סיכום שבועי

../images/Emo192.gifסיכום שבועי../images/Emo192.gif

יום הכי טוב בשבוע: יום הכי פחות טוב בשבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו לא טוב שקרה השבוע: משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אמן/להקת השבוע: איש השבוע: ספר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: מאכל השבוע: ציטוט משיר שאפיין את השבוע: תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא: משהו שבא לכם להוסיף:

מסכמת

יום הכי טוב בשבוע: כול השבוע היה חופש :) יום הכי פחות טוב בשבוע: משהו טוב שקרה השבוע: חברתי באה לביקור למשך שבוע משהו לא טוב שקרה השבוע: משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: עדי אשכנזי הרגה אותי אמן/להקת השבוע: hurts (מקווה שכתבתי נכון) איש השבוע:חברתי ספר השבוע:אין תוכנית השבוע: 10 דברים שאני שונאת אצלך סרט השבוע: התחלה מומלץ מאד ובקלונע! מאכל השבוע: קאפקייק שאני הכנתי ציטוט משיר שאפיין את השבוע: never give up such a wonderful life :) תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא:יום הולדת! משהו שבא לכם להוסיף: את סוגי הצמידים האלו אני וחברה שלי מכינים במקרה הזה היא הכינה אותו לי מתנה team damon!

shaharEB

New member
מסכמש"ת ../images/Emo252.gif

משהו טוב שקרה השבוע:אממ..עשיתי עבודה בהיסטוריה וסיימתי עם זה -_- משהו לא טוב שקרה השבוע: מתמטיקה =\ משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: הכל היה מעניין ומצחיק
אמן/להקת השבוע: לינקין פארק ומארון 5! איש השבוע: David kross -שחקן
ספר השבוע: נער קריאה ממתקים ומעט בגדים בר מזל - את שלושתם קראתי השבוע
תוכנית השבוע: שנות ה70
סרט השבוע: נער קריאה
מאכל השבוע: עגבניות שרי ופטריות
ציטוט משיר שאפיין את השבוע: לא ממש
תמונת השבוע: => תוכנית לשבוע הבא: לעבוד על מתמטיקה !!! משהו שבא לכם להוסיף: לא ממש חח

shaharEB

New member
david kross ראית נער קריאה? הוא משחק שם..

משחק שם ממש טוב

shaharEB

New member
זה ספר ../images/Emo13.gif שיצא עליו סרט..ספר קצר ככה שאפשר

לקרוא אותו בכיף =] ועשו את הסרט ממש מדויק בסרט כי הוא די קצר
שווה לראות =]

Ayelet 363

New member
השבוע

יום הכי טוב בשבוע: לא יודעת. יום הכי פחות טוב בשבוע: לא יודעת. משהו טוב שקרה השבוע: יציאה כיפית, קיבלתי כרטיס לסטימצקי, יום הולדת של חברה טובה, נפגשתי אתמול עם חברה שמזמן לא נפגשתי איתה. שני סיוטים, שני לילות ברצף, על באפי (הם היו סיוטים, אבל כשהתעוררתי התלהבתי). משהו לא טוב שקרה השבוע: הפסקה בשיעורי הנהיגה, שיעור נהיגה גרוע, אחרי העונה הנוכחית של באפי אין עוד, בעיות עייפות (מתעוררת עייפה אחרי מספר נורמלי של שעות שינה), הכנסתי נוקרלי למיקרוגל והוא נתקע ונהרס (ואז חיכיתי הרבה זמן לנוקרלי המסכן שהיה תקוע בפנים... והמיקרוגל המשיך לצפצף כל כמה זמן, הרגשתי כאילו שהוא צוחק עליי... וכרגע, אחרי שקיבלתי את הנוקרלי המיוחל, המיקרוגל לא יכול להפתח, לא מצאתי פאנפיקים ארוכים בהם באפי ואנג'ל ביחד (אבל: "שאלה יהיו הצרות שלך"... זה משפט שבהחלט מתאים לזה... ). משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אין. אמן/להקת השבוע: Glee! איש השבוע: אמבר בנסון ספר השבוע: המשכתי לקרוא את Dragon Keeper המדהים מאת רובין הוב, כשנהייתי עייפה מכדיי לקרוא באנגלית קראתי את "נערה עם קעקוע דרקון" מאת סטיג לרסון, ואז נזכרתי שכבר יותר מדי זמן מושאל אצלי ספר שהפסקתי לקרוא כי אני ממש אוהבת את רובין הוב, וחזרתי אל- Enchantment מאת אורסון סקוט קארד, שהוא גם ספר טוב. תוכנית השבוע: באפי, אנג'ל, יומני הערפד, אחים ואחיות, קוגר טאון, איך פגשתי את אמא, על טבעי, הוואי 5-0. סרט השבוע: אוצר לאומי: ספר הסודות. מאכל השבוע: נוקרלי (ובהחלט הרווחתי אותו! אחרי כל הזמן שחיכיתי...). ציטוט משיר שאפיין את השבוע: אין. תמונת השבוע: אין. תוכנית לשבוע הבא: שיעורי נהיגה, אולי לסיים את באפי ואת העונה הנוכחית של אנג'ל. משהו שבא לכם להוסיף: שיהיה לכולכם\לכולכן שבוע טוב!

