../images/Emo191.gif מסכיימת . ../images/Emo191.gif
איך היה השבוע?! מהיר . כאילו, באמת, הוא עבר בטילל .
אני פלאנס פור דה וויקנד?! אממ.. הייתי אמורה ללכת למסיבה אבל חברה שלי לא יכלה בסוף\: אז... משפחה וזה. אולי נצא לטבע קצת בשבת.
משהו טוב שהיה השבוע: הייתי אתמול עם אח שלי ואבא שלי בבאולינגXD הייתי כל כך גרועה חח אמא שלי הביאה לי שקית מלאה בבגדים שהיא לבשה בהודו, נפאל וכגון *~* הברזתי עם חברים מביולוגיה ובמקום זה פרשנו מזרונים על הדשא ושמנו מוזיקה טובה והיה פשוט אדיר.
משהו רע שהיה השבוע: הכאבי ראש. יא ווארדי. הייתי אתמול בבית חולים וזה בגלל הראש.
משהו מצחיק\הזוי שהיה: חחחח יש לנו בקרוב טקס אש של התיכון שלי שהשנה השכבה שלי מארגנת אותו. ריקודים, כתובות אש ומוזיקה בצוק וזה. הקיצר התחלנו ללמוד את הריקוד לטקס אש, והיה פשוט מצחיקXD וגם כזה אנחנו כאילו שתי קבוצות שעומדות אחת מול השניה, ואז כשגמרנו לרקוד אני ויובל פשוט בספונטניות דילגנו ביחד וצעקנו: "יאי יאי יאי יאי" [כמו בפרומו של האנה מונטנהXD] והחלפנו צדדים חח
משהו קריפי שהיה: חזרתי הביתה בלילה וראיתי דורבן OO
שיר השבוע: אפר ואבק- יהודה פוליקר to hear you smile - גבע אלון modern love- גבע אלון hilight tribe- free tibet - שיר א-ד-י-ר !
להקת\זמר\ת השבוע: היילייט טרייב
ספר השבוע: יש ילדים זיגזג- דויד גרוסמן
סדרת טלוויזיה\סרט השבוע: אבודים, מגרש ביתי, הכי גאים שיש[33333333333333>]
בנאדם שעשה לי את השבוע: ענתי 3>, אח שלי, אבא שלי, אלולה, סיס, והשכבה שלי בתכלס.
ציטוטיישן: נוסעים באוטו. אבא שלי: "אכלתי פה פעם." [מסביב אין כלום] אני: "איפה? בפח ? OO" חחחXD - שיעור היסטוריה, מראים לנו קריקרטורות של יהודים ודיברנו על זה שהאף תמיד ענק. ואז מראים לנו תצלום של מישהו. נווה: "למה אין לו אף ארוך?!" כולם: "כי זאת תמונה שלו." נווה: "אבל אין לו אף ארוך!" דותן: "מה אתה רוצה ? שידביקו לו אף ?!" ונווה ממשיך כאילו כמו אידיוט .. הרג אותי מצחוקXD -- שיעור מחשבים, אני רואה אבודים. בסדרה: "ג'ין הוא האבא!" אני בקול רם, בלי ששמתי לב שאני מדברת לעצמיXD : "אה! ידעתי שג'ין האבא. אלא אם כן מישהו אנס אותך.. חהחה!~" אופק: "כן, תמר .. תראי להם מה זה.. OO XD" שייסה שוב שכחתי הכל ||:
מאכליישן: אפרסמון להלהלה
התמכרות השבוע: להזיז את הראש ככה שהעגילים שלי מתנדנדיםXD [פתחתי מחדש אתמול את החורים 3:]
המלצת השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=yruiuAR5L1M זה פשוט אדיר !
התחדשות השבוע: עגילים, צמיד, צמיד לרגל, מלא בגדים שהיו של ההורים שלי בהודו ונפאל וזה.
תוכניות לשבוע הבא: תיאטרון, טקס אש, בדיקות של הראש... ספורט 3>
תמונת השבוע: