Polow Da Don, Swizz Beatz ו- Chris Brown! מאוד מעניין ולא צפוי נכון? החבורה העליזה עובדת על משהו, לא ידוע בדיוק על מה. בינתיים, פירסמה M.I.A. וידאו של ושל Swizz Beatz בסטודיו: http://www.youtube.com/watch?v=RS8_NFt7JlI&feature=player_embedded (בתמונה: סצינה שלא פורסמה מהקליפ של XXO)
כל עצם בגוף שלי מחכה לרגע שבו הוא יהיה "has been" עלוב שאף אחד לא רוצה לשמוע! יש לו וייב דוחה ומגעיל כזה של "איך אתם מעיזים להמשיך לשאול אותי על מה שהיה עם ריאהנה?! אני הרי כזה אמן מופלא שזה בכלל לא רלוונטי שאני גם ביריון מכוער...!" הוא מת על התחת של עצמו. זה נכון שבגדול קאניה ווסט מת על התחת של עצמו יותר, אבל הוא לפחות סוג של יוצר מקורי ומעניין. כריס בראון הוא סתם עלוב..בעעע!!! תפסיקו כבר להעסיק אותו ושמישהו יבטל לו את חוזה התקליטים.
אבל עם M.I.A, יכול להיות משהו מעניין וחוץ מזה, אם היינו פוסלים כל אמן שאי פעם נהג באלימות/עבר על החוק הרבה אנשים לא היו מופיעים בהיכל התהילה של המוזיקה.
אבל האמת שבאתי להופעה אחרי ששמעתי את האלבום והתאכזבתי ממנו לגמרי וציפיתי שאולי בהופעה הם יתעלו ויפציצו. היו כמה רגעים אדירים בכללי אבל היה קצר ומאכזב. גם עמדתי ממש בצד כי היה מפוצץ,עד שהכניסו אותנו לקח מלא מלא זמן וההופעה כבר התחילה קצת לפני שנכנסנו.הייתה הופעה של איזה חצי שעה-ארבעים דקות. אבל נכנסתי חינם אז לא הרגשתי שחבל על הכסף או משהו.