סכמ"ש וזה:]

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gif סכמ"ש וזה:] ../images/Emo191.gif

איך היה השבוע?! אני פלאנס פור דה וויקנד?! משהו טוב שהיה השבוע: משהו רע שהיה השבוע: משהו מצחיק\הזוי שהיה: משהו קריפי שהיה: שיר השבוע: שיר השבוע של טוקיו: להקת\זמר\ת השבוע: ספר השבוע: סדרת טלוויזיה\סרט השבוע: בנאדם שעשה לי את השבוע: ציטוטיישן: מאכליישן: התמכרות השבוע: המלצת השבוע: התחדשות השבוע: תוכניות לשבוע הבא: תמונת השבוע:

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifמסכמת

איך היה השבוע?! חביב
אני פלאנס פור דה וויקנד?! אממ.. ללמוד למבחן.. לא להדביק את אחותי? >< משהו טוב שהיה השבוע: מד"א, הה.. או, חידשתי קשר עם כמה אנשים וקבעתי עם חברה לשבוע הבא אז יהיה נחמד :) משהו רע שהיה השבוע: רק אחד? חח. אממ, טוב, אני חולה, נחשב? משהו מצחיק\\הזוי שהיה: חחח יצחק דנה, מצחיק בפני עצמו, אבל באסיפת הורים אפילו יותר. [המורה שלי לתנ"ך] משהו קריפי שהיה: ואו, אה.. מבחן במתמטיקה. אלוהים עד לכמה שאני שונאת מבחנים במת', הדבר היחיד שמצליח להלחיץ אותי.
שיר השבוע: אין לי מושג.. שיר השבוע של טוקיו: לא השבוע חח להקת\\זמר\\ת השבוע: ספר השבוע: skip סדרת טלוויזיה\\סרט השבוע: city of angels, סרט חמוד. מתאים לביל לבכות ממנו חח. בנאדם שעשה לי את השבוע: תמרי :)
ציטוטיישן: ~באסיפת הורים~ יצחק דנה: "תום כזו ילדה מקסימה, תמיד בפוקוס. כל הכיתה הזאת פשוט חלום." *שם יד על הכתף שלי* אבא: "ו....מי אתה?" יצחק: "המורה לתנ"ך!" *הולך לחפור במוח להורים אחרים* אבא: "תגידי רגע... הוא נוגע ככה בכל התלמידים שלו?" אני: " OO' " מאכליישן: לא בדיוק אכלתי השבוע.. התמכרות השבוע: נייר טואלט .___." המלצת השבוע: קחו איתכם ממחטות לכל מקום. כל מקום. התחדשות השבוע: צינון >< תוכניות לשבוע הבא: להוציא ת"ז [נראה לי?] לראות ניו מוווון הו רובייייי
תמונת השבוע: אין לי כוח
שבוע טוב

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif מייתרן!D:

איך היה השבוע?!:וול, אחלה בחלה. D:
אני פלאנס פור דה וויקנד?!:אממ, היציאה הייתה אתמול והיום...אממ. לא יודעת בטח חברים כמו תמיד יבאו לשבת ולהתנחל בביתנו הקט.
משהו טוב שהיה השבוע:אמ-התאומות החמודות שלי באו. D: ומסיבת יום הולדת לידו,23! מזל טוב.XD
משהו רע שהיה השבוע:אין וטוב שכך!
משהו מצחיק\\הזוי שהיה:מצחיק? אין רגע שאין בו צחוק בחיים שלי, קשה לבכור! בכול מקרה אולי נעלה חלק מי זה לפייסבוק.XD צילמתי קטעים מהיום הולדת וכולם שרוו ושימחו.XD
משהו קריפי שהיה:המכות?XD
שיר השבוע:אממ, כול המחשב שלי נמחק ._. הזיכרון וזה ואין לי שירים ולא כלום.. אז אין לי ממש שיר השבוע,בעצם יש! Natalie Imbruglia - Torn Bullet for my Valentine - Waking the demon Joan Osborne - One of Us Lady Gaga - Bad Romance Marie Digby - Avalanche Marie Digby - Feel
שיר השבוע של טוקיו: לא שמעתי אותם השבוע- יש יותר מידי להקות לשמוע.XD
להקת\\זמר\\ת השבוע: Muse Thriving Ivory three doors down three days grace
ספר השבוע:לא היה לי חשק לקרוא. ^^"
סדרת טלוויזיה\\סרט השבוע:נאפ~משהו עם מגפה, שכחתי את השם.XDD אבל ראיתי איזה סרט שיורד על מלא סרטים, חדש לא זוכרת את השם ולא נראלי הוא היה בקולנוע.D:
בנאדם שעשה לי את השבוע:התאומות=קרין ונטלי, פטוט אחי המאומץ D: , אחי הגדול.
ציטוטיישן:לא זוכרת..
מאכליישן:מרק בטטה! חחחח או שזה היה דלעת?XD
התמכרות השבוע:אני לא מתמכרת אבל האע בועות סבון. D:
המלצת השבוע:אממ, תישארו חיים?^-^
התחדשות השבוע:נדאה. ממס פסה.3:
תוכניות לשבוע הבא:אממ, עבודה? חח לא נראלי משהו מתוכנן אבל עוד שבועים זה פול דברים.XD
תמונת השבוע:נו טוב.:) לא אמרתם של מי! D: וחעחע.
הודגש באמצעות מדגישומטיקקי
XD

