ערב טוב

../images/Emo191.gif../images/Emo213.gifערב טוב../images/Emo43.gif../images/Emo126.gif../images/Emo77.gif../images/Emo205.gif

תזכורת קלה לישנים ולחדשה
קודם כל זה שרשור שנפתח פעמיים בשבוע ביום ראשון וחמישי
בו אנחנו מספרים תכנונים לשבוע הקרוב,איך עבר השבוע הקודם ואיך עבר היום הנוכחי
אז נתחיל בברוכה הבאה שמגיעה פה למישהי שהצטרפה אלינו
ויש לנו גם את אדם שחוזר לפעילות מלאה WELCOME BACK
חח אני ממש ממש מקווה שהשביתה תמשיך עד יום שישי לפחות-ממש חשוב לי להיות בבית כל השבוע
ואמ..תכנונים חשובים לשבוע אין,ודווקא היום עבר סבבה דיברתי בטלפון הרבה עם חברה שלי והיה ממש נחמד לצחוק קצת
אז קדימה..איך עבר השבוע הקודם
תכנונים לשבוע הקרוב
איך עבר היום
כמה דברים שכדאי שתדעו
המועמד שייצג אותנו בארוויזיון הקרוב הוא בועז מעודה זוכה כוכב נולד 5
והיום קראתי שמיקי מאוס חוגג 78 או 70
מוסיפה לכם תמונה לזכר הימים הטובים.. שבוע טוב

spelling

New member
ערב טוב../images/Emo29.gif

השבוע הקודם עבר זוועה..זהו נגמר! תכנונים להשבוע הקרב: *ללמוד טוב לפסיכומטרי-זה עוד פחות מ 3 שבועות! *להתקדם בחדר כושר! *לעזור לאחותי וחבר שלה בבית החדש שלהם! *לבלות קצת! *להיות יותר פעיל בפורומל'ה! היום עבר נחמד...סיימנו מוקדם בפסיכו..הייתי חדר כושר...ארוחת ערב ט-ע-י-מ-ה! שיהיה לכולכם שבוע טוב!

coral66

New member
קודם כל תודה :)

שבוע שעבר היה נחמד :) הייתי הזמן יצאתי עם חברים ותכנונים לשבוע הזה... מחר אני צריכה לשמור על אחי הקטן יש לו חום
יום רביעי יש לו יום הולדת 4 הוא ביקש תיק של צבי הנינג'ה XD אמ.. וחוץ מזה אני לא יודעת מה אני אעשה.. בטח אני אצא עם חברים או משהו שבוע טוב לכולם:)

YaEl 15

New member
חחח כן. שירגיש טוב חח איזה חמוד (אני מתארת

לעצמי.) הא... דרך אגב, בת כמה את?

always be me mc

New member
מקווה שאחיך ירגיש יותר טוב../images/Emo201.gif../images/Emo193.gif

והאמת אני מקווה בהזדמנות זו שגם עוד כמה ילדים שאני עובדת איתם ירגישו טוב כי הם לא הופיעו במשך כמה ימים במעון
וכמובן שיהיה לאחיך גם הרבה במזל טוב

YaEl 15

New member
יום סביר. סביר מאוד... אבל לא יותר.

היה דיי משעמם במשפטים... ואז הלכתי לחברה. עם חברה. עשינו שטויות. היה נחמד. וזהו. יום פשוט... פשוט. איפה גליה? בטח הילדים התישו אותה... טוב, הו... לילה טוב

../images/Emo188.gif../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo22.gifבוקר טוב לכולם

אי..השמש לא זורחת בחיפה.חח בוקר טוב לכולם,אם בא לכם לספר תכנונים ליום שני או איך עבר היום זה המקום

always be me mc

New member
חח איזה בוקר? ערב../images/Emo67.gif

וגם ערב קריר שכזה
המ..ובאשר ליום שני אז אני רק אציין שהיה הרבה יותר טוב מאתמול ובהחלט היו היום הרבה צחוקים

למעלה