סיכום שבועי:]

../images/Emo192.gifסיכום שבועי:]

מה שיר השבוע שלכם (של רן)? מה שיר השבוע שלכם (לא של רן)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. שבת שלום לכולם!!!

LeRanch

New member
עונה../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם (של רן)? Your Songמה שיר השבוע שלכם (לא של רן)? אממ.. שירי מיימון-לאן שלא תלכי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הזכייה של שירי ומירי בעמ"י, הזכייה של רנינט והש"ש בנבחרי הילדים
משהו שהרס לכם את השבוע-אח של סבא שלי ואחות של סבתא שלי נפטרו
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שיצא הדיסק החדש של מאיה בוסקילה
מסר לאומה- מתמטיקה סאקס!!

LeRanch

New member
סעמק לא יצא טוב ../images/Emo4.gifהנה נורמלי../images/Emo26.gif

מה שיר השבוע שלכם (של רן)? Your Song מה שיר השבוע שלכם (לא של רן)? אממ.. שירי מיימון-לאן שלא תלכי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הזכייה של שירי ומירי בעמ"י, הזכייה של רנינט והש"ש בנבחרי הילדים
משהו שהרס לכם את השבוע-אח של סבא שלי ואחות של סבתא שלי נפטרו
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שיצא הדיסק החדש של מאיה בוסקילה
מסר לאומה- מתמטיקה סאקס!!

gal255

New member
עונה!

מה שיר השבוע שלכם (של רן)? your song עם נינה באנגלית. מה שיר השבוע שלכם (לא של רן)? אביב גפן -יומן מסע. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- היום ב16:00 יש סרט מדהים בערוץ yes 1! זה עשה לי את השבוע כי מלא זמן לא ראיתי את הסרט הזה. (ההורדה לא מסתיימת והdvd נשבר) משהו שהרס לכם את השבוע- 65 בתעודה במתמטיקה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- כלום. מסר לאומה- אין

נועוW

New member
"סיפור אהבה בלתי נשכח"../images/Emo201.gif

איזה סרט עצובב .. אבל הוא ממש יפה

נועוW

New member
עונה../images/Emo214.gif../images/Emo24.gif

מה שיר השבוע שלכם (של רן)
"התנשאי לי"-רן שר לנינה בהצעת נישואין
מה שיר השבוע שלכם (לא של רן)
sorry של מדונה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם
הנה היא בצד
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
קליקIN
החטיף כמעט הכי חתיך שאכלתי
משהו שהרס לכם את השבוע
הידיעה שיש לי מבחן בג"ג
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
שוק
יוו אני רוצה לקנות שם כמה דברים ..
מסר לאומה
אל תתכחש לשגעונות שלך :/ הם אלה שעושים אותך מיוחד

sukrazit

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם (של רן)? אממ כמו רובין הוד מה שיר השבוע שלכם (לא של רן)? אשמור את לבי של הגיימבויז תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- ואתם מוזמנים לתת למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..

sukrazit

New member
אופס הנה ההמשך...

עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ...השיר של רוני לא עוצרת!! משהו שהרס לכם את השבוע- רבתי עם חברה שלי אבל השלמנו! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אממ אין משו... מסר לאומה-רן דנקר לשלטון!!! חח....

עונה לעצמי.

מה שיר השבוע שלכם (של רן)?איש הברק מה שיר השבוע שלכם (לא של רן)?לחלוטין-Alanis Morissette -Crazy תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-סרט? ממ 8 מייל! ונינט זכתה בנבחרי הילדים:] משהו שהרס לכם את השבוע-תעודה:\ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שיעבור כבר!! מסר לאומה-דיימנדז לאתונה

Meytar 888

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של רן)? "הבלדה שלי עלייך"|מאוהב" חורשת על זה
מה שיר השבוע שלכם (לא של רן)? "אשמור את ליבי" של הגיים בויז
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> כלב קטן בתוך ארנק
חח לא זוכרת איפה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של שירי מיומון-->מאוד מומלץ! וסרט..הארי פוטר 4
משהו שהרס לכם את השבוע- חברה שלי הייתה עצובה
דנה-->אוהבת אותך יפיופה!!
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שיבטלו לי שעה בביצפר!!
מסר לאומה-
החיים טובים שאוהבים,אז אל תבכו...תיהיו שמחים
שבוע טוב לכולםםםםם!!!

הדרוש12

New member
../images/Emo10.gifעונהנהנהנה

your song temperature-sean paul התמונה----> ראיתי את נינוש בארץ נהדרת!!! 75 במתמטיקה..
ט"ו בשבט ט"ו בשבט חג היום לגן....... עדיף לאבד רגע בחיים מאשר את החיים ברגע!!!!!!!!!!
למנהלות המקסימ!!!!!!!!!תתתת

עונה../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של רן)?איש הברק
מה שיר השבוע שלכם (לא של רן)?ממממ יש כמה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-מממ הדיסק שצרבתי לאחרונה
משהו שהרס לכם את השבוע-שהלכתי למורה ה**** שלי ואמרתי לה שאני רוצה לשים שוב את התמונות של רנוש(מורה אחרת אמרה לי להוריד
)והיא אמרה שאני אשים בקלסר ובלה בלה ואמרתי לה שזה לא מספיק קיצ היא אמרה שיש מורים שזה מפריע להם ובלה בלה
שונאת אותההההההה
החלטתי לשים בכל מקרה
לא שמה עליה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שיהיה לי שבוע נפלאאאא
מסר לאומה-שיהיה לכם שבוע נפלאאאא

למעלה