שאלה....

חן M

New member
../images/Emo192.gifשאלה....

מאמנים האם אתם מאפשרים למתאמנים להתאמן עם מסטיק??? מתאמנים איך הייתם מגיבים אם היו מכריחים אותכם לזרוק את המסטיק בזמן אימון?

למרות שזה גורם לי להרגיש כמו...

...מורה מחנכת בבי"ס יסודי
כן!!! אצלי לא מתאמנים עם מסטיק, וגם המאומנים יודעים כמה מעצבן אותי למשל למצוא מסטיק דבוק מתחת למושבים בחד"כ, או דבוקים להם בכל מיני מקומות על אופני ספינינג... פעם דרשתי ממתאמנת בשיעור ספינינג לזרוק ת'מסטיק והיא לא רצתה לרדת מהאופניים ולזרוק לפח וחשבה שלא ראיתי איפה היא הדביקה ת'מסטיק... עצרתי את השיעור ואמרתי שאני לא ממשיך עד שכל בעלי המסטיקים ירדו מהאופניים ויתייצבו אחר כבוד לייד פח האשפה.

פרצלה

New member
להתאמן עם מסטיק?

לא חשבתי לעשות דבר כזה. נראה לי מוגזם וגם קצת מגעיל. דרך אגב,מה היית עושה אם מאמן שלך לא היה שם דיאורדורנט לפני אימוןומכל הרמת יד שלו היית מרגיש סחרחורת?

kalia11

New member
תגובה לשאלת המסטיק

להתאמן עם מסטיק??? נראה לי מאוד לא בריא,מסוכן ומאוד לא אסטטי!!

חן M

New member
בוודאי ...

בשיעורי סטודיו,אומנויות לחימה,אימונים אישיים ברור שזה לא קורה אך מה הייתם עושים אם במשמרת בחדר כושר מישהו היה לועס מסטיק ולא היה מוכן לזרוק אותו גם כשאתם מבקשים?

יעל81

New member
אני הייתי משנה את שמו ל"שושי"

שזהו שם המחנכת שלי מכיתה א'.

נועה ח

New member
מה הבעיה עם להתאמן עם מסטיק בחד"כ?

הרבה מאמנים שאני מכירה מאמנים עם מסטיק. הרבה מתאמנים מתאמנים עם מסטיק. יש כאלו שזה עוזר להם. יש כאלו שלא יכולים בלי זה. לדעתי זאת חוצפה לבקש ממישהו לזרוק את המסטיק "כי זה לא יפה". גם להזיע זה לא יפה. גם שמנות שלובשות חולצות בטן זה לא יפה. לדעתי גם פירסינג זה לא יפה. המתאמן שילם כסף למכון, והוא לא חייב להיראות יפה. כמובן שכל עוד הוא לא פוגע בסביבה, לא מדביק מסטיק על המכונות וכו'. אין ללעיסת מסטיק שום צידוק או אי-צידוק רפואי. אז מה הבעיה בזה

למעלה