קולקציית הקיץ של ESSIE

danra

New member
../images/Emo192.gif קולקציית הקיץ של ESSIE

ראיתי שעלו עכשיו סווטצים בטמפטליה. קולקציה ממש יפה לדעתי למרות שנראה שחלק מהצבעים ממוחזרים, אבל נראה ממש יפה. מעניין אם הם שקופים במציאות או אטומים כמו שהם נראים בתמונות, כי לא בא לי על אלף שכבות...

אביeג7

New member
אז זהו..שיש לי איזה לק מקולקציית האביב

סגול לילך כזה <אין לי כוח לברר את שמו המדוייק> שנראה אטום ומקסים בסווטצים.. ובמציאות,צריך לפחות <!!> 3 שכבות כדי שהוא יהיה אטום,והוא נמסר לקוסמטיקאית שלי... אז ככה ש.. אני לא הייתי בונה על הסווטצים..

רחלי ג

New member
כתוב שם שפרט לורוד והאורנג' שבהם

נדרשו 2 שכבות השאר "דרשו" 3 שכבות

bottlegennie

New member
ראיתי אותם במו עיניי!

בסניף של מאדינה מילאנו... אוך, איך אני רוצה את הירוק...

bottlegennie

New member
נראה לי...

היו שם בערך את הצבעים האלו, עם ירוק חזק מאוד... אז או שזה קולקצית ריסרוט או הקולקציה החדשה... ככה או ככה היה שם מבחר לא רע של אסי... אבל אני נגד לקנות לק ב-65 שקל, במיוחד אם מדובר בצבעים לא מלהיבים במיוחד... אבל היה נחמד לגעת בבקבוקים ולפנטז

Ultra marine

New member
ראיתי 2-3 שאהבתי,

הירוק, הורוד הניאוני ו Demure Vixen ואז נזכרתי שזה אסי ואני לא אוהבת אסי וירד לי מכל הקולקציה הזאת

danra

New member
../images/Emo2.gif וואלה...

לטעמי המברשת נהדרת, אחיזה נוחה, המרקם משתנה מלק ללק כך שקשה להתייחס לזה. ו- 8 דולר זה נזיל, את יודעת.. ברשת קונים את זה בחצי. ומשעממים משעממים, הנה מצאת שלשה בקולקציה אחת!

Ultra marine

New member
3 בקולקציה אחרי שכמעט שנה

אני לא מוצאת שום דבר... דווקא בגלל שהמרקם שלהם בלתי צפוי בעליל זה לא עושה לי חשק לקנות. המברשת שלהם מיניאטורית וזה ממש לא נוח. דוגרי, מעדיפה את המברשת של קרליין והלקים שלהם "קצת" יותר זולים
כשהלקים עלו פחות לא הייתי בכזה אנטי. אבל לשלם בגלל השם היפה של אסי? על כל הפסטלים המשעממים האלה? על OPI אני כבר מוכנה לשלם 8.5$ ללק כי הם מיוחדים ומה שיש אצלם בדר"כ אין אצל אחרים. ואם יש אצל אחרים אז אני מרשה לעצמי להתלבט. בגדול אני חושבת שהמועדפים עלי הם צ'ינה גלייז. ואני מאוד אוהבת גם את קולור קלאב.

Ultra marine

New member
שתדעי לך שאני עדיין מרגישה רע עם עצמי

על ההמלצה שלי על ה DV8 וה LOL ההולוגרפיים של צ'ינה גלייז איך שהזמנתי אותם הם נעלמו לבלי שוב מהמלאי וכל אותן בנות שהתלהבו ורצו להזמין אותם גילו שהן יכולות רק להענג על התמונות..

danra

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני בטוחה

שאת יושבת בחושך ובוכה איך עוללת את זה....
אבל אני שמחה שנפל בחלקך להיות הבעלים שלהם!

Harlot

New member
באופן מפתיע דווקא לא התלהבתי מהירוק

אבל כן מהאפרסקי הזה שהבאת סווטץ' שלו.

Harlot

New member
אוף!

מבט נוסף גילה לי שאני דווקא כן אוהבת את הירוק.

danra

New member
הירוק לא רע בכלל

אבל יש לי סיוטים מהצבע הזה מאז שהחייזרי הנוכחי עלי... גם אני אהבתי את האפרסק בגלל זה בחרתי את התמונה שלו.

למעלה