אתם והשאלות שלכם

עיננבוש

New member
יון תומרקיןןןןןןןןןן

השחקן הכי מדהים. הוא כלכך מושלםםםם ^^ הוא והילי ילון המדהימה ממש מתאימים :)

קליפ הפתיחה של הסדרה...

מה דעתכם על הקליפ פתיחה של הסדרה? בתקופה של הי-פייב ממש שנאתי אותם ועכשיו הביצוע החדש ממש יפה...אני גם ממש אוהב את המטאפורות ואת איך שהלבישו את השחקנים...אני מקווה שיראו מתישהו איך עשו את הקליפ הזה והאם זה באמת צולם דרך זכוכית כמו שחושבים... מה דעתכם?

../images/Emo192.gif אתם והשאלות שלכם ../images/Emo3.gif

כל מה שקשור לנושא הפורום "חשופים", נא לשרשר לכאן

רותוש123

New member
איפה קייזרמן????

זו רק אני, או שגם אתם אהבתם את גיא לואל בתור מצחיק??? אני ממש לא אוהבת את התפקיד שהוא עושה בחשופים. אין על קייזרמןןן הוא היה הכי מצחיקקקקקקק..

Paz Love Gal

New member
עברו הרבה סדרות מאז קייזרמן...../images/Emo152.gif

ואני הכי אהבתי את מויש, לא יודעת למה

chuti

New member
אני ממש אוהבת את גיא לואל בתפקיד הזה

רציני כזה, חמוד פתאום ראיתי איזה שחקן מעולה הוא

נוש14

New member
היי, שאלה

איך בדיוק גלי קשורה להתאבדות של אבא של שירה? פספסתי את זה תודה

TheMatrixGirl

New member
שרשור שאלות!

לפה! אתם מוזמנים לפנות אליי לכל בעיה ותחלואה! ממני, מנהלת הפורום.

אני זוכרת אותך... ../images/Emo3.gif

את ה"בעיתית" שבפורום "בובות". בפעם המיליון אני זו שמנהלת... תזהרי או שאני יחסום אותך. ודרך אגב כבר יש שירשור שאלות ^^^

Feedback20

New member
איפב ב-VOD נמצא חשופים?

חיפשתי ב-"חדש ב-VOD" והוציאו את זה משם...

Paz Love Gal

New member
נשלח באמצע >< ../images/Emo152.gif

וואו,זה לא חדש... תוכניות מערוצים--->הוט 3--->חשופים---> אני מניחה שמפה תסדר/י לבד

מקסימה1

New member
זה רק אני או

שגם לכם יש תחושה של מתח מיני בין גולי לשניה.... (סליחה, נו שכחתי את שם דמותה...- זו שרוצה להרוג אותה..) נכון שזה היה ניראה אתמול כאילו עוד שנייה יש בינהן משהו?? בייחוד בג'קוזי... מה דעתכם? האם יהיה משהו? ברור לי שיהיה משהו בינה לבין גיא לואל, למרות שהוא באמת צנון בדמותו...

יש לי שאלה בטח מישהו ידע לעזור לי... בבקשה =]

בפרק 9 היה את הקטע שפתחו לגלי אתר חדש.. והיה את השיר imagine במקור של ג'ון לנון... יש מצב מישהו יודע של מי הגירסא שהייתה בפרק? זה היה יותר רוק כזה, אני אשמח אם תעזרו לי בזה =] תודה מראש..

למעלה