סקר!!!!

Deacon Frost

New member
../images/Emo191.gif סקר!!!! ../images/Emo191.gif

אתם לוקחים ברצינות את מה שנכתב על יעלי בעיתונים (במדורי הרכילות, ביקורות, טוקטבקים וכו')? מה התגובה שלכם בד"כ כשאתם קוראים את מה שנכתב עליה?

אוקיי אז ככה...

תראה, אני מאוד מאוד משתדלת לא להתייחס למה שכותבים עליה כי אני יודעת טוב מאוד מי היא ומה היא. אם זה דברים ביקורתיים.. על לבוש או סתם על איך שהיא הנחתה משהו אני מתעלמת כי אני יודעת טוב מאוד שלדעתי זה לא נכון. ואם זה דברים כמו היחס שלה או משהו כזה שהיא אמרה ככה וככה אני קודם כל אומרת לעצמי שגם היא בן אדם כמו כולם ומותר לה להיות עייפה או בלי מצב רוח וגם בוא נגיד שלא כל דבר שכותבים הוא נכון. אמנם ברגע הראשון שאני קוראת זה מרגיז אותי אבל אז אני אומרת לעצמי שזה סתם שטויות. מה שאני הכי שונאת שכותבים עליה או סתם שאני שומעת שאומרים עליה זה שהיא לא יודעת לשחק.. במיוחד אחרי טלנובלה בע"מ שמי שאומר שהיא לא ידעה שם לשחק הוא עיוור לגמרי וזה לא קשור לזה שאני אוהבת אותה. אבל צריך לדעת לקחת הכל בפרופורציה ולא כל דבר שכותבים צריך לקרוא ולהגיד- אמן. תזכרו את זה.

מורלוש

New member
../images/Emo45.gifאני בדיוק כמו הגריי =>אבל

אני מאוד מאוד מאוד מתרגז\ת מזהה שנגיד בתגובות או בכתבוות אומריםם שהיאא סתם אישה מכוערת ובכלל לא יפהה.. הריי איך אפשר להגיד את זהה עלייה?? היא הכי יפהה מכל הבנות בעולם!! אבל גם על זה אני מתגברת..חח

אז זהו שגם אני פעם

הייתי כל כך מתעצבנת כשהיו אומרים שהיא מכוערת ומזוייפת וצבועה לא התקשורת, אלא אנשים שאני מכירה הייתי ממש מתעצבנת אבל כיום אני פשוט אומרת- "טוב אני לא יתווכח איתך על זה כי זה לא ייגמר" ומסיימת את זה בזה. כי אני יודעת שזה לא נכון ואני פשוט לא מבינה איך אפשר לומר את זה אבל כל אחד והטעם שלו.

למעלה