שרשור עדכונים

Music Man XD

New member
M.I.A.נכנסה לסטודיו עם....

Polow Da Don, Swizz Beatz ו- Chris Brown! מאוד מעניין ולא צפוי נכון? החבורה העליזה עובדת על משהו, לא ידוע בדיוק על מה. בינתיים, פירסמה M.I.A. וידאו של ושל Swizz Beatz בסטודיו: http://www.youtube.com/watch?v=RS8_NFt7JlI&feature=player_embedded (בתמונה: סצינה שלא פורסמה מהקליפ של XXO)

JokerGirl3000

New member
אני לא יכולה לסבול את כריס בראון!!!

כל עצם בגוף שלי מחכה לרגע שבו הוא יהיה "has been" עלוב שאף אחד לא רוצה לשמוע! יש לו וייב דוחה ומגעיל כזה של "איך אתם מעיזים להמשיך לשאול אותי על מה שהיה עם ריאהנה?! אני הרי כזה אמן מופלא שזה בכלל לא רלוונטי שאני גם ביריון מכוער...!" הוא מת על התחת של עצמו. זה נכון שבגדול קאניה ווסט מת על התחת של עצמו יותר, אבל הוא לפחות סוג של יוצר מקורי ומעניין. כריס בראון הוא סתם עלוב..בעעע!!! תפסיקו כבר להעסיק אותו ושמישהו יבטל לו את חוזה התקליטים.

../images/Emo45.gif על זה שכריס אמן עלוב

הוא סופר חתיך לאחרונה.
(אני יודע שאסור לי לחשוב כך אחרי מה שהבן זונה עשה לרירי
)

Music Man XD

New member
אני גם לא מת עליו,

אבל עם M.I.A, יכול להיות משהו מעניין :) וחוץ מזה, אם היינו פוסלים כל אמן שאי פעם נהג באלימות/עבר על החוק הרבה אנשים לא היו מופיעים בהיכל התהילה של המוזיקה.

Music Man XD

New member
האזינו לאלבום החדש של לורנה בי! ../images/Emo240.gif../images/Emo220.gif

הרכב האינדי הישראלי נותן לנו הזדמנות להאזין לאלבום החדש, 'Siblings' במדור המוזיקה של וואלה!, בחינם! מעניין, אני אנסה בקרוב
http://music.walla.co.il/?w=/202/1818281

מחר אני הולכת להופעת ההשקה של האלבום

הזה והיום אני אקשיב לו בוואלה. אני מציעה לך לבוא גם להופעה היום ובכלל להתחיל להכיר לעומק את סצינת האינדי בארץ! יש פה אחלה סצינת אינדי!

Music Man XD

New member
תיהני! ../images/Emo13.gif

אני לא יכול לבוא היום אבל אני באמת צריך להכיר את סצינת האינדי בארץ. אני מתכוון לשמוע את האלבום הזה

היה אחלה בכללי,

אבל האמת שבאתי להופעה אחרי ששמעתי את האלבום והתאכזבתי ממנו לגמרי וציפיתי שאולי בהופעה הם יתעלו ויפציצו. היו כמה רגעים אדירים בכללי אבל היה קצר ומאכזב. גם עמדתי ממש בצד כי היה מפוצץ,עד שהכניסו אותנו לקח מלא מלא זמן וההופעה כבר התחילה קצת לפני שנכנסנו.הייתה הופעה של איזה חצי שעה-ארבעים דקות. אבל נכנסתי חינם אז לא הרגשתי שחבל על הכסף או משהו.

למעלה