שאלון

just adiki

New member
../images/Emo192.gifשאלון../images/Emo192.gif

נלקח מפורום סקרים ושאלונים.. שם: גיל:
בצפר
כיתה: אוהב את הבצפר? יש לך הרבה חברים בכיתה? משקיע בלימודים? מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? ובמבחן? השעו אותך? אם כן-לכמה זמן? הברזת? אם כן-מאיזה שיעור/ים? המקצוע שאתה הכי טוב בו: המקצוע שאתה הכי גרוע בו: המורה הכי נחמד שמלמד אותך? המורה הכי מרגיז ושנוא? משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? אם כן-איזה? יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? אם כן-אתה באחת מהן? לוקחים אוכל לבצפר? קונים בקיוסק[אם יש]?
תפוז ואינטרנט
בכמה פורומים אתם? איזה? ובכמה קומונות? איזה? מנהלים פורום/קומונה? איזה? הכרת פעם אנשים דרך תפוז? נפגשת איתם? נוצרו קשרים לאורך זמן? ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? פגשת אותם? נוצר קשר? יש בלוג? נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? איזה?
מוזיקה
איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? להקה אהובה? זמר/ת אהוב/ה? אוהב פופ? היפ-הופ? רוק? פופ-רוק? רוק אלטרנטיבי? רוק כבד? מטאל? האבי מטאל? מזרחית? דיכאון? טראנסים? אחר- מנגן על משו? אם כן-על מה? היית רוצה לנגן על משו? אם כן-על מה?
שונות
איך אתה אומר: ישנה או יושנת? מלפפון או מלפלפון? אוטו או מכונית או רכב? מקדונלדס או מקדולאנדס? המבורגר או המבונגר? יש חבר/ה? אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה? אוהבים מישו? הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? אוהבים מסטיקים? טיק-טק? סוכריות על מקל? טופי? מרשמלו? מעשנים? ניסיתם פעם?

linoy7

New member
../images/Emo12.gifעניתי על זה שם לפני יומיים../images/Emo6.gif *מעתיקה*../images/Emo41.gif

שם: לינוי גיל: 17 בצפר כיתה: יב' אוהב את הבצפר? מממ.. כן ולא יש לך הרבה חברים בכיתה? כן משקיע בלימודים? בלאט. מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? 55 נראלי ובמבחן? 28
השעו אותך? לא אם כן-לכמה זמן? הברזת? ברור
אם כן-מאיזה שיעור/ים? מי זוכר?
המקצוע שאתה הכי טוב בו: אין כזה המקצוע שאתה הכי גרוע בו: אין כזה המורה הכי נחמד שמלמד אותך? המורה לאזרחות
והמורה למתמטיקה
המורה הכי מרגיז ושנוא? הוו, יש הרבה
משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? לא כ"כ.. אם כן-איזה? יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? חחחחחחחחח השנה לא. אם כן-אתה באחת מהן? לוקחים אוכל לבצפר? כן קונים בקיוסק[אם יש]? קונה סתם כשבא לי
תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? הרבה איזה? הרבה נו. ובכמה קומונות? 2-4 איזה? שששש מנהלים פורום/קומונה? לא איזה? הכרת פעם אנשים דרך תפוז? כן נפגשת איתם? כן נוצרו קשרים לאורך זמן? לא ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? לא פגשת אותם? נוצר קשר?לא יש בלוג? לא נמצא בפורומים שהם לא בתפוז?לא איזה? מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? הכל מהכל. חוץ מדיכאון
להקה אהובה? אין מועדפת זמר/ת אהוב/ה? שירי מימון
הראל מויאל
אוהב פופ? כן היפ-הופ? כן רוק? כן, אבל לא כבד פופ-רוק? כן רוק אלטרנטיבי? לא רוק כבד?לא מטאל?לא האבי מטאל?לא מזרחית? כן דיכאון?לאאאאאאאאא טראנסים?כן אחר-
מנגן על משו? מקלדת נחשב?
אם כן-על מה? אני יודעת גם על גיטרה קצת
היית רוצה לנגן על משו? אם כן-על מה? שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? ישנה מלפפון או מלפלפון? מלפפון אוטו או מכונית או רכב? מכונית מקדונלדס או מקדולאנדס? מקדונלדס
המבורגר או המבונגר? המבורגר יש חבר/ה? לא אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה? אולי.. אוהבים מישו? לא הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? אוהבים מסטיקים? כןןןןן טיק-טק? כן סוכריות על מקל?כן טופי?כן מרשמלו?כןןן מעשנים? לאאאאא
ניסיתם פעם?

