שלום לכם! אשמח לשמוע הצעות לשיווק

chukaclub

New member
../images/Emo192.gif שלום לכם! אשמח לשמוע הצעות לשיווק

הי לכולם, לאחרונה נפתח מועדון צו'קה שהוא מועדון למסיבות בר/בת מצווה וימי הולדת ברמת גן. אנחנו מעוניינים גם להשכיר את המקום בבקרים לכנסים וכו'. פתחנו למקום אתר אינטרנט, ערוץ ביו טיוב ודף אוהדים בפייסבוק. הייתי שמחה לשמוע הצעות לדרכי שיווק באינטרנט להצעת השירותים. האם אתם מכירים פורומים רלבנטיים שבהם ניתן להפיץ את הבשורה? תודה!

שלב 1: להגדיר את קהל המטרה וללכת למקומות שלו

שלום שלום, בהצלחה עם מועדון צ'וקה. לפי מה שאת/ה כותב/ת התשתיות הדרושות ליצירת תהליכי שיווק באינטרנט כבר הוכנו כעת עליכם להגדיר תהליכי שיווק שיהיו מבוססים על תוכן שכן לב ליבו של השיווק באינטרנט הוא תוכן. רק לאחר שיש לכם תכנון תוכן נכון שמתאים לקהל המטרה שלכם נכון לצאת ולחפש מצבורים של לקוחות פוטנציאליים. נשאלת השאלה: מי הקהל שלכם האם אלה בני בנות המצווה או ההורים שלהם למי אתם רוצים לשווק ? צריך לזכור שכל שילוב של קהל מטרה+מוצר/שירות מצריך תקשורת שיווקית אחרת כלומר, אם אתם רוצים בבוקר להשכיר לכנסים גם פה אתם צריכים להגדיר מי קהל המטרה ואיך תפנו אליו דרך אגב, האם המקום בנוי לכנסים כמו שהוא בנוי לאירוע/חגיגות מצווה אני גורסת שצריך להיות הבדל... על קצה המזלג אבל לא מעט מחשבה דרושה כדי להתקדם עוד שלב. שוב, בהצלחה

einatgross1

New member
מקום לכנסים

שלום לך ומזל טוב לפתיחת המקום! ראשית, את מוזמנת למפגשי הנטוורקינג שאני עושה ברמת גן להפיץ את הבשורה. שנית, תשקלי לערוך אצלך מפגשי נטוורקינג. זה יכול להביא קהל רלוונטי אליך. במידה ומעניין אותך. פני אלי במסרים. אנו יכולות לבדוק שיתוף פעולה. שלישית, ביקרתי באתר שלך. לא מצאתי את כפתור הכנסים המציג את המקום כמתאים לכנסים. כידוע לך, זה לא אותה תמונה שצריכה להופיעה עבור מכירת המקום לכנס או לאירוע בר מצווה.... רביעית, ביז מייק ביז הוא אתר מתאים לשיווק: http://www.BizMakeBiz.co.il/Register1.aspx?userid=b5c055fc-f971-41a3-b786-484ddfc0e8f2 בהצלחה ואולי עוד ניפגש אחד על אחד כדי לבדוק שיתוף פעולה!

Itzik RDVC

New member
ישנה תחרות גדולה בתחום ולכן זה לא פשוט

אם הזמן כמובן תופסים שם אבל עד אז לאחר שהשקעתם כסף רב במקום צריך מהר מאוד לנסות ולשווק. אתרי, פייסבוק וכיוצ"ב הם נחמדים וטובים בעיקר בטווח הארוך ולא המיידי. לכן יש צורך למצוא דברים שעובדים מהר יותר כמו פרסום, למצוא בעלי מקצוע שיבצעו הפניות על בסיס עמלות כמו אלו שמלמדים לבר/מצווה ועוד. אני מאוד ממליץ לקחת יועץ שיווקי טוב שיבוא וילמד את העסק יבין את הדרישות ולמי אתם פונים ויעזור לכם לבנות תוכנית עבודה רצינית. אם תרצו אני מכיר יועצת שיווק מצויינת שמתמחה בעסקים קטנים אם תרצו שלחו לי פרטים במסר ואבקש ממנה ליצור אתכם קשר, לשוחח איתה לא עולה כסף אז כדאי לבדוק. בהצלחה

chukaclub

New member
תודה לכולם על התשובות!

אני מסכימה לגמרי עם ההמלצות שלכם, שיש להגדיר קהל יעד, יעדים ולבנות תוכנית עסקית מתאימה. התחרות בשוק היא בהחלט מורגשת לדעתי בכל תחום. אשמח להמלצה על יועץ שיווקי בתחום.

Itzik RDVC

New member
שלחתי לך תשובה באימייל ועוד משהו

תמיד חשוב להשקיע באתר איכותי שנותן את התשובות לשאלות שגולש מחפש.

לפני כמה שנים שלבני היה בר-מצווה, מצאנו את המקום ששכרנו בחיפוש ברשת.

האתר של אותו מקום היה מאוד יפה, עם צילומים של אולם, הסבר לגבי חניה, כמות אורחים ועוד.

לאחר שמצאנו 2-3 מקומות שהתרשמנו מהאתר וגם מהשיחה הטלפונית הלכנו לביקור במקום.

אשמח להמליץ לך על יועץ שיווקי והוא לא אני

הי :) יש שני יועצים שיווקים שאני יכולה להפנות אותך שניהם מצויינים אם את מעוניינת את מוזמנת לפנות אלי במייל ואתן לך פרטים בשמחה נ.ב. אם את רוצה ללמוד לעשות לכם שיווק באינטרנט נכון ומקצועי, אנחנו כתובת די רצינית לעניין
בהצלחה

AsafTv1

New member
הצעה לשיווק עבור צ'וקה

שלום לכם ... הנה ספר חינמי בקובץ PDF שיעזור לכם לשווק את העסק דרך שיטת שיווק פשוטה באינטרנט שיהיה בהצלחה http://www.asaf.tv

למעלה