משפטי השבוע

../images/Emo192.gif משפטי השבוע ../images/Emo192.gif

סליחה שלא העלתי אתמול.. לא הייתי כמעט בביתת..

McSon of Busted

New member
D:

"לא לא! לא קוראים לו ירון קומפל!!! קוראים לו קומפל צ'ופ!!!!" "לא לא! לא קוראים לו ירון קומפל!!! קוראים לו קומפל סקש!!!!" "אה...בלה בלה בלה...בלה בלה?? בלה בלה צאי החוצה!!!" "אבו קבוב המכון לרפואה משפחתית" "צ'ופ צ'ופ צ'ופ צ'ופ צ'ופ צ'ופ צ'ופ צ'ופ צ'ופ צ'ופ צ'ופ צ'ופ צ'ופ צ'ופ צ'ופ צ'ופ" חחחחחחחחחחחחחח היה ממש מצחיק עם חברים D: וזה כל מיני בדיחות אישיות D:

מלאני4

New member
בנוגע ליום הולדת:

"אז יש לך יום הולדת?" "כן!!" "בת כמה את 12 וחצי?" אוי זה תמיד קורה אותי מצחוק (אל תתפסו ברציניות זה האחמ"ש שלי צוחקת שאני קטינה)

מאיושSP

New member
חח ../images/Emo6.gif

חברה שלי אומרת לחברה אחרת - "וווואו. אז את כאילו גרה במרכז, רק בתוך בית"
(ה'מרכז' אצלנו זה סתם מקום פתוח כזה שהוא באמצע כל היישוב וקרוב להכל..ויש בו הכל.. כילו חנויות, סופר, בצפר וכאלה.. והיא גרה ממש ממש לידו.)

../images/Emo6.gif

כמה חברים באו אליי באיזה ערב. כשהגענו הם גילו שאמא שלי בבית (שחכתי לציין את זה שהצעתי להם לבוא) ואז הדפוקים האלה התפדחו להכנס אז אמרתי להם: "זאת רק אמא שלי... היא לא תוכל אתכם!" אז ידיד שלי אמר: "זה גם מה שאמרו לכיפה אדומה"

מוסיפה../images/Emo6.gif

יש לי ידיד ממש ממש טוב שאנחנו יכולים לדבר על הכל אחד עם השניה רק שלפעמים הוא טיפה נסחף לפרטים.....
הוא: "ואז הלכנו אלייה הביתה ופמפמתי אותה" אני: *מנסה למצוא מה לומר...* "פים פם פם מי זה בא לשחק פה בגן? פים פם פה אולי הוא שם ואולי הוא פה..." אחרי שפיכת לב עם אותו ידיד... אני" :וואי אוראל, אתה חברה מזה טובה
" הוא: "תודה
גם את חברה......................................היי! רגע! מה?!"
ידיד אחר שלי לאיזה אחת מעצבנת שירדה עליי: "וואו תרגעי לרדת עלייה! אהה כן- תפסיקי לחשוב שאת סנטה קלאוס ותתגלחי כבר..." זה היה כלכך נאצי אבל אני חייבת להודות שזה ממש הצחיק אותי

למעלה