NITSAN6

New member
חח גם אני עניתי על זה../images/Emo6.gif../images/Emo112.gif

אבל בפורום חברים וג'ואי
יש פה יותר שאלות אבל אין לי כח למחוק... שם:ניצן גיל:12 תראיך לידה:25.7 מקום מגורים:חור קטן ליד נתב"ג יש אחים?כן בני כמה?19 ו-24 צבע שיער:חום כהה וחלק פיצי הפך לג'ינג' כמה מוזר
מתי הסתפרת בפעם האחרונה?ביולי צבע עיניים:חום כהה צבע אהוב:סגול משהו טעים שאכלת לאחרונה:כל מיני... משהו שהיית בטוח שאתה לא אוהב אבל מסתבר שכן:שוורמה בצפר כיתה:ז' אוהב את הבצפר?לא יש לך הרבה חברים בכיתה?לא הרבה הכיתה די חדשה משקיע בלימודים?כן מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה?95 ובמבחן?60 השעו אותך?לא אם כן-לכמה זמן?^^ הברזת?לא אם כן-מאיזה שיעור/ים?.... המקצוע שאתה הכי טוב בו:מתמטיקה המקצוע שאתה הכי גרוע בו:תנ"ך המורה הכי נחמד שמלמד אותך?יעל המורה למדעים המורה הכי מרגיז ושנוא?תיקי תיקייה והמורה להבעה ששכחתי איך קוראים לה משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]?לא אם כן-איזה? יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]?חחח לא אם כן-אתה באחת מהן?^^ לוקחים אוכל לבצפר?כן קונים בקיוסק[אם יש]?לא הרבה...מפוצץ שם איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ?יעל למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ?לא יודעת מי הכי רזה ?יהודית מי הכי שמן ?תיקי תיקייה מי הכי מעניין ?אף אחת מי הכי מרדים ?תיקי...היא תמיד קוראת סיפורים כמו שיר ערס גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ?לא המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ?לא למורה להסטוריה שלך יש טחול? XD ברור שלא למה הטחול משמש ?..להרבה מאוד דברים תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם?2 איזה?זה וג'ניפר אניסטון ובכמה קומונות?0 איזה?... מנהלים פורום/קומונה?לא איזה? מכיר אנשים מהפורום אישית?לא פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה?לא מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ?לא יודע איך עושים וועידות בטלפון ?לא ממש אבל זה בטעות קרה לי מתישהו יש בלוג?לא נמצא בפורומים שהם לא בתפוז?לא איזה? מוזיקה-טוב אני אוותר פה על רוב השאלות....אני לא טיפוס מוזיקלי איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב?רוק להקה אהובה? זמר/ת אהוב/ה? אוהב פופ? היפ-הופ? רוק?כן פופ-רוק? רוק אלטרנטיבי? רוק כבד? מטאל? האבי מטאל? מזרחית? דיכאון? טראנסים? אחר- מנגן על משו? אם כן-על מה? היית רוצה לנגן על משו?גיטרה אולי.... אם כן-על מה? שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת?יושנת מלפפון או מלפלפון?מלפפון אוטו או מכונית או רכב?אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס?מקדונלדס המבורגר או המבונגר?המבונגר יש חבר/ה?לא אם כן-כמה זמן?^^ אם לא-היית רוצה? אוהבים מישו?לא הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? אוהבים מסטיקים?כן טיק-טק?יאפ סוכריות על מקל?גם טופי?כן מרשמלו?כן מעשנים?לא ניסיתם פעם?לא האם אתה אוהב לאכול.. -בשר?כן -מילקי?כן -פנקייק?לפעמים -פיצה?כן -פופקורן?כן -שוקולד?יאפ -תפוח?כן -מלפפון?איכס לאאא! ראית פעם 'אריזה משפחתית' ?כן ו'הדשא של השכן' ?לא ו'בית האופנה' ?לא ו'משחק החיים' ?כן ו'לחיי האהבה' ?כן ו'צער גידול בנות' ?כן ו'חברים' ?חחח אז מה אני עושה פה אם לא?????? ו'סיינפלד' ?כן כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ?די הרבה האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ?כן אוהב את הים ?לא למה ?בגלל החול יש על התיק שלך פאטצ'ים ?לא כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ?88 אתה שומע את כולם ??לא איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ?^^

