סיכום שבועי

../images/Emo192.gif סיכום שבועי ../images/Emo192.gif ../images/Emo223.gif

מה אני אעשה שקמתי מוקדם,עזבו אותי.
שבת שלום. D:
שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
קליפ/סרטון של השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו טוב/רע שקרה השבוע:
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
תמונת השבוע: תענו.
ביי. <:

גם אני קמתי מוקדם, איזה באסה ../images/Emo11.gif

שיר השבוע של דה יוזד: On my own (Live from Berth), Blue and Yellow שיר השבוע בכללי: Aerosmith - Dream on Aerosmith - Janie's got a gun Aerosmith - F.I.N.E בכלל, כל האלבום PUMP שלהם. להקת השבוע: Aerosmith
אלבום השבוע: Pump, וגם ראיתי כמה פעמים את הDVD BERTH
קליפ/סרטון של השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: עכשיו שאני חושבת על זה, לא ראיתי טלוויזיה
משהו טוב/רע שקרה השבוע: חברה שלי הביאה לי שעון חול
ציטוט השבוע: אתמול היו לי מלא ציטוטים, שאני זוכרת שהיו ממש מצחיקים, אבל לא כתבתי אותם ואני לא זוכרת
מתנגן בראש / בפלייליסט: Aerosmith - Livin' on the edge תמונת השבוע: >>>> שבוע טוב

הוא שבר לי את השעון חול! ~נפרדתממנו~ |בוכה|

סתם. כאילו, הוא כן שבר לי את השעון חול
[שניתן לציין שאת אותו שעון מאוד מאוד אהבתי] , אבל המכות שהוא קיבל הספיקו לו.
אוף אני רוצה שעון חול!

Drowning Lovers

New member
Placeeeeeeeeeeeeeebo../images/Emo23.gif

שיר השבוע של דה יוזד: לאיודעת.
שיר השבוע בכללי: מילה אחת, Placebo.
להקת השבוע: Placebo.
אלבום השבוע: Placebo - Meds
Powerslave - Iron Maiden
קליפ/סרטון של השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=dnCxKy7LPk4
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו טוב/רע שקרה השבוע: התאהבתי בפלסיבו.
ציטוט השבוע: כל הליריקס של השירים של פלסיבו.
בעיקר, Before our innocence was lost, You were always one of those , Blessed with lucky sevens , And the voice that made me cry . My Oh My. מתוך Song to Say Goodbye.
!
מתנגן בראש / בפלייליסט: Placebo - One Of A Kind
תמונת השבוע: בריאן.

מסכמת. <: ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Listening
שיר השבוע בכללי: Blessthefall - Wait for tomorrow
להקת השבוע: דה יוזד, הימ, בלסדהפול. <:
אלבום השבוע: The Used - In love and death , BFMV - The poison
קליפ/סרטון של השבוע: נמ, של בולט.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: זומזום, שולץ. XD
משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב- חברה באה אליי והיה כיף. D: רע- מגן במת'. ><
ציטוט השבוע: נעה: "יש לנו חתול בשכונה עם פרווה שחורה שחורה, עיניים ירוקות-סקסיות בטירוף, אף חמוד, אבל מה? אין לו אוזניים" XDDDDDDDDDDDDDDD "חתול בלי אוזנייים"
~נעה הלכה למכולת לקנות כמה מצרכים. ~ ~בדרך הביתה~ נעה: "נשברו לי הביצים" XDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: April Sixth - The same as me
תמונת השבוע:

dashaYO

New member
שיואאאאאאאאו

שיר השבוע של דה יוזד: The Taste Of Ink שיר השבוע בכללי: Sugarcult - Los Angeles Aiden - Son of Lies Anberlin - Ready Fuels להקת השבוע: X אלבום השבוע: X קליפ/סרטון של השבוע: X ~קולטת שאין לי תשובות לכלום~ תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מממ יש לי מלא סדרות שבוע זה דיי מוזר אניוויי נגיד אוורווד, סופרנטורל, האנטומיה של גריי ואמריקן איידול XD משהו טוב/רע שקרה השבוע: אממ היה שבוע כיפי כזה 3: אה והגדילו לי זיכרון במחשב333> ציטוט השבוע: pillow biter מתנגן בראש / בפלייליסט: The Used - Earthquake תמונת השבוע:

nesta girl

New member
אינלי מה לרשום בכותרת...

שיר השבוע של דה יוזד: say days ago שיר השבוע בכללי: Plumb - Damaged להקת השבוע: אין אלבום השבוע: כרגיל אין.. קליפ/סרטון של השבוע: הפרסומת של הוט תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הסרט הזה עם אשטון ווגאס ודני הוליווד משהו טוב/רע שקרה השבוע: תרגיל בעע ציטוט השבוע: בנדוד שלי: "מזל טוב" אני: "על מה?" בנדוד: "יומולדת" אני חושבת לעצמי אבל זה לא היומולדת שלי..אוייי פאק זה היומולדת שלו X: "אממ..חשבתי שאתה עסוק בעבודה אז אמרתי שאני אתקשר יותר מאוחר.." לא הצלחתי לצאת מזה, איזה לא נעים גאד..למישו יש רעיון למתנה ממש אבל ממש מפצה?? מתנגן בראש / בפלייליסט: lovefool (ברדיו..) תמונת השבוע: נה

ממ מתנה שיכולה להיות נחמדה ../images/Emo13.gif

את יכולה לקנות מסגרת ענקית ולשים שם תמונות שלו מכל התקופות בחיים שלו, (תינוק, בבית-ספר יסודי, בבר-מצווה, לפני הגיוס וכד') ובמרכז לשים ברכה צבעונית כזו ממך, וזה ממש אחלה לתלות תמונה כזו בחדר
זה טיפה השקעה, אבל זה שווה, וזה יכול לצאת ממש יפה.

nesta girl

New member
האמת שדיברתי עם אמא

שלי על משו בסגנון למרות שאני הכי לא יצירתית בעולם וגם לא סגורה שהוא ימות על זה. ננסה נראהלי אני גם ממש מתלבטת אם להכניס תמונות שלו עם אנשים מסויימים (שהוא אוהב וזה..) או רק שלו סולו נו טוב..לפחות זה עדיף מבושם אומשו..>> תנקס

למעלה