e t a

New member
סכמשון~

איך היה השבוע?! מלא שינויים! אני פלאנס פור דה וויקנד?! להתגעגע למיכל.. משהו טוב שהיה השבוע: ניהול הפורום
משהו רע שהיה השבוע: ריב עם ההורים
משהו מצחיק\הזוי שהיה: חח.. שכחתי את הפלאפון שלי בבית וחברה שלי הייתה בטוחה שאני מת או משהו
משהו קריפי שהיה: אישה זקנה אחת ברחוב שלחה לי נשיקה באוויר
שיר השבוע:Dark Side Of The Sun שיר השבוע של טוקיו: Dark Side Of The Sun להקת\זמר\ת השבוע: טוקיו הוטל/ביל קאוליץ ספר השבוע: ליקוי חמה - השלישי בסדרת דמדומים סדרת טלוויזיה\סרט השבוע: איש משפחה.. פשוט אין על התוכניות הזאת
בנאדם שעשה לי את השבוע: החברה שלי
ציטוטיישן: אין לי :( מאכליישן: מרק של אמא שלי! התמכרות השבוע: לובלו. המלצת השבוע: אממ.. טוקיו הוטל נחשב? חח התחדשות השבוע: אנטיביוטיקה
תוכניות לשבוע הבא: אממ.. לעבור לסניף חדש בעבודה שלי (סגן מנהל סניף במקדונלדס.. חח) תמונת השבוע: שמתי כבר בהתפקדות

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif סכמשון. ../images/Emo13.gif

איך היה השבוע?! * מעולה +
אני פלאנס פור דה וויקנד?! * להרגיש טוב יותר ?
משהו טוב שהיה השבוע: * אחלה של תעודה
* חתונה של חברה של אחותי
* טיול שנתי
משהו רע שהיה השבוע: * שרירים תפוסים >< * אני חולה
משהו מצחיק\\הזוי שהיה: ~ כל רגע בטיול השנתי היה מצחיק, זה היה אחד הטיולים הכי טובים שהיו לי
~ * היינו בהחלקה על הקרח בערב של היום הראשון וכולם נפלו בזמן שהם החליקו וצחקתי על כל אחד שנפל, ובסוף גם אני נפלתי בזמן שהחלקנו XD * אני ובת דודה שלי הלכנו לקרוא לילד מהכיתה שלי מהחדר שלו והוא בדיוק יצא מהמקלחת רק עם מגבת, ואני ובת דודה שלי ברחנו משם בצעקות כמו שתי מפגרות
* ביום השני של הטיול ירדנו מאחד ההרים וזה היה ממש מפחיד ואני וחברות שלי היינו הכי אחרונות, והחלטנו לעשות הפגנה והתיישבנו על אחד הסלעים ולא זזנו משם - והמחנך שלנו והמאבטח נטשו אותנו והתחלנו לצעוק לעזרה XD * בכיתי בחופה של חברה של אחותי מרוב התרגשות XDDDDDDDDDDDDDD
משהו קריפי שהיה: * אסיפת הורים ?!
שיר השבוע: לא שמעתי שירים אחרים חוץ מהשירים של טוקיו, זה היה שבוע בספיישל טוקיו
שיר השבוע של טוקיו: * Through The Monsoon * Wir Sterben Niemals Aus
* Dark Side Of The Sun
להקת\\זמר\\ת השבוע: * טוקיו הוטל
סדרת טלוויזיה\\סרט השבוע: * חברים.
בנאדם שעשה לי את השבוע: * השכבה המדהימה שלי
ציטוטיישן: היו ממש הרבה ציטוטים הבעיה היא שאני לא זוכרת שום דבר >< אוף, בפעם הבאה אני צריכה לזכור לכתוב את כל הציטוטים. במיוחד בשבועות כאלו
מאכליישן: * במבה XD
התחדשות השבוע: * אנטיביוטיקה
* עוד משאף לאוסף
תוכניות לשבוע הבא: * לחזור ללמוד כרגיל
* יום הולדת לאחי הקטן
תמונת השבוע: *
- - - שבוע טוב & שבת שלום.

e t a

New member
מגניב! אבל זכור לי שהובטח לנו סיכום טיול ../images/Emo3.gif

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הבטחתי וקיימתי ../images/Emo3.gif