חח גמני עניתי בפורום סקו"ש אבל אני לא יעתיק:-

שם: אור גיל: 17 בצפר כיתה: י"ב אוהב את הבצפר? לעXB יש לך הרבה חברים בכיתה? אני חברה של כולם אבל חברים ממש טובים יש פחות בכיתה משקיע בלימודים? לפעמים מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? 11 ובמבחן? לע דעת השעו אותך? לע אם כן-לכמה זמן? הברזת? כע אם כן-מאיזה שיעור/ים? בעיקר ספורט , פיזיקה ומתמטיקה המקצוע שאתה הכי טוב בו: אינגליש המקצוע שאתה הכי גרוע בו: מת' המורה הכי נחמד שמלמד אותך? המורה לתנ"ך המורה הכי מרגיז ושנוא? כולם משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? לע אלא אם כן מחריכים אותי אם כן-איזה? יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? כע אם כן-אתה באחת מהן? לע לוקחים אוכל לבצפר? לע קונים בקיוסק[אם יש]? לע תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? 4 איזה? זה, ניקלבאק, סקו"ש, אמ"ל ובכמה קומונות? 0 איזה? מנהלים פורום/קומונה? פעם ניהלתי קומונה איזה? לע משנה הכרת פעם אנשים דרך תפוז? כע נפגשת איתם? כע נוצרו קשרים לאורך זמן? כע ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? כע פגשת אותם? כע נוצר קשר? כע יש בלוג? היה נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? לע איזה? מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? רוק להקה אהובה? ניקלבאק זמר/ת אהוב/ה? ריאהנה אוהב פופ? לפעמים היפ-הופ? כנ"ל רוק? כעעעעע פופ-רוק? כע רוק אלטרנטיבי? כע רוק כבד? לע מטאל? לע האבי מטאל? לע מזרחית? לעעעע דיכאון? ממש לא טראנסים? כע אחר- מנגן על משו? לא אם כן-על מה? היית רוצה לנגן על משו? כע אם כן-על מה? גיטרה שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? יושנת מלפפון או מלפלפון? מלפפון אוטו או מכונית או רכב? אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס? מקדונאלס המבורגר או המבונגר? המבורגר יש חבר/ה? לע אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה? לע אוהבים מישו? לע הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? אוהבים מסטיקים? כע טיק-טק? כע סוכריות על מקל? לע ממש טופי? כנ"ל מרשמלו? כנ"ל מעשנים? לע ניסיתם פעם? כע

