון ש... נכון ש... נכון ש..." כל הנכון ש... האלו ובסוף היא שחכה מה היא רצתה לומר לי XD * בת דודה שלי ברגע של טיפשות: "לא נכון, החולצה הזו בצבע כותום" XDDD [במקום כתום]
בנאדם שעשה לי את השבוע: * אנשים, אנשים, אנשים ו- אנשים
חיחיחיחי, סתם. היו הרבה אנשים שגרמו לשבוע להיות כזה טוב.
בכל מקרה, כל העולם ואחותו.
מאכל השבוע: * מרק. *-*
משקה השבוע: * מים.
מילת השבוע: * טיפשה אחת XD
התחדשות השבוע: * בגדים.
שיר השבוע: * Tokio Hotel - World Bbehind My Wall הם נתנו אתמול הופעה מדהימה.
להקת השבוע: * ברור שטוקיו הוטל XD
פלא טכנולוגי של השבועXD : * הפלאפון הדפוק והמפגר שלי
לא רק שהוא התחיל להשתגע, הוא גם לא נותן להתקשר |:
סרט\סדרת השבוע: * כמעט מלאכים.
תוכניות לשבוע הבא: * לחגוג לבת של חברה של אחותי יום הולדת שנתיים.
* מבחן בספרות
* מבחן בפיזיקה - למרות שאין בכלל חומר >< * שיעור ראשון באוניברסיטה.
תמונת השבוע: *
- - - שבוע טוב בנות.

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gif שה בוייה שה שה שבווייהה 3:

איך היה השבוע במילה אחת? סבירוש XD ובשתי מילים? סבבה כזה משהו טוב שהיה השבוע: ראיתי מלא מלא אבודים *~* הכרתי להקות חדשות ממש מתוקות *~* אבא שלי דיבר עם המורה שלי לתיאטרון, והמורה לא הפסיק לשבח אותי ואמר שהוא צופה לי עתיד ושאני בין שלושת הכי טובות בכיתה ושאני פשוט שחקנית אדירה *.* הלכתי לבקר חברים שלי בסדנא שלא יצאתי אליה בגלל הראש, והיה כל כך כיףףףף. משהו רע שהיה השבוע: לא הפסיק לכאוב לי הראש מאז יום ראשון . [בדרך כלל כואב לי הראש, מפסיק לכמה שעות, חוזר, עכשיו זה לא מפסיק.] לא יצאתי בגלל זה לסדנה מחשיך כל כך מוקדם שזה פשוט מדכא |: אירוע הwtf של השבוע: הורדתי מלא מלא מלא מלא שירים מהתוכנה הזאת שמורידה מיוטיוב, והם פשוט נעלמו אחרי ההורדה XD פאדיחת השבוע: הייתי בקניון, ובאמצע הקניון נפל לי הכפכף, ובמשך חצי שעה ניסיתי להשחיל את הרגל אליו ולא הצלחתי חחחחחXD ציטוטיזם: היו אצלנו חברים והילד שלהם, בן שנה. התחיל ללכת אצלנו בבית. אז כל פעם שהוא הלך הוא מחא לעצמו כפיים, ובאיזשהו שלב הוא נעמד ומחא לעצמו כפיים. אז אחרי כמה פעמים כאלה הוא הפסיק. אבא שלי מוחא כפיים. אני: "מה?" אבא שלי: "לא ראית?! אמא שלך נעמדה ומחאה כפיים!! -- באבודים, כלאו את סוייר ואת קייט בשני כלובים נפרדים. קייט: "אתה בסדר?" [כשהם בכלובים] סוייר: "כן... ביקשתי את הכלוב הזה אבל ... D:" חחחח איזה חמוד *~* -- באבודים, סוייר לקח אותם לחפש מישהו, שכחתי מי, ואז מישהו צעק עליו: "איך אתה לא זוכר את המקום שבו היית?!" (רואים מסביב שהכל נראה אותו דבר) סוייר: "אה, נכון, הנה העלה החביב עליי, איך שכחתי?! |:" -- כשהלכתי לבקר חברים בסדנא, אז לקחו אותנו במיניבוס לקיבוץ עין גדי. הקיצר זאת נסיעה של 5 דקות מאיפה שהיינו, ושמו לנו שיר כזה עצוב. אני: "ואי נכון זה ממש שיר כזה של סיום נשף?" כולם: "יו נכון!" אני, לאלה: "זה היה... זה היה ממש קשה להיפרד מהנהג ככה כל כך מהר \:" אלה: "כן, זה היה ממש קשה לעיכול. במיוחד כי אני אוכלת עכשיו תפוח ולא מצליחה לעכל אותו." חחחחחחחחחח זה היה משהו בסגנון אבל פי אלף יותר מצחיקXD -- אח שלי מדבר על מישהו. אני: "בחיים לא שמעתי אותו מדבר עליו O:" אח שלי: "רוצה שאני אתחיל לדבר עליו ?" [בציניות כזה] אני: "כןן, עדן בקשה תדבר עליו, בקשה =[" חחח בנאדם שעשה לי את השבוע: כל השכבה המדהימה שלי. במיוחד אלולה ווונדי. וגם ההורים שלי 3: מאכל השבוע: חביתה עם טונה ובזיליקום שאני הכנתי, יא ראבקקק *~* משקה השבוע: מרק כזה מאבקה שמגיעה בקופסה של 10 שקיות, 10 קלוריות לכוס. יוואוו *~* קפוצ'ינו 3> מילת השבוע: "מה? |:" חחח זה מזה מבאס אנשים חחח התחדשות השבוע: שמלה מהממת מהחנות שאנטי בתחנה המרכזית . אאעאעא יואואואואוו היא כל כך יפה *~* אני חייבת לצלם אותה ולהראות לכן. התמכרות השבוע: מרק כזה מאבקה שמגיעה בקופסה של 10 שקיות, 10 קלוריות לכוס3: אבודים אבודים אבודים לראות סרטונים של גייז מתחרמנים ביוטיוב *~* יואואואוו . שיר השבוע: Come What May- The Scene Aesthetic - פשוט שיר מתוק Girl's not grey- AFI it's not over- secondehand serenade best of me- sum41 Rebirthing- skillet Karunesh - Beyond Heaven - ואוווו . 3> Madboojah Project - Raul Madboojah Project - Baladistan Buju banton - hills and valley להקת השבוע: Zakir Hussain המלך . Madboojah Project פלא טכנולוגי של השבועXD : מחשב XD סרט\סדרת השבוע: סרט- דוד וארז מי קאר3> אוכלים בחוץ *~* סדרה: אבודיםדיםדיםם 3> ספר השבוע: יש ילדים זיגזג- דויד גרוסמן תוכניות לשבוע הבא: בקטנה תמונת השבוע:

לירונת

New member
אני [:

איך היה השבוע במילה אחת? מעייף ובשתי מילים? מאד מעייף משהו טוב שהיה השבוע: אמממ שהלכתי לעשות מדרסים סופסוף! משהו רע שהיה השבוע: לא היה
אירוע הwtf של השבוע: הפסקות בזמן משמרת לילה.. פאדיחת השבוע: אמממממ ציטוטיזם: "אתה יכול לקצור לי את החווה
" XDXD בנאדם שעשה לי את השבוע: מלי, דוני, נתי. והוא
מאכל השבוע: בייגלה (העגול מבצק, לא החטיף!) ופיצה של אמא
משקה השבוע: שוקו של שוקולית!! כמה שנים לא שתיתי!!!! מילת השבוע: זה 2 מילים- קריסת קרסול! התחדשות השבוע: אממ מדרסי (שטכנית עוד לא הכינו לי אותם) זה נחשב? התמכרות השבוע: שינה.. שיר השבוע: ואו, מלא, אבל אם לבחור אחד- Broken Hearted Girl של ביונסה. היא פשוט מלכה!
להקת השבוע: טוקיווווו, AAR פלא טכנולוגי של השבועXD : אמפי סרט\סדרת השבוע: דם אמיתי
ספר השבוע: "האי של סופייה"- מומלץ ביותר! תוכניות לשבוע הבא: לעבוד? חחחח תמונת השבוע: הוא פשוט הדבר הכי יפה בעולם

../images/Emo215.gif שבוע הכי טוב בעולםםםםםם

אין לי ממש כוח לסכמ"ש אבל אני אסכם את השבוע בכמה משפטים - היה השבוע הכי טווווווווב שהיה לי מאז המווווווווון זמן ... - נולד לי אח קטן ומתוק הכי בעולם - עמית
- קיבלתי מלא ציונים טובים במבחנים והיו עוד מלא מבחנים שהלכו מצוין. - היה שבוע נהדר, עם כל החברות והכול ... - היה כיף בכללי בבצפר וכל זה :) - ישנתי ממש טוב כל השבוע, מה שלא קרה המווווון זמן. - סידנרו ועשינו שינויים בחדר שלי ... - חורף, גשם
- וקרו עוד מליון ואחת דברים שאני לא אפרט כאן, כי חלקם גם לא אפרט בכללי בפומבי - שעשו לי את השבוע לעוד יותר מדהים
ותכנונים לשבוע הבא: - להתחיל דיאטה - ד ח ו ף ! - להמשיך לכתוב. - שכל השבועות ימשיכו ככה :) שבוע מעולה בנות

למעלה