קארטה מיאו הוחלף הסקר

../images/Emo191.gifקארטה מיאו הוחלף הסקר

יאללה לענות לפרט לנמק להסביר ולהביא דוגמאות גם אם לא בא לכם... כי זה לא סקר פשוט זה בוחן פתע מואה אה אה אה

Gilliana

New member
אני בחרתי ב...

קרייצ'ק, ואני תוהה עכשיו אם הראשון/נה שבחרה זו היית את - מן הסתם כן. טוב, ביקשת נימוקים - אז בבקשה: אין ספק שקרייצ'ק הוא דמות מאד מעניינת, רבת רבדים ופנים - אף פעם לא הצלחתי לרדת לסוף דעתו, לבד מן העובדה שהוא אנוכי מאין כמוהו, וגם זה לכשעצמו לא תמיד מסביר את מעשיו. קרייצ'ק הוא נבל מהסוג הקלאסי שמצד אחד שונאים אותו, אולם מחד - הסדרה לא היתה נראית אותו הדבר בלעדיו. למרות השנאה הוא בהחלט מוערך - הוא אדם אינטיליגנטי, בעל יכולות חשיבה מתקדמות, אינסטינקטים חייתיים וערמומי ביותר, הוא מהווה אתגר תמידי למאלדר ועל כן חיוניותו עצומה.

anatxf

New member
אני הייתי ראשונה :eek:)

רק שלקח לי יותר זמן לכתוב את ההודעה...

Gilliana

New member
אהההה! ../images/Emo13.gif

באמת לא התאים לי שעינת תבחר בקרייצ'ק

אני בחרתי בדיאנה

כי תכלס אנחנו שונאים ומתעבים אותה אבל היא נתנה לכולנו מה שבדיוק רצינו- סצינות קנאה. וכולנו יודעים שאם יש קנאה אז יש אהבה. ודיאנה הראתה לנו כמה סקאלי באמת אוהבת את מאלדר כגודל הקנאה גודל האהבה.

anatxf

New member
ברור ש...

אלכס קרייצ'ק. כי אי אפשר שלא לאהוב אותו, אבל חייבים לשנוא אותו.
לגבי האחרים (אני מתייחסת כאן להרגשתי כלפי הדמויות בצפיה ראשונה בסדרה, כשהייתי אממ... די קטנה): דיאנה פאולי - אני חייבת להודות ששנאתי אותה, בגלל סקאלי. למרות שללולא היא, לא היינו רואים את סקאלי מטפסת על קירות ככה. חברי הסינדיקט - נראה לי שיותר פחדתי מהם מאשר שנאתי. המעשן - הדובי שלי הפסיק לדבר אחרי שהוא נאלץ לצפות איתי בפרקים בהשתתפות CSM. קרש, נואל רוהר ובלווינס - נו, הם היו רק בסוף. איזה יופי שקפצתי לבקר. ענת :eek:)

אני...

בחרתי בקרייצ'ק כי כמו שאמרו לפני, אי אפשר שלא לשנוא אותו, הוא ליווה אותנו למשך כל הסדרה, ותמיד האנכיות שלו והמורכבות שלו תרמו לשנאה שלי כלפיו, אבל ללא ספק הוא תרם רבות לסדרה עצמה.

aerynsun

New member
בחרתי בדיאנה פאולי

לא הצלחתי להתחבר לדמות הזאת אף פעם, והסיפור שלה בתוכנית תמיד נראה לי מאולץ ולא קשור לכלום. דווקא את קרייצק אני ממש אוהבת לשנוא

1Shir

New member
בחרתי! בקרייצ'קון

כי הוא באמת רע.. ולראייה ותזכורת טרילוגיית אנסאזי.. שלא לדבר על אסנשן (או בשפתה של עינת דוויין ברי 2) אבל בכל זאת - אני אוהבת אותו.. כי יש לו את זה.. הוא חכם.. והוא יודע לחזור בו מטעויות.. וממצבים קשים.. הוא מנתח את המצב כל פעם מחדש.. לא דופק חשבון לאף אחד.

S m e l l y Cat

New member
אני

אבל רק כי אני טיפשה ולא הבנתי שזה אוהבים אוהבייים לשנוא אלא סתם שונאים ואני מאוד שונאת אותו כי הוא מעצבן הנה התוודתי את מרוצה?????

1Shir

New member
אני לא בטוחה לגמרי מה ההבדל

בכל אופן אם לא היה קרייצ'ק לי היה קשה להצביע לסקר כי אין עוד מישהו שאני אוהבת/שונאת. נראה לי כל השאר זה או-או. ועינת אולי תקפיצי את הסקר? אולי עוד אנשים יראו ויצביעו! יותר מדי אנשים נעלמו כאן מהאופק - אופק
, אורית, מאיר, צילה, מיכל, אנדרו (שכחתי מה השם שלו), איילת וכו'!

להקפיץ אי אפשר

כלומר אפשר לנעוץ בראש הדף אבל אני אישית לא אוהבת את זה... זה לא מקפיץ הודעות אחרות.. בכל אופן הקטע של אוהב לשנוא זה שאתה שונא את הדמות מסיבות כלשהן אבל בעצם אוהב שהיא שם.

למעלה