שאלון

•silly•

New member
../images/Emo191.gif שאלון../images/Emo70.gif

כולם עונים
כללי: שם: גיל: אזור מגורים: ימני/שמאלי (בידיים): צבע שיער: צבע עיניים: צבע אהוב: צבע שבחיים לא תלבש: צבע המקלדת שלך: הצבע של המכונית של השכן שלכם: מה הסרט האחרון שראית? מה הסרט האהוב עליך? מה הסגנון סרטים האהוב עליך? מה הספר האחרון שקראת? אהבת אותו? איזה חג אתה הכי אוהב? מה השם האהוב עליך לבנים? ולבנות? יש מצב שתרד מהארץ? באיזה קופת חולים אתה? מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? למה? אתה עייף? משפחה: כמה אחים יש לך? איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) כמה סבים יש לך? כמה סבתות יש לך? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אבא? איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? יש לך קרובים בחו"ל? איפה? חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? ליד מי היית רוצה לשבת? מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מי החבר הכי מצחיק שלך? מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? לימודים: מתמטיקה או אנגלית? תנ"ך או היסטוריה? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ואיזה הכי שונא? באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? באיזה מגמה אתה? אתה נוהג להבריז הרבה? יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? קיווי או אגס? פרות יבשים או חיים? פירות או ירקות? בשר או צמחוני? חביתה רגילה, מקושקשת או עין? חביתה או ביצה קשה? אורז לבן או מלא? פיתה או לחמנייה? פלאפל או פיצה? שתייה- מוגז או לא?

CoolBoy16

New member
למה כל כך ארוך?../images/Emo7.gif

כללי: שם: אורי גיל: 16 אזור מגורים: ת"א ימני/שמאלי (בידיים): ימני צבע שיער: בלונדיני/שטני צבע עיניים: כחול צבע אהוב: כחול צבע שבחיים לא תלבש: ורוד
צבע המקלדת שלך: אמור להיות לבן.. הצבע של המכונית של השכן שלכם: לבן מה הסרט האחרון שראית? אמממ וואי לא זוכר
נראה לי האחרון היה שראינו את הטרילוגיה של שתיקת הכבשים דרקון אדום ועוד משהו ביום שישי ה-13 מה הסרט האהוב עליך? בובספוג
חח סתם יש הרבה מה הסגנון סרטים האהוב עליך? הכי הרבה- אימה מה הספר האחרון שקראת?
זבנג...וגם זה בקושי אהבת אותו? כבר לא זוכר
איזה חג אתה הכי אוהב? פסח מה השם האהוב עליך לבנים? ולבנות? לא יודע אני תמיד נתקע ששואלים אותי על שמות יש מצב שתרד מהארץ? אולי באיזה קופת חולים אתה? חח מה? מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?
למה?
אתה עייף? לא משפחה: כמה אחים יש לך? 1 איפה אתה נמצא ברשימה? בכור כמה סבים יש לך? 1 כמה סבתות יש לך? 1 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 14 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? אין איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אף אחד
חח סתם לא יודע כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? בגיל בדיוק אין אף אחד..יש כמה קרובים מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? חח כבר לא זוכר מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? אממ לפני איזה כמה שבועות...(
) יש לך קרובים בחו"ל? כן איפה? סן פרנסיסקו קליפורניה
חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? אלבז ליד מי היית רוצה לשבת? אממ אין מישהו ספציפי
מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? תום מי החבר הכי מצחיק שלך? תום מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? תום
מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אממ זה בדרך כלל הפוך מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? תום.. מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? טיולים?
מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? אני? רב?
אני רק מתווכח
(וזה עם הרבה) מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? אממ לא יודע לימודים: מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה תנ"ך או היסטוריה? הסטוריה (למרות שבכיף הייתי משמיט את שניהם
) איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מתמטיקה (כן אני יודע זה סטייה....זה הפשוט המקצוע שהכי קל לי בו) ואיזה הכי שונא? את כל השאר כמעט
באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? ראשון שני ורביעי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? חמישי באיזה מגמה אתה? ביולוגית אתה נוהג להבריז הרבה? לא הרבה
יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? חח לא מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? לא זוכר
מה המבחן האחרון שעשית? לשון כמה קיבלת בו? אני ידע אחרי החופש
מה המבחן הבא שיש לך לעשות? הסטוריה אוף למה הזכרתם לי
אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? לא עשיתי מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? זה חופש זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יפס קיווי או אגס? אגס! פרות יבשים או חיים? חיים חחחחחח פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? איכס ביצים
חביתה או ביצה קשה? כנל אורז לבן או מלא? מלא פיתה או לחמנייה? פיתה פלאפל או פיצה? פיצה
שתייה- מוגז או לא? לא- לא אוהב מוגז

•silly•

New member
../images/Emo2.gif

"איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מתמטיקה (כן אני יודע זה סטייה....זה הפשוט המקצוע שהכי קל לי בו) " אעע איככככ מתמטיקה

