בוקר טוב מבקש סליחה

../images/Emo191.gif../images/Emo213.gifבוקר טוב מבקש סליחה../images/Emo75.gif../images/Emo8.gif../images/Emo42.gif

בוקר טוב מבקש סליחה.. במשך מספר החודשים שהדיון קיים הרבה מאיתנו קמו בבוקר שמחים ומאושרים ועם היום והזמן מצב הרוח השתנה קצת מכל מיני סיבות.. אז זה המקום לאחל לכולנו צום קל ובאמת שיהיה קל שלא יהיה חם ושלא נישבר
ולבקש סליחה מכל אלה שקמו בבוקר מאושרים ובסוף הלכו לישון עצובים
השנה הזאת אני מקווה שזה לא יקרה יותר וכל בוקר תקומו עם חיוך שהשמש תעשה לכם רק טוב
ושבצום כל אחד יחשוב על דבר רע שהוא עשה יבקש סליחה ובסוף הכול יסתדר
אז ממי אתם הולכים לבקש סליחה
מדוע
האם מישהו פגע בכם ממש ממש חזק ועדין אתם מחכים לסליחה שלו
ומה תעשו במידה ותריבו עם מישהו-אתם תבקשו סליחה או שתחכו שיבקשו מכם סליחה
בהזדמנות זו אני פונה לכל אחד ומבקשת סליחה אם חפרתי יותר מידי,אם פגעתי,אם בטעות העלבתי או עשיתי משהו שלא אהבתם
סליחה
מקווה שתסלחו לי
ויש לכם טיפים איך לעבור את השישי-שבת
עוד משהו..קטן..קטנטנן... שבת שלום
צום קל
והכי חשוב..סליחה
הנה משהו קטן שמצאתי באינטרנט ושיניתי קצת: סליחה - מילה עם הרבה משמעות מילה שאומרת "עשיתי טעות" מילה שיכולה להשלים בין שניים מילה שבינינו, שווה פי-שתיים אז הנה חברי היקרים, רציתי להגיד לכם סליחה מצטערת אם פגעתי בכם. לגבי השאלות,אני חושבת שאני אתנצל בפני כל מי שאני מכירה-חברות ואולי גם מההורים אבל זה התפקיד של הנוער-לעשות להם חיים קשים
אבל אני לא עד כדי כך מגעילה
בעיקרון הייתה ילדה ששנה שעברה פגעה בי ממש ממש ממש אבל היא התנצלה התנצלות כזאת של כאילו תסלחי לי וזהו-אבל סבבה יחס גורר יחס
אם אני אריב אם מישהו אני חושבת שיהיה לי קשה לבוא ולבקש סליחה אם אני יודעת שהוא האשם –אבל בכל אופן אני אתנצל כי למדתי מהחיים שבשביל ריב צריך2
וזהו.. והשבוע עבר עלי בסדר,לימודים ש"ב אין משהו מיוחד וטלוויזיה

always be me mc

New member
../images/Emo42.gifבוקר מצויין../images/Emo42.gif

השמש זורחת, הציפורים מצייצות וננה שוב בטלפון.. חח סתם אבל הבוקר באמת התחיל מעולה
ישנתי הרבה כפי שלא ישנתי מזה זמן מה ונהניתי מכל רגע של זה
המ ושלי למה לבקש סליחה מ"מכל אלה שקמו בבוקר מאושרים ובסוף הלכו לישון עצובים" אם כבר אז לבקש סליחה מכל אלה שמתי שנפתחה פינת בוקר טוב אז הבוקר שלהם היה מזעזע
אניוואי בקשר לשאלות אז: אז ממי אתם הולכים לבקש סליחה? בראש ובראשונה אני חושבת שמגיעה סליחה לאמא המדהימה שלי
ולמען האמת גם לחברות שלי מדוע? כי אני נוטה לשכוח עד כמה היא מדהימה ולוקחת אותה כמובן מאליו וכנ"ל לחברות. האם מישהו פגע בכם ממש ממש חזק ועדין אתם מחכים לסליחה שלו? ברור והתשובה גם תפתיע אתכם אבל עדיף שלא אציין שמות. ומה תעשו במידה ותריבו עם מישהו-אתם תבקשו סליחה או שתחכו שיבקשו מכם סליחה? לפעמים אני אחכה שהוא יבקש סליחה.. לפעמים אני אבקש סליחה ולפעמים זה שנינו ביחד בקיצור זה תלוי במה שאירע אם אני פגעתי אז רוב הסיכויים שאני אבקש, אם הוא פגע אז הגיוני שהוא ואם שנינו פגענו ונפגענו אז שנינו נבקש
בהזדמנות זו אני פונה לכל אחד ומבקשת סליחה אם חפרתי יותר מידי,אם פגעתי,אם בטעות העלבתי או עשיתי משהו שלא אהבתם: שלי סלחתי
האמת בהזדמנות זו גם אני רוצה לבקש סליחה מכל האנשים שרבתי איתם במהלך השנה(והיו הרבה
I) ויש מצב עדיין פגועים ממה שאמרתי
וגם סליחה על כך שאני פחות בפורום ופחות אקטיבית בו זה פשוט שיש לי פחות זמן ממה שהיה ולמען האמת כשאני באה הבייתה אני רוצה לנוחחחחח אבל אני אנסה להתגבר על זה
אהבתי את ההגדרה של הסליחה
ותודה על פתיחת הפינה
ואם אתם רוצים שיר סליחה יפה לשמוע ביום הזה אז יש את Sorry Seems To Be The Hardest Word בביצוע של להקת בלו ואלטון ג'ון
(http://www.youtube.com/watch?v=0A0RyqvfztY ) וגם השיר Have You Ever
של S Club 7 שכל כך קשור ליום הזה לפי דעתי! (http://www.youtube.com/watch?v=8FR0SBQd4X4 ) זהו, סיימתי לחפור

YaEl 15

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

עוד כמה שעות הצום, ואני צריכה להתחיל לאגור אוכל ושתיה... יאי.. צומות קצת מפחידים אותי :-S ויום כיפור מפחי באופן כללי. קיבלנו בבית ספר מן דף, שמפרש את התפילות ביום כיפור, ומסתבר שעשיתי הכל... (!!) את כל החטאים !! זה ממש לא בסדר, לא? ומה תעשו במידה ותריבו עם מישהו-אתם תבקשו סליחה או שתחכו שיבקשו מכם סליחה?? קשה לי מאוד לבקש סליחה מאנשים. ויש לכם טיפים איך לעבור את השישי-שבת? לא :-S האם מישהו פגע בכם ממש ממש חזק ועדין אתם מחכים לסליחה שלו? כן. אבל אני לא מאמינה שהיא באמת תבקש, מנקודת המבט שלה, היא לא עשתה כלום
רק אני זוכרת, וגם לי יש דברים לכעוס עליי, למרות שהיא מגיבה בהגזמה בנוגע אליהם... טוב, סליחות ורטואיליות לא כ"כ קשה לי לבקש, אז --- סליחה עם פגעתי,
וצום קל (לכל הצמים)
וגמר חתימה טובה כמובן
יעל.

YaEl 15

New member
עדיף ככה: ../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif../images/Emo14.gif ../images/Emo3.gif

צום קל וגמר חתימה טובה לשתיכן../images/Emo70.gif

יאי..גם אותי הצום מפחיד
והדף הזה שכתבת עליו-אני חייבת לנסות למצוא אחד כזה ולראות את המצב שלי
וגל..אם כבר אז לבקש סליחה מכל ??חח.. סליחה

למעלה