just adiki

New member
אני לשם שינוי-לא עניתי על זה../images/Emo6.gif

שם:עדי גיל:17 בצפר כיתה:יב אוהב את הבצפר?מאוד
יש לך הרבה חברים בכיתה?כן משקיע בלימודים?לא ממש
מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה?בכתה י' קבלתי בדיוק את העובר בערבית וזה תכלס מה שרציתי
שונאת ערבית
ובמבחן?לא זוכרת.. נראה לי בערבית בכתה י' [שוב] 36
נורא שמחתי כי אמרתי שאני יודעת 36% מהחומר בלי ללמוד. השעו אותך?לא, אני ילדה טובה
אם כן-לכמה זמן? הברזת?ממ.. כן.. אם כן-מאיזה שיעור/ים?פףף.. אממ.. ג"ג 100% אני לא זוכרת מאיזה עוד.. אהה וממתמטיקה. המקצוע שאתה הכי טוב בו:אנגלית [
I Think] המקצוע שאתה הכי גרוע בו: מתמטיקההההה
המורה הכי נחמד שמלמד אותך?המורה שלי לאנגליתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [אל תזכירו לי שהיא כבר לא המורה שלי
] אבל גם החדשה נשארת בקטגוריה של המורה הכי נחמדה שמלמדת אותי
המורה הכי מרגיז ושנוא?אממ.. המורה לג"ג אני חושבת.. בטח המורה החדשה למתמטיקה תגיח לתחרות עוד שיעור שניים. משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]?היה משהו שנה שעברה שבבצפר כתבו מכתבי שנה טובה ואני וחברה נסענו להביא את זה לילדים בשניידר. אבל חוץ מזה לא עשיתי עוד משהו, אם זכרוני אינו מטעה אותי
. אם כן-איזה? חח
הפירוט למעלה. [אהה ואולי הכתה שלי תתחיל לעשות עכשיו איזה משהו תרומה לקהילה] יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]?לא.. אם כן-אתה באחת מהן? לוקחים אוכל לבצפר?כן קונים בקיוסק[אם יש]?אני קונה פעם ב.. שאני לא מספיקה להכין סנדוויץ, שכחתי להוציא לחמניה מהמקפיא או שנגמר הלחם.. תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם?5 [עמדתי לכתוב 3
] איזה?ג'ניפר אניסטון
, הפועל ת"א
, שירי מימון
, אירוויזיון ופורום "חברים" מידי פעם..
ובכמה קומונות?שום קומונה איזה? מנהלים פורום/קומונה?מנהלת 3 פורומים, ברוך השם|דתי| לא חסר
. איזה?ג'ניפר אניסטון, הפועל ת"א, שירי מימון הכרת פעם אנשים דרך תפוז?כן נפגשת איתם?כן נוצרו קשרים לאורך זמן?כן ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים?לא פגשת אותם?לא נוצר קשר?לא יש בלוג?כן נמצא בפורומים שהם לא בתפוז?לא איזה? מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב?פופ להקה אהובה?להקה שאינה קיימת עוד-אנטיק זמר/ת אהוב/ה?הלנה פפריזו ושירי מימון אוהב פופ?כן היפ-הופ?לא רוק?כן פופ-רוק?חולה על זה רוק אלטרנטיבי?מה זה?
רוק כבד?לא מטאל?ממש לא האבי מטאל? בכלל ממש לא
מזרחית?ממ.. משעשע לפעמים. דיכאון?ממש לא טראנסים?בכלל לא אחר- מנגן על משו?לא אם כן-על מה? היית רוצה לנגן על משו?גיטרה
ותופים
אם כן-על מה?תשובה למעלה.. שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת?ישנה מלפפון או מלפלפון?מלפפון אוטו או מכונית או רכב?אני חושבת שברוב הפעמים אני אומרת אוטו
מקדונלדס או מקדולאנדס?מקדונלדס המבורגר או המבונגר?המבורגר [מה אני ילדה בת 4?!] יש חבר/ה?לא אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה?כן אוהבים מישו?לא הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? אוהבים מסטיקים?כן טיק-טק?כן סוכריות על מקל?כן טופי?כן מרשמלו?אני אוהבת כל מה שנכנס לפה
מעשנים?לא-טוב אז לא כל דבר. ניסיתם פעם?לא.