MYHOT3

New member
אני

כללי: שם: גל גיל:14 וחצי אזור מגורים:ירושלים ימני/שמאלי (בידיים):ימני צבע שיער:שחור צבע עיניים:דבש צבע אהוב:ירוק צבע שבחיים לא תלבש:ורוד צבע המקלדת שלך:שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם:כחול מה הסרט האחרון שראית?בית השעווה מה הסרט האהוב עליך? אוצר לאומי מה הסגנון סרטים האהוב עליך?אימה והרפתקאות מה הספר האחרון שקראת?תרנגול כפרות אהבת אותו?כן איזה חג אתה הכי אוהב?פסח מה השם האהוב עליך לבנים?גל ולבנות?נועה יש מצב שתרד מהארץ?כן באיזה קופת חולים אתה?מאוחדת מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?לפני חודש למה?בדיקות אתה עייף?לא משפחה: כמה אחים יש לך?2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)בכור כמה סבים יש לך?1 כמה סבתות יש לך?1 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?3 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?1 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? מצד אבא כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?אין מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?לפני יומים מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?אתמול יש לך קרובים בחו"ל?כן איפה?בארה"ב חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?ילד ליד מי היית רוצה לשבת?ילדה מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?טל מי החבר הכי מצחיק שלך?טל מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? עודד מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? רון מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?שבי מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?טל מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?אין מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?טל לימודים: מתמטיקה או אנגלית?מתמטיקה תנ"ך או היסטוריה?היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב?היסטוריה ואיזה הכי שונא?אנגלית באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?יום שלישי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?יום חמישי ושישי באיזה מגמה אתה?אין לי מגמה אתה נוהג להבריז הרבה?לא יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?לא מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)60 מה המבחן האחרון שעשית?תנ"ך כמה קיבלת בו?לא הביאו עדין תוצאות מה המבחן הבא שיש לך לעשות?אזרחות אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?לא מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? לא יהיה יש חופש זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?ציפס קיווי או אגס?קיווי פרות יבשים או חיים?חיים פירות או ירקות?פירות בשר או צמחוני?בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין?רגיל חביתה או ביצה קשה?חביתה אורז לבן או מלא?אורז לבן פיתה או לחמנייה?לחמנייה פלאפל או פיצה?פיצה שתייה- מוגז או לא?לא

•silly•

New member
../images/Emo191.gif

כללי: שם: סיון גיל: 17 ו-9 חודשים
אזור מגורים: ר"ג ימני/שמאלי (בידיים): ימנית צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: שחור צבע אהוב: לבן צבע שבחיים לא תלבש: זהב צבע המקלדת שלך: לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם: כסף מה הסרט האחרון שראית? בית השעווה מה הסרט האהוב עליך? הפסנתן ואמא חורגת
מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קומדיה מה הספר האחרון שקראת? מחזה בתאטרון אהבת אותו? לא
אני שונאת לקרוא איזה חג אתה הכי אוהב? חנוכה
מה השם האהוב עליך לבנים? גיא ולבנות? רומי יש מצב שתרד מהארץ? יש מצב באיזה קופת חולים אתה? כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לא זוכרת למה? כנראה שזה היה מזמן.. אתה עייף? כן משפחה: כמה אחים יש לך? 3 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) שנייה כמה סבים יש לך? 2 כמה סבתות יש לך? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? |סופרת| 6 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?|סופרת| 11 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? את כולם
אבל את אלה שבגיל שלי יותר כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 2 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? אתמול מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? לא זוכרת:$ יש לך קרובים בחו"ל? כן איפה? גרמניה חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? קים ליד מי היית רוצה לשבת? לא אכפת לי
מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? קים, גיא, שיר, נעמה מי החבר הכי מצחיק שלך? כולם
מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? קים
מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? קים
מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? קים
מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? קים
מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? אף אחד
מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? אממ אולי לקים לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית
תנ"ך או היסטוריה? תנ"ך איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אנגלית ואיזה הכי שונא? הסטוריה וספרות באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? שני באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? ראשון וחמישי באיזה מגמה אתה? תאטרון אתה נוהג להבריז הרבה? עכשיו כבר פחות, אבל פעם המון
יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? ספורט
מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 13 מה המבחן האחרון שעשית? אמממ.. חיבור נראה לי כמה קיבלת בו? 80
מה המבחן הבא שיש לך לעשות? נראה לי שיש מבחן בחיבור ביום חמישי.. ואם לא זה אז מגן בתאטרון או אנסין באנגלית? הסתבכתי:| אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? 83 מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? חופש
זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? פירה קיווי או אגס? אגס פרות יבשים או חיים? חיים פירות או ירקות? ירקות (פחות משמין
) בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? כלום:$ חביתה או ביצה קשה? ביצה קשה אורז לבן או מלא? לבן פיתה או לחמנייה? לחמניה פלאפל או פיצה? ברור שפיצה
שתייה- מוגז או לא? מוגז (קולה
)

למעלה