חיקוי זול ...

SUMMER8

New member
../images/Emo192.gif חיקוי זול ... ../images/Emo35.gif

בעבודה שלי יש מישהי שעובדת איתי (נגיד שקוראים לה ליאל) אבל מעבר לענייני עבודה אין בינינו שום תקשורת בעניינים שמעבר, כלומר: זו לא בחורה שאשב איתה ואשוחח איתה או אתייעץ איתה על עניינים אישיים, אפילו לא הפעוטים ביותר... היא לא הסגנון שלי, נושאי השיחה שלה לא מעניינים אותי, היא ראש קטן ומבלי לפגוע היא גם לא חכמה. בעבר, לא פעם הייתי נקראת לבירור בפני המנכ"ל בגללה ולה היה גיבוי חזק מאוד מצד מנהלת המשרד, למרות שהיא היתה האשמה (אל תשאלו אותי למה...) !!! לפני כשנה ליאל יצאה לחופשת לידה ובמקומה הגיעה בחורה מקסימה (נקרא לה חן) שמהרגע הראשון היה לנו קליק וישר הפכנו להיות חברות טובות. לאחר שליאל חזרה מחופשת הלידה שלה היא הכירה את חן שעדיין המשיכה להיות מועסקת במקום העבודה והיא מנסה לחקות אותה... כל בגד שחן קונה, ליאל מיד הולכת לקנות... (היא אפילו מבקשת את אותה המידה למרות שזאת לא המידה שלה). ליאל ביררה מאיפה חן קונה את הבגדים ועכשיו היא הולכת לקנות מאותן חנויות ואפילו שואלת את המוכרות מה חן קנתה (חן לקוחה קבועה בחנויות האלה והמוכרות בקשרי ידידות איתה). סגנון הלבוש שלה שהיה חושפני לפני היציאה לחופשת לידה השתנה והיא מתלבשת בצניעות כמו חן. בהתחלה שאר העובדות (ששמו לב לתופעה) היו משועשעות מזה, אבל עכשיו זה ממש מטריד את חן. אם בהתחלה היו לה רק 2-3 חולצות כמו של חן, עכשיו יש לה ממש המוןןןן בגדים זהים ולעתים כשחן באה עם חולצה שהיא יודעת שיש אותה גם לליאל, אז היא דואגת להביא עוד חולצה בכדי אחרת בכדי להחליף (זה במקרה וליאל תבוא עם אותה חולצה). איך חן צריכה לנהוג כדי להפסיק את התופעה הזו ? מה היא צריכה להגיד בכדי להעביר את הדברים אבל לא לפגוע בליאל ?

blueeyes27

New member
זכותה

של ליאל לקנות בגדים איפה שהיא רוצה. במיוחד שחן נידבה לה את המידע היכן היא קונה. חן יכולה לדבר עם ליאל ולומר לה מה היא חושבת. אני לא יודעת אם זה יעזור.

kid101

New member
חיקוי

חיקוי זו המחמאה הגדולה ביותר. נראה כי ליאל מעריכה או אולי אף מעריצה את חן, ואין בכך פסול. אם הדבר מפריעה לחן, היא אכן יכולה לדבר עם ליאל. כדי לא לפגוע בה עליה להתחיל בחיובי - לדוגמא לומר שהדבר מחמיא לה. רק לאחר מכן, בטקט מרבי עליה להתייחס לעצמה ולומר שהדבר מפריע לה באופן אישי ונותן לה תחושה לא נוחה. אך הדבר הוא ביניהן. התערבות של שאר חברי המשרד תיפגע וסביר שגם פוגעת כעת בליאל. בהצלחה, גלי

SUMMER8

New member
תודה על התשובה + הבהרה

ליאל לא נפגעת מאף אחד מעובדי המשרד משום שאף אחד לא מעיר לה או מדבר איתה על הנושא הזה. נושא החיקויים הוא בין חן לליאל בלבד !!! אף אחד לא מתערב !! חן התייעצה עמנו מה לעשות ואנו ייעצנו לה להגיד את מה שכתבת לי, אבל היא חוששת לפגוע בה. מיום ליום העניין נהיה יותר ויותר מוגזם... היא מבקשת שתקנה לה את הבגדים שהיא קונה לעצמה, את האיפור שהיא קונה לעצמה, את הצעיף, התכשיטים, זה ממש נהיה מוגזם ! חייבת לציין שאמנם ליאל חסרת ביטחון (רק כלפי חוץ היא רעש וצלצולים), אבל היא לא תבחל בדרכים "לדפוק" את חן אם היא תצטרך/תרצה לעשות זאת, כך שהיא ממש לא טלית שכולה תכלת ולא "תמימה" כפי שאולי נשמעה מהודעתי הראשונה.

למעלה