היום ב-
אנשים

../images/Emo192.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo69.gif

האם האמת באמת נמצאת שם בחוץ? בואו לברר ממקור ראשון! השחקן דין הגלונד, הידוע יותר כריצ'ארד לאנגלי, יענה לשאלות הגולשים בפורום תיקים באפלה. כל הפרטים בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=742&msgid=76231619

shanibu

New member
../images/Emo207.gif במצעד בהיטס

במצעד של טופ 50 של 2006 eddie's song לקח מקום 45. (לא גבוה אבל עדיין...)

Bleed for Me

New member
אוייי מאגניב להם!

כל הכאבוד!
זה גם משהו!! [אגב בחתימה שלך זה thier לא your (To all the kids that don't look like their mum or dad)]

m i c k e y 15

New member
למרות שבשיר זה נשמע אחרת

לגמרי..חח כלומר their חח..ככה זה נשמע אבל זה לא ככה במילים..

m i c k e y 15

New member
רשום YOUR במילים

To all the kids who don't look Like your mum and dad Don't freak out, don't you let It make you mad As long as they both love you then You should be glad Just think about the little problem Eddie had Eddie's got twenty-seven kids but he Doesn't know Shames he'll never be around to See them grow Said he had a different girl

Emo Kid

New member
|אבוקדו| ../images/Emo207.gif

אני מקווה שזה יקפוץ למעלה..
אממ.. היום בבוקר אז התלבשתי בחדר לשם שינוי. [תמיד אני במקלחת..] והדלקתי טלויזיה והעברתי כל הזמן בין היטס לMTV2 ולא היה מה לראות.. בהיטס בדיוק נגמר קליפ משעמם שאני שונאת ואז הייתי עם השלט ביד כדי להעביר ואמרתי "טוב.. ניראה מה יש אחרי זה.." פתאום אני קולטת מתחיל איזה קליפ ואז אני רואה שזה הקליפ של מאט!!!! יש את זה כבר! אני נורא אהבתי את הבתים בשיר.. חח הפזמון מוזר ומעצבן :\ בכלל לא הסגנון מוזיקה שאני אוהבת.. זהו. רציתי להגיד. זה היה בערך בשבע בבוקר. שבע ורבע.

למעלה