שיר השבוע :)))

../images/Emo192.gif שיר השבוע :)))

טוב באמת שלא היה לי שניה לנשום השבוע גם לא הייתי פה בכלל :( אבל שמעתי את נלי הרבה..! שיר השבוע של נלי--------- שיר השבוע!-------- דיסק השבוע------- אומן השבוע------- קליפ השבוע---------- סרט השבוע---------- דבר טוב שקרה השבוע------- סקופ השבוע-------- תכנונים לשבוע הבא???--------- תמונת השבוע------ שיהיה אחלה סופ"ש :)

../images/Emo176.gifעונה :))

שיר השבוע של נלי--------- Turn off The Light שיר השבוע!-------- Beyonce- Amor Gitano שאין עליו.. Britney- Dont Let me B the last 2 know Britnet- Stronger R Kelly- Burn it up (Remix דיסק השבוע------- אמממ... JLO ! וגם In The Zone של בריטני אומן השבוע------- Britney קליפ השבוע---------- Britney- Dont Let me B the last 2 know סרט השבוע---------- טיפת מזל ראיתי מקודם ! סרט חמודד דבר טוב שקרה השבוע-------+עבדתי מלא מלא והיה כיף בבסיס סקופ השבוע-------- יש לי מיליון תמונותתת תכנונים לשבוע הבא???--------- בריכהההההה בבסיס! תמונת השבוע------ :)

מוסיף--> :]

קליפ מדהיםםםםםםםם לשבוע --- Jessice Simpson- Irresistible הייתי מכור לשיר הזה פעם.. וסקופ השבוע--> הראל מויאל פי מילון מילון יותר טוב מסקעת.. הראל מויאל- הם לא מכירים אותך..

tamir r

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo176.gifעונה../images/Emo176.gif../images/Emo26.gif

שיר השבוע של נלי
Turn Off The Light
שיר השבוע!
Beyonce - Amor Gitano Beyonce - If Rihanna - Umbrella Kelly Rowland & Eve - Like This
דיסק השבוע
עדיין B'Day Deluxe Edition ו-Loose...
אומן השבוע
Beyonce Sean Paul Nelly Furtado
קליפ השבוע
Destiny's Child - Cater 2 U (הקליפ הכי יפה עלי אדמות!!!!
)
סרט השבוע
The Count of Monte Cristo (הרוזן ממונטה קריסטו) - ראיתי אותו לא מזמן, ואני יודע שאני מיושן...
דבר טוב שקרה השבוע
גמרתי יותר מ-70 דובדבנים!!
(
/
)
סקופ השבוע
יש חופפשששששש!!!
תכנונים לשבוע הבא???
לישוןן
תמונת השבוע
שיהיה אחלה אחלה אחלה סופשבוע =]

tamir r

New member
שכחתי להוסיף...

70 דובדבנים ביום אחד (בשעה וחצי) =) :] :) יאמיייייייייייייייייייייייייייי

פששששש יש לך טעם מושלם

חחח מאוד דומה לשלי! גם TOTL.. גם AMOR GITANO... גם IF שהייתי יותר חולה עליו פעם אבל הוא ליגה.. וגם.. CATER 2 u היה השיר שהכי אהבתי בעולם שהוא יצא..! קיצר ח"ח ! Q--:]

hadi13

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נלי--------- AGT שיר השבוע!-------- when you werw gone -Avril Lavigne דיסק השבוע------- ---------------------- אומן השבוע-------ריאהנה ,אבריל לאבין,גוון סטפני קליפ השבוע---------- Love today -Mika סרט השבוע----------לא ראיתי דבר טוב שקרה השבוע-------חופש! סקופ השבוע--------לא יודעת תכנונים לשבוע הבא???---------להנות מהחופש תמונת השבוע------->

למעלה