למטה, בהודעת נטישה שלי XD

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gif מסכמת וזה

איך היה השבוע?! סביר- אני פלאנס פור דה וויקנד?! לא עשיתי כלום תכלס משהו טוב שהיה השבוע: קניתי שני מעילים דנברים אח שלי חזר משהו רע שהיה השבוע: הכל בערך. משהו מצחיק\הזוי שהיה: דנברים חח משהו קריפי שהיה: X שיר השבוע: Jimmy Eat World - hear you me שיר השבוע של טוקיו: שוורץ להקת\זמר\ת השבוע: לאדעת ספר השבוע: eclips סדרת טלוויזיה\סרט השבוע: אבודים 3>, נשיונל ג'יאוגרפיק -אני מכורה חחחחחחחXD בנאדם שעשה לי את השבוע: אההה נוריתי שלי 333> ציטוטיישן: אני ווונדי ראינו באמצע התיכון קרפדה מעוכה. אני: "בושה! צריך להרוג את מי שעשה את זה! צריך לשים אותו בתל אביב ולהגיד לו לחזור ברגל!" - ראם נכנסת בבגדים חומים לתיאטרון. יובל: "ואו ראם אתה שחום!" אני: "יובל זה היה מאוד גזעני." -- וונדי ואני מדברות על זה שכשהיינו קטנות היו לנו נדודי שינה. וונדי: "ואי ונכון גמאת לא הצלחת להירדם אם ההורים שלך נרדמו כבר?" אני: "כן! וגם לך הם היו מביאים חלב?!" ווונדי: לא ... 0.0 אני: "ומרביצים לך עם מטאטא?!" XD -- עמית ואני הולכות בתיכון, פתאום מהצד השני חוגי קורא לנו. עמית: "חוגי אתה תופס?!" רצה רצה כדי לקפוץ על חוגי, חוגי זז הצידה. אני: "יופי, חוגי, ביישת אותה מול כל החברים שלה!" [מסביב אין אף אחד... צרצרים צרצרים] מאכליישן: פנקייקים ועוגה שהכנתי 3: התמכרות השבוע: בכי. המלצת השבוע: Jimmy Eat World - hear you me אבל אני לא מוצאת את הגרסה הטובה. כי בתכלס בכל הגרסאות הוא מזייף חוץ מאחת, והיא פשוט מדהימה. התחדשות השבוע: שני מעילים תוכניות לשבוע הבא: ספורט ספורט ספורט, לימודים [יש כל כך הרבה מבחנים T_T], טקס אש!! תמונת השבוע:

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif סכמ"ש..

איך היה השבוע?!: Pfffffffffftttttt...נוראי. אני פלאנס פור דה וויקנד?!: יאפ. ללמוד לאזרחות >:[ ולנוחלנוחלנוח אחרי סיוט מסיבת המומולדת המאוחר. משהו טוב שהיה השבוע: טוב? גיליתי עוד זייפני ט"ה נחמדים ^_^ וגליתי מי החברים האמיתיים שלי. משהו רע שהיה השבוע: חוץ מזה...הכל. משהו מצחיק\הזוי שהיה: האפרפארטי D: הדבר הכי טוב שהיה בסיוט שנקרא מומולדת עם כל הכיתה. משהו קריפי שהיה: המסיבה ]:< שיר השבוע: * Scream - Tokio Hotel * Automatic - Tokio Hotel * Leave it All to Me - Miranda Cosgrove ft. Drake Bell * My Obsession - Cinema Bizarre * Dogs Unleashed - Tokio Hotel * Escapre to the Stars - Cinema Bizarre * I Am Here - Kamea Schwadron [אני] * By Your Side - Tokio Hotel שיר השבוע של טוקיו: * Automatic * By Your Side * Ready, Set, Go! * Scream * Dogs Unleashed * Wo Sind Eure Hande / Raise Your Hands * In Die Nacht להקת\זמר\ת השבוע: * טוקיו הוטל * סינמה ביזאר * מירנדה קוסגרוב * אניייי 3: ספר השבוע: אותו הספר... XD סדרת טלוויזיה\סרט השבוע: ארון סטון בנאדם שעשה לי את השבוע: חלק מהחברה מפורום 1662 ♥, יעל ♥, אני, עומרי ♥, ביל ~♥~♥~♥~, סטרייפי ♥, גרישה ♥ ציטוטיישן: יש הרבה אבל לא באלי לרשום אותם היום...אולי אח"כ. מאכליישן: עוגיישן מסבתיישן ♥, פסטיישן ♥, חומוס ♥. התמכרות השבוע: העוגיישן ♥, טוקיוווו ♥, סינביז ♥ המלצת השבוע: לעולם, אבל לעולם אל תזמינו את כל הכיתה אליכם הביתה למסיבת יום הולדת. במיוחד לא אם אתם עם הכיתה החרא שלי. רק איזה...5 אנשים נורמלים. התחדשות השבוע: מתניישן D: זה הדבר הכי כיף ביומולדת [סתםסתם P:] תוכניות לשבוע הבא: שבוע אחרון ללימודים בשליש הזה!! תודהלאל! תמונת השבוע: היא עדיין לא על המחשב ]: אתן צריכות לראות אות התמונה הזו מהמסיבה 3> אני מזכירה לעצמי חצי שין וחצי קירו XD ~~~ שבוע נפלא לכולן!

למעלה