בוקר טובבבב ליפות שלי

../images/Emo192.gifבוקר טובבבב ליפות שלי

מה שלומכן? איך ישנתן הבוקר? חשבתי ליזום עצומה: "יוחזר השביל לאלתר"| מה דעתכן? ושיר לסופ"ש... "כי אין לו כח למחוק הכל או סתם לשכוח כי אין לו שקט מספיק לקחת או לתת את כל האמת ורק אמת אינטריגו חי באיגו מת"

Karina85

New member
ללי ללי ללי...!!!

חחח מתוקית מרוב שאנחנו מציקות לו עם השביל הוא עוד יפרסם תגובה להרגיע אותנו שהשביל שלום לו חחח... ואת בטח כבר לא פההה

rootteem1

New member
חח קארינושקה

אני לא מגיבה בשרשור הארוך כי אין לי זמן לקרוא הכל עכשיו ואני לא ממש מוצאת שם את הידיים ואת הרגלים... קיצר קארינה בקשר לגיאומטירה זה באמת לא ממש נחמד=[.. בע בע..... אבל גוד לאק! אני אחפש אייקון חמוד לזה.... טוב לא משנה.. חח אבל אני רואה שהאייקונים באים לידי שימוש אצלך.. יופי כי אצלי הם לא ממש.. ודווקא חשבתי פעמיים אם לשלוח לך את האייקון הספציפי הזה.. קיצר יש לי עוד דברים חמודים לשלוח לך... אז כשתהיי מחוברת תני סימן... אני יודעת שאני טיפה בדילי אבל ראיתי היום בבצפר חלקים מהסרט מישהו לרוץ איתו וזה סרט כ"כ מדהים! עוד לא ראיתי את כל הסרט.. תמיד בחלקים... אז אני רוצה לראות אותו עכשדיו בויאודי.. טוב אני חייבת למצל את הויאודי, אני לא רואה בו כלום... הפסקול של הסרט כ"כ יפה! יש לנערה שמגלמת את תמר קול מאוד מיוחד... השיר יומולדת מקבל תפנית שונה לגמרי..=] אהבתי... נכון את יודעת כל כך משגעת לפני שאת בורחת בואי בלי פחד קחי אותי ככהההההה טוב אז אני אנסה להכין שיעורים במקביל לסרט.. חח זזתוש ביושששש

Karina85

New member
../images/Emo24.gif

באיוש יפתיוש ותודה על האייקונים המאגניבים חחח... זה באמת שיר יפה... וסרט יפה וראיתי ליד הפסיכו גם שחקנית מהסרט...

למעלה