משפטי השבוע

מעתיקה מהשאלון השבועי../images/Emo9.gif

בחזרות של המסיבת סיום ידיד שלי שר למחנכת שלנו (שהייתה דיילת פעם בעבר הרחוק מאוד): "את היית דיילת באלעל והטייס של המטוס תקע לך אגודל, אז תשלחי לי גלוייה ובול-בול-בול-בול"
אוקיי זה היה ממש מצחיק כשהוא אמר את זה
לא יודעת כמה זה מצחיק עכשיו....

m i c k e y 15

New member
להלה

ידיד שלי: *בועט* ידידה שלי: "לא לא מה אתה עושה..אל תבעטט זאת ביצת צבי ים!" ידיד: *בודק מסתכל* "זה קיווי יא מטומטמתתתת"
כמה צחקתיייייייי "את רוצה לשתות?" "פחחח למה מה אני צמאה????" (בקול של ערסית!)
לא משו אה..חחח

McSon of Busted

New member
לא המשפט הכי חיובי אבל זה מתאר את היום שלי.

" אני אהיה ידיד שלך!.. אולי הידיד הכי טוב שלך! תוכלי לדבר איתי על מה שאת רוצה! זה שאנחנו מסיימים זה לא אומר שאני לא אדבר איתך בחיים!.." אני קצת דכאונית כרגע כן כי אני וחבר שלי נפרדנו אחרי שנה ו-4 חודשים אבל זה נגמר בטוב כל כך...ואני ממש שמחה על זה.... ומשפט משיר שמאפיין את היום הזה (למרות שאני בוכה.............) - אני יודעת שזכיתי לאהוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה באמת נכון!!!!!!!! ואני מודה על כל שנייה שהייתה לי איתו...ואולי עוד נחזור...זאת מן הפסקה.... יש חיים אחרי הפרידה!!!!!!!! בחיים לא חשבתי שאני יאמין בזה..... הכל מסתדר בסוף!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

מלאני4

New member
נמנמ

אממ אני מתכננת לפקיד בנק שאני לא מכירה וחברה שלי ברקע צוחקת "תו לי להוציא את הכסף!" "בבקשה תן לי להוציא אותו כבר!" "זה לוחץ לי תן לי כבר!!" (מהצד שלה כמובן שהיא לא שומעת מה הוא אומר) ועוד ציטוט מהשיחה: "מה אני מקבל אם שאת חוזרת?" "לא יודעת מה אתה רוצה?" "שתזחרי בריאה" "תן לי להגיע ואני אחזור בריאה!!" כן כן.. הזוי אבל ככה זה שרות מתכננת לפקיד שיתן לה להוציא לה כסף מצ'יק שהיא רק הכניסה לפני 10 דקות

למעלה