שירררררררררררר השבועעע....!!!! :)

../images/Emo192.gifשירררררררררררר השבועעע....!!!! :)

שניייםםםםם.. התגעגעתי מלא :)! פשוט היה לי פוולל דברים וגם האינטרנט היה מקולקל קצת. אבל עכשו חזרתי! בדרך קניתי את הדיסק ה--כחול של LOOSE (אחרי שהמוכרת החמודה השיגה לי) דיסק מדהים.. וברור ששיר 3 נחרשש אצלי (PROMISCUOUS!) שמעתי מלא מוזיקה מקווה שאתם אז יאללה..--> שיר השבוע של נלי--- שיר השבוע--- קליפ השבוע--- אומן השבוע--- דיסק השבוע---- סקופ השבוע---- דבר טוב שקרה השבוע---- סדרת השבוע---- סרט השבוע---- תמונת השבוע----> זהוווווווו :]

עונה-->

שיר השבוע של נלי--- PROMISCUOUS שיר השבוע--- Amor Gitano- Beyonce הדיימונדז- שיהיה לי את הכוח .. שיר ליגה תודה למעיין ! אפרת גוש- לראות את האור.. שיר מדהים אפילו שהיא הכי לא הסגנון שלי.. הראל מויאל- לא מכירים אותך (הטרוטון החדש שלי בפלא) Gwen Stefany& Eve- let me Blow ya mind כוכב נולד 5- קשה לי לא להתרגש Britney- Toxic קליפ השבוע--- לא היה לי.. אומן השבוע--- הראל מויאל Britney & JLO דיסק השבוע---- JLO- Jennifer Britney Spears- Britney כל ה-8 שירים הראשונים אחד יותר יפה מהשני.. בכלל זה 2 הדיסקים הכי יפים שנוצרו לדעתי.. וגם LOOSE כמעט שם.. סקופ השבוע---- חזרתי! דבר טוב שקרה השבוע---- טיול לעין גדי סדרת השבוע---- ימי חיינו! ממש מותח סרט השבוע---- לא היה !

עונה../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע של נלי Turn off the lights
שיר השבוע Evanescence – Good Enough
קליפ השבוע
שיהיה לי את הכוח - דיימונד'ז
אומן השבוע נלי, נלי, נלי
דיסק השבוע זה ששומר עליי - שרית חדד
סקופ השבוע
דבר טוב שקרה השבוע
סדרת השבוע הבורר
סרט השבוע
תמונת השבוע

../images/Emo60.gif

שיר השבוע של נלי---SIR שיר השבוע---KNOB-DONT TELL ME קליפ השבוע---שיהיה לי את הכוח-דיימונדז אומן השבוע---עדי אולמנסיק מכ"נ
דיסק השבוע----מנסדי מור-החדש
סקופ השבוע----בת דודה שלי ילדה בת היום
דבר טוב שקרה השבוע----^^ סדרת השבוע----פלוריסיינטה/האלופה סרט השבוע----הסודות! מומלץ ללכת
תמונת השבוע---->

HaDaRoSh

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

שיר השבוע של נלי--- Showtime שיר השבוע--- Knob - Don't Tell Me Fall Out Boy - The Take Over, The Break's Over
קליפ השבוע--- Impacto
אומן השבוע--- פרגי, פול אוואט בוי דיסק השבוע---- Monkey Business של הבלאק אייד פיז ו- Infinity On High של פול אוואט בוי סדרת השבוע---- הבורר, האלופה, פרוייקט מסלול סרט השבוע---- בית ספר לאפסים, שרק תמונת השבוע---->

למעלה