כתבות/ספוילרים/דעות וכו'

הדר242

New member
שימי יעשה את העבודה

שירה סתם פחדנית ולפי דעתי לפי הגיינס שהוא אף פעם לא מחליף - שימי יפיל את גלי לבריכה צודקת או לא?

../images/Emo192.gif כתבות/ספוילרים/דעות וכו' ../images/Emo221.gif

מצאתם כתבות ? יש לכם ספוילרים ? ויש לכם דעות על פרקי השבוע או על השחקנים ? כל אלו לשרשר לכאן
ולגבי הספוילרים לא לשכוח לשים את האיקון (
) בנושא ההודעה. המשך שבוע נהדר

Org289

New member
בסופו של דבר

גלי לא תמות באמת.. (נראלי..) היא דמות ראשית, וחוצמזה אם היא כן תמותאז אנחנו יודעים את סוף הסדרה כבר מהפרק הראשון וזה לא הכי מותח לראות מי דחף אותה לבריכה(לדעתי לפחות...) בטח בסוף מישו יגלה מה הולכים לעשות לה ויבוא להציל אותה או משו... נ.ב: משו לא קשור - מהפרק הראשון כל פעם כשיש את הקטע הזה שהיאנופלת בבריכה או שהיא צפה בבריכה שומעים אותה ברקע.. אז איך זה הגיוני? כי אם היא מתה היא לא ממש יכולה לדבר.. חח...

nik name

New member
היא מדברת במחשבה

יענו שומעים אותה ברקע וזה דברים שהיא כאילו חושבת לפני שהיא מצאה את מותה אם היא תמות...

deathly hallows

New member
דעה- לא ספויילר!

אני חושבת שהאבא של התינוק של סמדר הוא אופיר. מאין הרגשה שכזו. מה אתם אומרים?

8דושנקה8

New member
גם אני חושבת ככה...

מי עוד יכול להיות מהמערכת? גידי?
וגם בפרק שהיא אמרה לברק מה היא מרגישה אופיר אמר משהו כמו "אני לא אתן לך לעשות את הטעות שאני עשיתי..."

hot3tv

New member
כתבה| דן מנו ממשיך להיחשף

כוכב "הישרדות" לשעבר ישתתף בטלנובלה "חשופים", שם יגלם תפקיד של מנחה תוכנית ריאליטי. מנו, ששכר לעצמו סוכן חדש, יצטלם לתוכנית ביום ראשון הקרוב (3.8.08). http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/768/119.html

../images/Emo40.gif החל ממחר...

בנות "חשופים" (ליטל רוזנצוויג, נעמה שנדר והילי ילון) על שער העיתון פנאי פלוס. והיתה היום (מוקדם יותר) כתבה על השער ולא כ"כ ראיינו את הילי
בתוכנית של גיא פינס.
תודה לדניאל.

פיגמיסט

New member
רן בכור(ברק החזאי) פותח את הלב-הבוקר בראש אחד

אני קם בבוקר אל העיתון ראש אחד שהגיע אלי הבוקר ורן בכור - החזאי של חדשות ישראל בחשופים מופיע על השאר עם כובע על ראשו. בריאיון לראש אחד. והנא ההקדמה: על המסך, רן בכור הוא החזאי הלוהט והמגניב של "חשופים". מאחורי הקלעים, מתגלה אמן מיוסר עם מצברוח מעונן חלקית, שלוקח את החיים הכי כבד שאפשר, לא מתרגש מבחורות שמכרכרות סביבו ורק רוצה שלום עולמי. "לפעמים אני מרגיש שכל התוכנית הזאת היא שטות", הוא אומר בריאיון שמתפרס על שלושה עמודים ומלווה בתמונות מגניבות רן בכור מדבר על הבדידות, על פסיכולוגיה, על החיים, על המעריצות, ועל אפריקה. תבלו=)

לא יכלת לשרשר את זה למקום ../images/Emo3.gif

ותודה.
תגיד יש משהו על הילי או על אבי

למעלה