שני טיפשים וזונה- פרק רביעיי!!!!!!!!!!

../images/Emo191.gif שני טיפשים וזונה- פרק רביעיי!!!!!!!!!!

אופס! חיחי טום התחיל לגמגם- "אממ אממ יו ביל אתה יודע שיש לי קלטת חדשה עם הכבשה שושנה?!" ניסה להעביר נושא. "יופי טופי ! עכשיו מה עשית עם הפרעוש שלי?!" צעק ביל. "הוא חירמן אותי כל כך !!!! אני לא עמדתי בזה! אני כל כך מצטער ביל...לא ידעתי שהוא יטבע בזרע שלי!" "הוא טבע... בזרע שלך? מה? אבל... זה לא באמת פרעוש טום!!!" צעק ביל. "מה!?!?!? אז מה זה?!!" טום נבהל. "זה היה... זה היה... זה היה הביצית שלי טום, אתה בהריון!!" "מה?! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!" הוא התחיל לרוץ בכל הבית. פתאום קתרין נכנסה לחדר -"אני חושבת שאני בהריון ממך טום ...ביל..טום...ביל...הבאתי בדיקת הריון לבדוק את זה." טום רץ אליה בהיסטריה, חטף את הבדיקה ורץ לשירותים. "זה ... זה תוסס!! מה הולך פה?" שאל טום בפאניקה. "מה זאת אומרת?" שאל ביל. "הנה, תטעם!" אמרה טום ודחף את ביל לתוך שלולית של משהו שאמור להיות פיפי. ביל שתה את המשהו שאמור להיות פיפי- "וואו זה באמת תוסס...זה אפילו טעים!! רגע...יש לזה טעם של רדבול!" "רדבול?! מגניבבבבבבבב ידעתי שהכרס אלכוהול הזאת מיוחדת!! נכון פוג'וג'ונה?" אמר טום וליטף את הבטן שלו. ביל נדהם "יואו טום אנחנו יכולים לעשות מיליונים! בוא נחגוג את זה!" הוא הלך והביא שתי כוסות, "נו תעשה את צרכיך בכוסות!" "אבל אני בהריון! אני רוצה רדבול עם מלפפון חמוץ!" צעק טום. "יופי טום יופי! וחוץ מזה? אני כל הזמן אוכל פרוסה עם שוקולד וזיתים מה קשור לזה שאתה בהריון? טוב תקשיב אני הולך להביא לך מלפפון טעים- טעים ללקק את הליכלוכים בציפורניים! שאני חוזר אני רוצה שתי כוסות מלאות!" "אבל... אבל אני רוצה גם שוקולד עם עם חומוס וקטשופ!! בלי מלפפון!! ביללללללללללללללללל אני רוצה חתויי! תעשה (ל)יי חתויי!" צעק טום בילדותיות. ביל הסמיק, "די נו טום..." טום התעקש, "חתויי! עכשיו!" ביל נכנע, "טוב נו, מיייייייייייאוו" טום מחא כפיים בהתלהבות וביל הלך להכין לו את הפרוסת הריון. "אבל אני רוצה חתויי! אני רוצה לעשות לך חתויי!!" צעק טום והוריד את המכנסיים. "למען השם טום!! תעשה כבר חתויי מזורגג!!" "אוקיי!" צעק טום ועשה לביל חתול. "רגע!" צעקה קתרין, "אני גם בהריון!" "מה יצא בבדיקה?" שאל גוסטב הלא-קשור-לחיים. "זה החתול." גיאורג שגם הוא לא קשור לחיים אמר, "עצרו הכל! קתרין, אני צריך לגלות לך משהו... זה לא החתול...אני לקחתי את התחפושת שביל הביא לטום כשהם שיחקו פוצי מוצי...ואת כל כך יפה! למרות שאת ביצ' שמנסה לשכר אנשים בשביל לשכב איתם אבל אני ...אני ...