הפינה השבועית

Rowdy Girl

New member
../images/Emo192.gif הפינה השבועית ../images/Emo192.gif

שיר השבוע של באסטד:
שיר השבוע של סאן אוף דורק:
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:
אלבום השבוע:
משפט השבוע:
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: שחר אני יכולה לעשות את הפינה הזאת גם במקפליי?

התגעגעתי לפינה הזו../images/Emo9.gif

שיר השבוע של באסטד: CANT BREAK THROUGH
שיר השבוע של סאן אוף דורק: WE'RE NOT ALONE
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: MCFLY - DONT STOP ME NOW
אלבום השבוע: SON OF DORK - WELCOME TO LOSERVELL משפט השבוע: "אם אנחנו מתנגבים במגבות שאנחנו נקיים..למה לעזעזל צריך להחליף אותן?!"
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:
כל החברות שלי התלהבו ממנו

לושהה

New member
שליי [=

שיר השבוע של באסטד: לא שמעתי השבוע><" שיר השבוע של סאן אוף דורק: לא שמעתי גם><" שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: Ryan Cabrera - On The Way Down Ryan Cabrera - True Hawk Nelson - Smile, It's The Ebd Of The World [כל האלבום] אלבום השבוע: Hawk Nelson - Smile, It's The Ebd Of The World משפט השבוע: וואיי היו מלאא><" סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

B u t t H e a d

New member
אוי..זאת לא...

אמה...משהו?? זאתי ששיחקה ב"הבת של הבוס שלי"? אז היא הייתה הבת..חח
[בתמונה] או שאני סתם מדמיינת?

Bleed for Me

New member
כן צודקת

התבלבלתי בשמות של הסרטים..את דיברת על הסרט עם אשטון קוטצר ואני על הסרט עם טופר גרייס [(אריק משנות השבעים) "בחברה טובה" או משהו כזה]..

m i c k e y 15

New member
../images/Emo192.gifהתגעגעתיייייי

שיר השבוע של באסטד:
Busted - What I Go To School Fo Busted - Better Than This.
שיר השבוע של סאן אוף דורק:
Son Of Dork - Ticket Outta Loserville
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:
Fall Out Boy - Tell That Mick He Just Made My List Of Things To Do Today The All-American Rejects- The Last Song Taking Back Sunday - You Know How I Do Aly & AJ - Chemicals React
אני דופקת על זה חרישות Evanescence - Call Me When Your're Sober Hawk Nelson - Letters To The President
אלבום השבוע:
ALL American Rejects Ryan Cabrera - Take It All Away
משפט השבוע:
I can see the leaves of golden glisten in the sun Making time for everyone is what I should have done
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

DesertRose7

New member
היא חיה ונושמת

אבל היא כנראה לא תעשה יותר את הפינה
אז חפשי חופשי

LovE BuSTeD

New member
שלי

שיר השבוע של באסטד:ין שיר השבוע של סאן אוף דורק:אין שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:rihhna לא יודעת איך קוראים לשיר..החדש שלה..i dont wanna do that anymor.. אלבום השבוע:אין משפט השבוע:אין סמיילי השבוע:אין תמונת השבוע:אין

מותק13

New member
../images/Emo80.gifמווווו

שיר השבוע של באסטד: FFU
שיר השבוע של סאן אוף דורק: לא שומעת>< שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: סקסי לאב - נה-יו אלבום השבוע: אין משפט השבוע: O___ם לא זוכרת סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: -->

MyTearsDontFall

New member
כמה זמן עבר..חחחח יופי שחזרת:]

שיר השבוע של באסטד:eek:ver now שיר השבוע של סאן אוף דורק:לא שמעתי בכללללל וואי.. שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: snakes on a plane(bring it(-cobra atarship call me when you'r sober-evanescence אלבום השבוע:אממ..של פול אאוט בויD: משפט השבוע:חח אין סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

Bleed for Me

New member
עונה

שיר השבוע של באסטד:SWTLO שיר השבוע של סאן אוף דורק:אין שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: בעיקר: A.F.I-Miss Murder Christina Aguilera-hurt The Academy Is-Slow Down Panic at the disco-Lying is The Most Fun.... אלבום השבוע:של פאניק משפט השבוע:אין סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:ריאן..ככה לכבוד הזכיה בVMA!

למעלה