שירשור שבועי

• פותח הנושא Mg14
  • פורסם בתאריך

Mg14

New member
../images/Emo192.gifשירשור שבועי../images/Emo203.gif

שיר השבוע של דה יוזד?
שיר השבוע לא של דה יוזד?
קליפ השבוע?
ציטוט השבוע?
תמונת השבוע? שבוע נעים לכולם
נ.ב.
אגב מה עם שאר הפינות? למה הפורום כל כך רדום ומת?!

yaelrs

New member
המ../images/Emo192.gif

שיר השבוע של דה יוזד? Box שיר השבוע לא של דה יוזד? Lucky- radiohead Mindkess self indulgence- Bitches קליפ השבוע? Muse- Starlight ציטוט השבוע? "זה גם ביולוגיה, וגם טכנולוגיה!" תמונת השבוע? אין

nesta girl

New member
מיין!

שיר השבוע של דה יוזד? just a little שיר השבוע לא של דה יוזד? heart shaped box - nirvana קליפ השבוע? נואפ ציטוט השבוע? ממממ אין? תמונת השבוע? זה הצחיק אותי משום מה..

Noa Tsror

New member
בלופ

שיר השבוע של דה יוזד? bulimic שיר השבוע לא של דה יוזד? City And Colour- Save Your Scissors כי שוב חרשתי עליו רצח קליפ השבוע? אמממ אנלאדעת.. ציטוט השבוע? "אם יש ילד שקוראים לו מעפן.. אז אתה?.. יותר מעפן ממנו". השנינות תהרוג אותי יום אחד. "אה עא עהה עאאא. ועכשיו ספורט ברמה שלוש. אעע עהה עאע העה עעא" תמונת השבוע? אממ טוב אין

whatascene

New member
ממ..

שיר השבוע של דה יוזד? just a little
שיר השבוע לא של דה יוזד? mae - futuro
קליפ השבוע? לא יצא לי לראות ממש
ציטוט השבוע? הממ.. "a revolution without dancing is a revolution not worth having" - V from V for Vendetta
תמונת השבוע? *מתעצלת* אני גם לא מרוצה מהמצב של הפורום כרגע... תתחילו לעשות משהו אנשים!! =\ פינות, ניתוחי שירים.. אנערף.. =\

MyMystery

New member
hggfujtdyhrs|,k,../images/Emo203.gif

שיר השבוע של דה יוזד? Blue and yellow. שיר השבוע לא של דה יוזד? Smile empty soul- eraser Katatonia- saw you drown Opeth- The Drapery Falls Funeral For A Friend- roses for dead קליפ השבוע? - ציטוט השבוע? - תמונת השבוע?

may90

New member
טרהלהלהלה

שיר השבוע של דה יוזד? cut up angels שיר השבוע לא של דה יוזד? incubus- a certain shade of green the strokes-כל הדיסק is this it קליפ השבוע? dunno ציטוט השבוע? יש 2: 1. שיעור אזרחות. המורה:"הוחלט שאסור לכהן להתחתן עם גרושה." -"מה? אחד ממשפחת כהן?" 2. ליאת אחרי שאמרתי לה שתמיד רציתי לדעת איך עשו את "אדון שוקו" בקליפ של אדון שוקו והיא סיפרה לי: "מה, זה סתם דפוק! הוא סתם הולך עם כובע. הוא אפילו לא דומה לשוקו!" תמונת השבוע?none

Mg14

New member
../images/Emo19.gifפםפםפם

שיר השבוע של דה יוזד? pieces mended שיר השבוע לא של דה יוזד? green day - time of your life my chemical romance - house of wolves קליפ השבוע? --- ציטוט השבוע? יש הרבה! "אי אפשר להוכיח שאלוהים קיים" "ואי אפשר להוכיח שהוא לא קיים"
"המספר הגדול ביותר שקטן.." נו ושכחתי [היה לי יום מלא צחוקים למשל בייספקק
] תמונת השבוע? אין לי כוח

בנטליקע

New member
הממ........./images/Emo109.gif

שיר השבוע של דה יוזד? on my own שיר השבוע לא של דה יוזד? chamillionaire- ridin' dirty קליפ השבוע?---- ציטוט השבוע? כתבתי על חברה שלי חמשיר חחח ישר לספר מחזור!: "דנית רקדנית מלשנית פחדנית איזה ילדה היא ממש חפרנית אוהבת מאוד לאכול קבב וואלה גם לי בא קצת עכשיו" תמונת השבוע? ציורוס לאומנות שעשיתי

למעלה