סיכומשבועע 3:

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gif סיכומשבועע 3: ../images/Emo191.gif

אז .. איך היה השבוע?! אני פלאנס פור דה וויקנד?! משהו טוב שהיה השבוע: משהו רע שהיה השבוע: משהו מצחיק\הזוי שהיה: משהו קריפי שהיה: שיר השבוע: להקת\זמר\ת השבוע: ספר השבוע: סדרת טלוויזיה\סרט השבוע: בנאדם שעשה לי את השבוע: ציטוטיישן: מאכליישן: התמכרות השבוע: המלצת השבוע: התחדשות השבוע: תוכניות לשבוע הבא: תמונת השבוע: שבוע בטוב 3>

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gif מסכיימת . ../images/Emo191.gif

איך היה השבוע?! מהיר . כאילו, באמת, הוא עבר בטילל . אני פלאנס פור דה וויקנד?! אממ.. הייתי אמורה ללכת למסיבה אבל חברה שלי לא יכלה בסוף\: אז... משפחה וזה. אולי נצא לטבע קצת בשבת. משהו טוב שהיה השבוע: הייתי אתמול עם אח שלי ואבא שלי בבאולינגXD הייתי כל כך גרועה חח אמא שלי הביאה לי שקית מלאה בבגדים שהיא לבשה בהודו, נפאל וכגון *~* הברזתי עם חברים מביולוגיה ובמקום זה פרשנו מזרונים על הדשא ושמנו מוזיקה טובה והיה פשוט אדיר. משהו רע שהיה השבוע: הכאבי ראש. יא ווארדי. הייתי אתמול בבית חולים וזה בגלל הראש. משהו מצחיק\הזוי שהיה: חחחח יש לנו בקרוב טקס אש של התיכון שלי שהשנה השכבה שלי מארגנת אותו. ריקודים, כתובות אש ומוזיקה בצוק וזה. הקיצר התחלנו ללמוד את הריקוד לטקס אש, והיה פשוט מצחיקXD וגם כזה אנחנו כאילו שתי קבוצות שעומדות אחת מול השניה, ואז כשגמרנו לרקוד אני ויובל פשוט בספונטניות דילגנו ביחד וצעקנו: "יאי יאי יאי יאי" [כמו בפרומו של האנה מונטנהXD] והחלפנו צדדים חח משהו קריפי שהיה: חזרתי הביתה בלילה וראיתי דורבן OO שיר השבוע: אפר ואבק- יהודה פוליקר to hear you smile - גבע אלון modern love- גבע אלון hilight tribe- free tibet - שיר א-ד-י-ר ! להקת\זמר\ת השבוע: היילייט טרייב ספר השבוע: יש ילדים זיגזג- דויד גרוסמן סדרת טלוויזיה\סרט השבוע: אבודים, מגרש ביתי, הכי גאים שיש[33333333333333>] בנאדם שעשה לי את השבוע: ענתי 3>, אח שלי, אבא שלי, אלולה, סיס, והשכבה שלי בתכלס. ציטוטיישן: נוסעים באוטו. אבא שלי: "אכלתי פה פעם." [מסביב אין כלום] אני: "איפה? בפח ? OO" חחחXD - שיעור היסטוריה, מראים לנו קריקרטורות של יהודים ודיברנו על זה שהאף תמיד ענק. ואז מראים לנו תצלום של מישהו. נווה: "למה אין לו אף ארוך?!" כולם: "כי זאת תמונה שלו." נווה: "אבל אין לו אף ארוך!" דותן: "מה אתה רוצה ? שידביקו לו אף ?!" ונווה ממשיך כאילו כמו אידיוט .. הרג אותי מצחוקXD -- שיעור מחשבים, אני רואה אבודים. בסדרה: "ג'ין הוא האבא!" אני בקול רם, בלי ששמתי לב שאני מדברת לעצמיXD : "אה! ידעתי שג'ין האבא. אלא אם כן מישהו אנס אותך.. חהחה!~" אופק: "כן, תמר .. תראי להם מה זה.. OO XD" שייסה שוב שכחתי הכל ||: מאכליישן: אפרסמון להלהלה התמכרות השבוע: להזיז את הראש ככה שהעגילים שלי מתנדנדיםXD [פתחתי מחדש אתמול את החורים 3:] המלצת השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=yruiuAR5L1M זה פשוט אדיר ! התחדשות השבוע: עגילים, צמיד, צמיד לרגל, מלא בגדים שהיו של ההורים שלי בהודו ונפאל וזה. תוכניות לשבוע הבא: תיאטרון, טקס אש, בדיקות של הראש... ספורט 3> תמונת השבוע:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הציטוטים ../images/Emo6.gif