Jפרנית../images/Emo3.gif

שם: שחר גיל: 17(טוב נו עוד לא) בצפר: זה רלוונטי? כיתה: יא'=] אוהב את הבצפר? רק שיעורי מתמטיקה יש לך הרבה חברים בכיתה? לא מגדירה כל אחד בתור חבר. משקיע בלימודים? רק במתמטיקה
מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? הווו....65 בתקשורת
ובמבחן? ואלה לא יודעת...היסטוריה המבחנים שלי היו 65+ השעו אותך? פעם אחת שלא בצדק והיתי בדיכאון על זה אם כן-לכמה זמן? יום אחד כי לא הקשבתי למורה שאמר לי לתת לו את הפלאפון שלי הברזת? יש מישהו שלא? אם כן-מאיזה שיעור/ים? אנגלית ספורט ופעם אחת מתקשורת. המקצוע שאתה הכי טוב בו: מתמטיקה המקצוע שאתה הכי גרוע בו: אנגלית המורה הכי נחמד שמלמד אותך? המחנכת שלי והמורה שלי למתמטיקה שלוקח אותי טרמפים הביתה
המורה הכי מרגיז ושנוא? המורה לאנגלית משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? אם בא לי..אבל בד"כ לא בא לי אם כן-איזה?..לא'דעת..לא עולה לי....להבחר למ"קית בטיול השנתי נחשב? יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? היה לנו את זה עד כיתה ז' או ח' אם כן-אתה באחת מהן? שאני אהיה בועדת משמעת??אין סיכוי,הם סתם מלשנים. לוקחים אוכל לבצפר? לפעמים..אני לא אוהבת לאכול בוקר אבל אתחיל מאחרי החופש קונים בקיוסק[אם יש]? לפעמים שולחת אחרים שיקנו לי
תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? לא מעט איזה? את באמת רוצה לדעת? ובכמה קומונות? אחת וגם בקושי איזה? מרינה מנהלים פורום/קומונה? פורומים איזה? ריהאנה,ג'סטין טימברלייק,יפתי הכרת פעם אנשים דרך תפוז? מפורסמים כן נפגשת איתם? הופעתי עם אחד בטלויזיה ובקליפ שלו נוצרו קשרים לאורך זמן? לא מי יודע מה...מכירים וזהו.. ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? בטח פגשת אותם? כן:S נוצר קשר? כן יש בלוג? יש בלוג שקרי...התחזתי למישהי עם בעיות,דווקא האמינו לי...אני אמורה לקבל את הכסף מהבלוגיה
נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? לא תאמת איזה?
מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? פופ וראפ להקה אהובה? היי פייב אהבתי,שירים יפים... זמר/ת אהוב/ה? ריהאנה,יפתי,ג'סטין טימברלייק אוהב פופ? ברור היפ-הופ? קצת רוק? בעע פופ-רוק? זה נגמר? רוק אלטרנטיבי? הבנתי שלא.... רוק כבד? לא מטאל?איכס האבי מטאל? מה זה... מזרחית? תלוי... דיכאון? ממש לא טראנסים? חח גם לא אחר- ראפ מנגן על משו? אורגן,מנסה על גיטרה,ופעם ניגנתי על חצוצרה אם כן-על מה? אמרתי
היית רוצה לנגן על משו? להצליח לנגן על גיטרה כן אם כן-על מה? אמרתי
שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת?ישנה מלפפון או מלפלפון?מלפלפון
חח קלעת בול אוטו או מכונית או רכב?אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס? מק דרייב(חח סתם) המבורגר או המבונגר? המבורגר יש חבר/ה? לא אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה? לא יודעת,לא לחוץ לי אוהבים מישו? לא הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? אוהבים מסטיקים? אני עכשיו לועסת אחד
טיק-טק? חמוד סוכריות על מקל? רק אדומות(זה עושה צבע יפה לשפתיים
טופי? לא נוגעת בזה,אבל טעים מרשמלו? הווו...על הגז או בתוך השוקו מעשנים? ברורררררר שלא ניסיתם פעם? נרגילה..אבל זה לא היה רציני יאאא נגמר השאלון?חשבתי שלא יגמר לעולם

Koala Girl

New member
בוו

שם: עדי גיל: 20 בצפר - מדלגת,לא רלוונטי
תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? אממ..לא יודעת,משתנה איזה? יש בחתימה את העיקריים ובכמה קומונות?
איזה? ^^ מנהלים פורום/קומונה? לא איזה? אמרתי לא הכרת פעם אנשים דרך תפוז? כן נפגשת איתם? כן נוצרו קשרים לאורך זמן? כן,למרות שכרגע פחות....
ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? חוץ מתפוז לא פגשת אותם? ^^ נוצר קשר? ^^ יש בלוג? לא נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? מאז שגיליתי את תפוז לא...(וזה כבר כמה שנים טובות
) איזה? ^^ מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? הכל - חוץ ממה שלא להקה אהובה? רוקפור זמר/ת אהוב/ה? קרן פלס אוהב פופ? כן היפ-הופ? לא רוק? כן פופ-רוק? כן רוק אלטרנטיבי? לא ממש בד"כ רוק כבד? תלוי איזה מטאל? לא האבי מטאל? לא מזרחית? תלוי דיכאון? לא טראנסים? לא אחר- מנגן על משו? לא כרגע חח אם כן-על מה? פעם על אורגן וחלילית
היית רוצה לנגן על משו? כע אם כן-על מה? סקסופון וגיטרה שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? איך שיוצא מלפפון או מלפלפון? כנ"ל אוטו או מכונית או רכב? רכב מקדונלדס או מקדולאנדס? בשר=רצח (זאת גם דרך להגיד,לא?) המבורגר או המבונגר? איכס
יש חבר/ה? לא אם כן-כמה זמן? ^^^^ אם לא-היית רוצה? מזה היית רוצה? שיגיע אז יגיע
אוהבים מישו? לא הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? ^^^ אוהבים מסטיקים? לא במיוחד טיק-טק? כנ"ל סוכריות על מקל? כנ"ל טופי? כנ"ל מרשמלו? כנ"ל מעשנים? לא ניסיתם פעם? לא זהו

למעלה