היום ב-
אנשים

../images/Emo192.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo101.gif

פורום הורים לפגים שמח לתת מענה לכול שאלותיכם בנושא חיסון ה-rsv. התשובות יינתנו על ידי אורן מלברגר, יושב ראש עמותת לה"ב: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=444&msgid=88386914
רוצים לזכות בסינגל של נורית גלרון? פורום מילואים- הסדרה מזמין אתכם לעצב לו גלויות בנושא הסדרה, ולזכות בפרס! לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1214&msgid=88432788
יעל בר זהר ויעל גולדמן כובשות את Flix בסערה! סדרת דוקו-דרמה מדהימה, מטורפת ומרגשת המוציאה אמנים ישראלים מוכרים מסביבתם הטבעית, וממקמת אותם במקומות מנוגדים לחלוטין לאופיים. יעל בר זוהר וקרין מגריזו חולבות פרות וקולעות צמות בשבט ההאמר באפריקה, אסי וליאור דיין מתנקים מכימיקלים באמירים, יעל גולדמן מבלה במעצר בית עם יעקב אלפרון, עפיה וסרנגה כובשים את הטכניון וקובי אריאלי וקובי אוז לומדים שערבים זה לא רק חומוס בכפר ברטעה על קו התפר. באתר תוכלו למצוא פרקים מלאים וקטעים נבחרים מתוך התוכניות וגם להשתתף בוידאו טוקבק העברי הראשון ולחלוק עם האומה את רשמיכם מהתוכנית: http://www.flix.co.il/YesPaam/

animaboy

New member
שאלוןן חדש וכייפי XD

כל אחד בוחר דמות שהוא הכיייי אוהב מבליץ' (מהאנימה) וסביר למה היא הכי מגניבה ולמה הוא אוהב אותה וינסה לשכנע את כולם בפורום למה היא באמת הכי נדירה מכל הדמויות. אני הכי הכי אוהב את ההולו של איצ'יגו 1. כי הוא ממש חזק 2. בגלל שהוא צוחק על כל יריב כי אף יריב לא משתווה לעוצמה שלו 3. הוא מטורף כזה כמוניי XD סתםם.. 4. אני חולה על איך שהוא נלחם עם הזאנפקטו שלו. הוא מוציא את המייטב ממנה 5. יש לו כבוד רק לאדם אחד לאיצ'גו (ולזאנגטס אם מחשיבים אותו כאדם) ולפי דעתי הוא הכי טוב כי אין בו פחד והוא הכי עוצמתי תורכם

Goggle Girl

New member
O.O וטף?! ../images/Emo58.gif 60

כבוד לאיצ'יגו?! הולואיצ'י הכי מזלזל ויורד על איצ'י! הוא זורק לו בפנים בכל הזדמנות שיש לו - הנה, תיראה, אני כל מה שאתה לא יכול להיות. חיח! אונד! הרשה לי גם לסתור אותך בנוגע לזה שהוא לא מפחד - בצורה אירונית הישות היחידה שהוא כן מפחד ממנה איכשהו זה איצ'יגו - כי הוא היחיד שיכול לכלוא אותו שוב, כמו שהוא עשה בסופו של דבר נגד ביאקויה.

animaboy

New member
כן יש לו יראת כבוד ממנו

הוא צוחק עליו אבל הוא יודע שזה הגוף של איצ'יגו ואיצ'יגו הוא זה שקובע

Goggle Girl

New member
ממש ממש לא ../images/Emo58.gif 59

אם הוא היה מכבד אותו ככה הוא בחיים לא היה מתנהג ככה, ועוד מרשה לעצמו את קריאת התיגר שהוא נתן בפני זאנגטסו - "גדל אותו היטב, זאנגטסו-סאן, כי הכוח שלו יהיה שלי יום אחד." הוא לא מכבד את איצ'יגו. הוא יודע שנכון לעכשיו הנשמה של איצ'יגו ואיצ'יגו הוא זה שקובע - הוא מלך העולם שלהם. אבל זה לא אומר שהוא מכבד אותו. הוא מכבד את הכוח שלו, כן, אבל לא בגלל שלאיצ'יגו יש אותו, אם כבר בגלל שהוא עצמו רוצה אותו. וזה טוב ויפה שהוא יודע את זה... אבל הוא עושה כל שביכולתו להפר את זה, ולכן קרה מה שקרה בפרק 59 :>

Goggle Girl

New member
צפו לטחינה על אוריהימה ואיצ'יגו

ברגע שאני אחזור הביתה XD

0Pandemonium0

New member
אוקיי, אז זה לא כל-כך קשור, אבל לא

מצאתי עוד מקומות, וזה מספיק קשור בשביל שאפרסם את זה כאן, לדעתי. אני במקרה מכיר את אוכלוסיית הפורום (היי, אור! היי, עדי! D:) אז אני יודע שבטח יש כאן כמה כותבים, בין אם זה פאנפיקים או סיפורים עצמאיים. תראו את ההודעה הזו בבקשה. אני יודע שבמקרה של פאנפיקים תפוז לא יכולים להרוויח כסף על חשבונכם, כי גם אתם לא יכולים למכור סיפור שמשתמש בדמויות ועולמות שהמציא מישהו אחר ללא אישורו, אבל אני חושב שלהתנגד לגזירה הנוראה הזו, זה בכל-זאת דבר נדרש. אני מניח שאף-אחד מכם לא היה רוצה לראות יצירה שלו מתרוצצת לה באיזה אתר באינטרנט בלי אישורו, ואני יודע שאני לא הייתי מסכים לזה בשום פנים. בבקשה תעזרו לשנות את זה. הם יכולים לקחת כל מה שכתבתם בפורומים או בבלוגים שלכם, הם עשו את זה מאחורי הגב שלנו ובלי הסכמתנו, והם גונבים את היצירות שלנו.
אור, אל תמחק אותי. ;;

rukia chan

New member
מה?!?!?!?!?!?

זו גנבת זכויות יוצרים!! בתור מישהי שכותבת הרבה ושוקלת לפרסם דברים כאלה לציבור יום אחד, מאוד מאוד מתנגדת לתקנה הזו. אני רוצה להגיד תודה שפירסמת את זה כאן, עכשיו אני אדע לא לפרסם שום דבר שכתבתי שהוא לא פאנפיק בתפוז >_> אם אתה יוצר איך שהוא נגד התקנה הזאת, אני מוכנה לתמוך בך בכל צורה שתצטרך.

keep smiling

New member
יא שרמוטה עם קלקול קיבה.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אותי אתה לא מכיר, אה? :<

למעלה