אני מאוהב בגוסטב!" "מה הקשר אליי? סקיני ג'ינס." שאלה קתרין. "גוסטב ואני עשינו לך ילד." אמר גיאורג בכובד ראש. קתרין נבהלה, "איכס לא! אתן כאלה לא מושים! אתם מאאאאאגה כאפפפות! כאילו אני לא מוכנה שהפרופיל של התינוק שלי יהיה דובי עם שיער של אישה ! " "אהמ אהמ.." ניסה לרמוז ביל. "וגם שלא יהיה מכוערת כמוך בילה!!" התחרפנה קתרין, "אז אם אתם לא רוצים שאני אעשה הפלה תעשו מה שאני אומרת!!!!" טום הקיא עליה, "אופס סליחה אני בהריון." והיא הקיאה עליו, "אופס סליחה גם אני." וביל מהגועל התחיל להקיא והוא הקיא על גוסטב וגוסטב הקיא על גיאורג. "רק אני נשאר נקי!" אמר אנדרס שהגיע לפתע מהחלון. "מה אתה עושה פה? פריק! תתרחק ממני!!" צעקה בילה. "באתי להגיד שלום?" אמר אנדרס ונפל מהחלון ישר על גיאורג שהסמיק בטירוף. פתאום הקטן של גוסטב התעורר לחיים -הוא ידוע בשמו פראנק- גוסטב: "ווהו אנדרס!! אתה אתה...כל כך גדלת!" הוא בהה בגדול של אנדרס. "מה?" אמר אנדרס והסמיק. "כבר שכחת את הלילה ב-" "סתום כבר פראנק!!" "ביל, איפה דניאל הגיגית? אני צריך לנער את החבית רדבול." פתאום נכנסה לחדר החדרנית החדשה עם שואב אבק וכיוונה אליהם, "אוקי קטנים שלי , תעמדו!" הם לא הבינו מה היא רוצה ועמדו, "לא אתם, טיפשים! הפראנקים שלכם!" הם עוד יותר לא הבינו, "סליחה!? מה זה החוצפה הזאת! אמרת לכם לעמוד!" פתאום נכנסה החדרנית החרמנית לחדר וירתה בה "הם שלי טיפשונת!" -עבר שבוע- טום וההריון המשיכו בסדר. הבטן תפחה לה, וכל יום הם שתו רדבול מהפיפי של טום. זו הייתה שעה קבועה שבה ביל מביא כוסות , טום משתין , הם שותים, נהנים וממשיכים בחייהם. יום אחד קרה משהו מוזר! הגיעה השעה הקבועה וטום אמר לביל משהו שמאוד הפליא אותו, "היום תביא רק כוס אחת." "מה?! למה!?" שאל ביל בתדהמה. "היום...היום אתה שותה מהבקבוק" אמר טום בחיוך ערמומי ועשה לו גבות. "הוו בילה!!" אמר טום וגנח. "זה לא בילה!" התחרפן שוב ביל, "זה רינת גבאי!!!!!!!!!" אחרי שהם גמרו את מעלליהם הם שכבו על המיטה, "הווווווו רינת, תאמת אני חייב להגיד לך , את הרבה יותר טובה מהכבשה שושנה! היא רק כל היום "מההההההה מההההההההה" כמו איזה כבשה!" "גם אתה לא רע דץ -" "עושה לי רדבול!!" צעק גיאורג וקפץ על המיטה בזמן שביל וטום עפו לתקרה. טום נפל על הריצפה, "אאאאאאיייייייי אייייייייייייי אני מדמם! התינוק! התינוק!", צעק, "אני יולד! אני יולד!" "יופי גיאורג! סתכל מה עשית!!" צעקה רינת, אה ביל. "אופס!" הצמיד גיאורג יד לפיו, "חיחי!" קתרין נכנסה לחדר בסערה, "מה!? הוא מדמם! צריך לקחת אותו לבית חולים!" הם נסעו. טום בכה ואמר לרינת-ביל "אם אני אפיל את התינוק שלנו, אני לא אוכל לחיות!" "אל תדאג! רינתי תעשה לך טובה!" צעקה רינת, ביל. "אני גם רוצה טובה!!" צעק גיאורג שלא הפסיק לצחוק כמו ילדה קטנה. "תסתמי ברבי!" צעק טום על גיאורג שהצמידה את ידיה לפיה ואמרה-"אופס! חיחי!!" הרופא בדק את טום, "זו תופעה נדירה שלא נראתה כמותה...אתה זכר עם איבר מין גברי ו...שחלות!" -המשך בהודעה הבאה-