מSUCKמש"ת ../images/Emo232.gif

יום הכי טוב בשבוע:לא יודעת.. כל הימים היו בסדר..
יום הכי פחות טוב בשבוע:אין משהו טוב שקרה השבוע:היה לי בערך זמן להיות בפורום כי לה היה בית ספר
משהו לא טוב שקרה השבוע:יקרה.. חוזרים לבית ספר. משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע:אין אמן/להקת השבוע:עידן עמדי..
איש השבוע:איאן
(ברורר) ספר השבוע:לא קראתי ספרים השבוע.. אני צריכה להחליף ספר.. תוכנית השבוע:יומני הערפד, wipeout סרט השבוע:ארמגדון! (היה בערוץ 10.. ראיתי עד הסוף, איזה סרט יפה..!) מאכל השבוע:מרק קובה שאמא שלי הכינה.. ציטוט משיר שאפיין את השבוע:אין תמונת השבוע:אין תוכנית לשבוע הבא:בית ספר
משהו שבא לכם להוסיף: שיהיה שבוע טוב לכולם ומזל טוב למעיין ולאלינה

את יודעת שעושים גירסא ישראלית?

זה יצולם בארגנטינה והמנחים יהיו אביעד קיסוס וטל ברמן
אני מקווה שיהיה מצחיק..

shaharEB

New member
וואי מגניב לא ידעתי ../images/Emo3.gif אבל כרגיל של ארה"ב

בטח יישאר יותר טוב

../images/Emo60.gifיום שני יום הולדת../images/Emo9.gif

יום הכי טוב בשבוע:כל השבוע הזה היה מטורף
יום הכי פחות טוב בשבוע:- משהו טוב שקרה השבוע:הייתי בהרבה מקומות משהו לא טוב שקרה השבוע:- משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע:הייתי בספארי ובסופרלנד
מאכל השבוע:בלין תמונת השבוע:>> תוכנית לשבוע הבא:יום הולדת בשני :) וביום חמישי אני חוגגת במועדון ...

riktal

New member
מסכמת בפעם הראשונה (פה)

יום הכי טוב בשבוע: כל יום שהייתי בחופש היה יום נפלא. יום הכי פחות טוב בשבוע: יום ראשון (כי הייתי בעבודה) משהו טוב שקרה השבוע: "חודשנו" לעונה 6 (הכוונה ל-PSYCH). משהו לא טוב שקרה השבוע: נגמר החופש
משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: היו לי כמה הצלחות שקשורות במחשב, אבל לצערי אני לא יכולה לפרט יותר מדי...
אמן/להקת השבוע: רובי וגרי מטייק דאת' - לא חשבתי שאי פעם נראה אותם עובדים שוב ביחד. איש השבוע:
ספר השבוע: סיימתי בשעה טובה את הספר שקראתי במשך שלושה חודשים
(ספר של PSYCH באנגלית) ועכשיו אני קוראת את כל הקומיקס שקיבלתי בקומיקון ונהנית מכל רגע. הספר הבא שלי אמור להיות אגדות האחים גרים למבוגרים בלבד, אבל הוא עבה מאוד ואני יורדת לאילת בעוד שבועיים וממש, אבל ממש, לא בא לי לקחת את המשקל הזה איתי, אז אולי אני אתחיל ספר אחר במקום (למרות שאני מאוד רוצה לקרוא כבר את הספר הזה). תוכנית השבוע: יומני הערפד - אני עדיין עושה מרתון של העונה הראשונה (אני בפרק 13)
. סרט השבוע: ראיתי את ארץ סדום. אני לא צופה בארץ נהדרת אבל מאוד נהניתי מהסרט הזה. מאכל השבוע: אמא שלי עשתה כמה דברים נפלאים בחג הזה. ציטוט משיר שאפיין את השבוע: לא עולה לי משהו לראש כרגע. תמונת השבוע: אני מתה על התמונה הזאת שצולמה בקומיקון (הם זוג פשוט מקסים ואנחנו משוגעים עליה - מה שגורם לכולם להגיד שזה מאוד לא טבעי לראות מעריצים מפרגנים כך). תוכנית לשבוע הבא: עבודה
וחזרה לשגרה
משהו שבא לכם להוסיף:

למעלה