תתחדשי על הכל, תמונה יפה
שבוע טוב תמרקי.

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifמסכמת

איך היה השבוע?! אחלה. לחוץ.
אני פלאנס פור דה וויקנד?! יאיא, לראות סרט וללמוד למוסיקה.
משהו טוב שהיה השבוע:שיעור מת' אתמול היה קורע, יום שני חופשייי
משהו רע שהיה השבוע: קורס ראשון במד"א. גאד. OO" משהו מצחיק\הזוי שהיה: הממ.. מת' כבר אמרתי, ומד"א כבר אמרתי. סו... -.-" משהו קריפי שהיה: זה לא די אותו דבר הכל? XD שיר השבוע: הוהו!! one day in your life, human nature - MJ הינך יפה, שושנים עצובות - עידן רייכל להקת\זמר\ת השבוע: מייקל ורייכל D: ספר השבוע: הארי פוטר atdh שעוד לא סיימתי -.-" סדרת טלוויזיה\סרט השבוע: יומני הערפד, דון חואן דה מרקו חחחח ג'וניל'ה XDDD בנאדם שעשה לי את השבוע: תמרוש
רשף
חחחחח נוי
ציטוטיישן: "לינוי.לינוי.לינוי.לא קוראים לך לינוי." XDDDDDDDDDDDD מאכליישן: הוו קציצות של אמא
התמכרות השבוע: דבק
המלצת השבוע: תשתדלו לא לנחור כשאתן צוחקות, מסתבר שזה מביך.
התחדשות השבוע: בדיקות דם
תוכניות לשבוע הבא: למות, למות, ועוד פעם למות D:. תמונת השבוע:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תמונה יפה. ../images/Emo9.gif

אפשר להצטרף אלייך לתוכניות של השבוע הבא ?
אבל אני כן, ואת לא XD שבוע טוב.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif השבוע "המדהים" שלי. ../images/Emo4.gif

איך היה השבוע?! * פשוט על הפנים
אני פלאנס פור דה וויקנד?! * אמממ.. לא יודעת
משהו טוב שהיה השבוע: * היום - אוניברסיטה.
* 80 במבחן בביולוגיה.
* השתחררנו כמה ימים מוקדם. * סיימתי עם פיזיקה סופסוף !!! :)
משהו רע שהיה השבוע: כל השבוע, זה היה השבוע הכי מגעיל שהיה לי בחיים
* א ס ת מ ה
* גשם - גאד, כמה שאני שונאת את החורף
* ריבים עם כ"כ הרבה אנשים
* סחרחורות. * שיעורים, הרבה שיעורים. * חוסר מצברוח במשך כל השבוע
* נעלם לי הקול !!!
משהו מצחיק\הזוי שהיה: * היום באוניברסיטה - לא הפסקתי לצחוק בגלל חברה שלי ובת דודה שלי. היה דווקא נחמד
שיר השבוע: * Lostprophets - 4 Am Forever
כל השבוע שמעתי רק את השירים שלהם, במיוחד את השיר הזה.
להקת\זמר\ת השבוע: * Lostprophets
סדרת טלוויזיה\סרט השבוע: * כמעט מלאכים
בנאדם שעשה לי את השבוע: * אמממ... אני באמת לא יודעת >< נראה לי בן דוד שלי ובת דודה שלי
מאכליישן: * מרק.
התמכרות השבוע: * מוזיקה.
תוכניות לשבוע הבא: * מבחן בפיזיקה. >< * בוחן במחשבים / מבחן חוזר בביולוגיה.
* טיול לאנשהו מבית ספר. XD * אשדוד / שדודים שלי באים אלינו.
תמונת השבוע: * סתם כי אני אוהבת את התמונה הזו [חיחיחי, אני צילמתי XD]
- - - שבוע טוב & שבת שלום.