../images/Emo191.gif **המשך!!**

גוסטב צחק, "נקבה! חה חה!" טום התעצבן, "אחחחח אני מרגיש שאני עומד ללדת! אקמול! אקמול!" הרופא צחק, "אדוני, אקמול זה יעזור 0 , אתה צריך אפידורל! ולהיכנס דחוף לחדר הלידה אתה..אתה עומד ללדת!" טום שכב, נאנק מכאבים, כמעט יולד. עד ש... גיאורג קפץ עליו כי הוא חשב שזאת רק מיטה! "גיאורג! מה עשית? ברבי טיפשה!" "אופס! חיחי!" התינוק יצא החוצה! ביל-רינת-גבאי-קאוליץ ישב בחוץ, הולך וחוזר, הולך וחוזר עד שהרצפה כמעט בלעה אותו. "וועעעעעע וועעעעע(נו הזה של התינוק)" "מזל טוב גברתי! ממ סליחה אדוני! יש לך תינוקת פגה!" "פגה? כאילו כמו פג? איכככ יצא לנו גוסטב!! אייייייכככ!" צעקה רינת וברחה משם, מזיזה את ידיה בטירוף. פתאום הכבשה שושנה הגיעה "לא כל כך מהר אדון עוצלי גבאצי!" "זה רינת , רינת גבאי" "שתקי ! התינוק הזה לא בטוח שלך! אני דורשת בדיקה!" "למה של מי? שלך?" אמרה בילה והביטה בכבשה בזילזול. "מהההה!! מהה מהה מהה פללולל!" דיברה הכבשה בשפה שרק היא מבינה. "אני אתקע לך משהו בתחת אם לא תסתמי!!" צעקה רינת-ביל והתיישבה על שושנה הנסערת. "מההההההה מההההההההה אניי צצבנית" צרחה הכבשה. "עצבנית!? תכף תראי מה זה!" הם התחילו ריב סוער ופתאום גיאורג גוסטב וקתרין באו והפרידו. "אני לא מצליח להפריד!" צעק גוסטב. אז גיאורג התיישב על שושנה שנפלה ומתה. "אופס! חיחי!!" ביל אמר," אחטו בפליפל גחגח גיאורג!" צרח ביל "שראיי טו לנט יו קנט איטסח נוחט מחזטיז לי!" "רינת לא מבינים מילה!! דברי ברור!!" צעק גיאורג. "מה אני אעשה?!" שאל ביל בערסיות. "אני אעזור לך!" אמר ונישק אותו. טום קם מהר והחליק- "אופס! חיחי," אמר גיאורג, "גרמתי לטום להחליק!" "עכשיו ביל רינת גבאי אני שלך!" "לא לא לא!!" צעק טום, "ומה עם הפג-ה שלנו?!" גוסטב אמר, "אני יכול לעזור לך לגדל אותה.." קתרין כעסה : "מה מה זאת אומרת!?! לא רוצה! אתה שלי!" "מי החליט?! חתיכת פלולה!" צעק גוסטב ונפל על גיאורג החרמן. פתאום הפגה התחילה לדבר:"מההההההההההה מהההההההההההההההההההההה!" כולם היו מאושרים שהפגה דיברה, "יאללה כולם! חפלה!" אמר ביל בשמחה וכולם התחילו לרקוד ריקודי עם לצלילי השיר אוברס. "אנחנו!! נרוץ אל העיר-" התחילה רינת לשיר. "נתקע בתחת לחזיר!!" המשיך דץ. "שום דבר לא יעעעעעעצוווור אותנו!" המשיך גיאורג. "כי גיאורג השמן הרג אותנו!!" זייף טום. "אני מבטיח לך עכשיו, תסתכל על הפטמות שלי..." שר גוסטב. "היכון הכן צא! גיאורג תמצוץ את זה!" צרחה לפתע הפג-ה. "היא מדברת!?" "היא שרה?!" -ובנימה מפוחדת זאת, הפרק נגמר.-

dirty look

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

זה הדבר הכי מצחיק בעולם!
אני שוחטת אותכן אם אין המשך! שמעתם?!

crazysapir

New member
אוף למה אני עצלנית ואין לי כח לקרוא../images/Emo7.gif

יש כ"כ תגובות טובות

למעלה