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifאויש תהילונת ../images/Emo10.gif

ואני כל השבוע אמרתי לך שאין לי זמן לדבר
אני כ'כ מצטערת!
תרגישי טוב ילדה
הו, ויש לך עתיד בתור צלמת חחחח

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif זה בסדר, חחחח... תודה ../images/Emo23.gif

וכן, אני אוהבת לצלם - מאוד
שבוע טוב.

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif סכמ"שוש D:

אז .. איך היה השבוע?!: סבבי [: אני פלאנס פור דה וויקנד?!: יא. אני צריה לעזור לידיד שלי בפרוייקט דיבוב שהוא עושה ולהתכונן למתמטיקאעעעעה ]: משהו טוב שהיה השבוע: נפלה לי שן..להלהלהלה D: [סתם XD אבל כן נפלה לי שן 3:], תהילי [:, בילא 3:, הכנתי כמה פוסטרים חדשים שולטייים לחדר שלי [:, הכנתי דמויות של הלהקה בווי שלי D: [גיאורג יצא כל כך דומה למקור שזה מפחיייייייייד O3O"], שברתי שיאים בווי 3:, הוכחתי רשמית שאני מבוגרת אחראית, יעל [החברה הכי טובה שלי = חה"ט] באה לישון אצלי ו....אעעע....הייתי היפרית לגמרי אתמול בערב D:? משהו רע שהיה השבוע: כשהשן נפלה זה היה כשאכלתי טוסט עם חומוס [*-*] ונתתי לה ביס :\ [הערה: שיניים זה לא דבר טעים], מבחנים - אין מה להוסיף, השרירים של היד שלי נתפסו מרוב משחק בווי :\ משהו מצחיק\הזוי שהיה: נגסתי בשן שלי!@$#!@$ T<T" משהו קריפי שהיה: יעל XD שיר השבוע: Leave It All To Me - Miranda Cosgrove [iCarly's opening theme] :D להקת\זמר\ת השבוע: טוקיו הוטל ומירנדה קוסגרוב [השיר שלה קליט מידי!@$!@! XD] ספר השבוע: אותו ספר משבוע שעבר [: Betrayed - P.C and Kristin Cast [הו, זואי...מה נעשה בלעדיך? XD] סדרת טלוויזיה\סרט השבוע: ארון סטון [דיוויד למברט *-*] בנאדם שעשה לי את השבוע: תהילי 3>, יעלי 3>, בילי 3> [XD], אמא 3> ציטוטיישן: * "בא לך לעלות למטה?" - יעל בשעה מאוחרת * "Don't need permission anyway...BILL we're standing after all..." - אני, בניסיון כושל לשיר את Break Away. מאיפה הקרצתי את ביל?! XD * "בישיבה יושבים ובפגישה...גם יושבים...אבל עושים עוד כל מיני דברים... ;^^" - רותי [המורה לערבית] בעת ניסיון להסביר מה ההבדל בין פגישה לישיבה. מאכליישן: הפסטה והסלט של אמא *ך*, בננה 3> התמכרות השבוע: בננה 3> המלצת השבוע: בננה 3> לא, סתם P: אל תדחו שום דבר לרגע האחרון, ברור לכם?! 3: התחדשות השבוע: 9 דמויות חדשות לווי D: [ביל, טום, גיאורג, גוסטב, בלה סוואן, אדוארד, ג'ספר ואליס קאלן D:]. תוכניות לשבוע הבא: לחרוש X_X ואח"כ טיוללללללל D: תמונת השבוע: ~ ~~~ שבוע מדהים לכולן!@#@!#

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif שבוע טוב קמי. ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

ותתחדשי על הדמויות

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif שבוע מדהים תהילי! במיוחד...

...אחרי זה ]: תודה 3> ~חיבוקי~

e t a

New member
אוף ../images/Emo10.gif

אני תמיד מגיע לענות על זה, ואז קולט שכבר אמצע השבוע.. חח

למעלה