שלי מארחת

../images/Emo192.gifשלי מארחת../images/Emo107.gif../images/Emo21.gif../images/Emo210.gif../images/Emo3.gif

ברוכים הבאים כולם לפינת שלי מארחת... היום זהו היום הראשון של הפינה ... אז אני רוצה לפני הכול לספר קצת על מה שהולך להיות פה..וכמובן לקוות לשיתוף פעולה מא מצדכם
שלי מארחת זאת פינה שבה ננסה להכיר אחד את השני
הפינה תפתח אחת לשבוע[ע"י שלי-מכושפת בטירוף.חח]
הפינה בעצם עוסקת בשאלות שאתם שואלים את אחד חברי הפורום עכשיו יש פה כלשהו מוקש קטן שאני חושבת שהולכת לצער במקצת את הכוכב [בעצם השבוע זאת כוכבת]אתם יכולים לשאול אותה כמה שאלות שבא לכם.. אתם יכולים להלעלות לפה שאלונים עם 100 שאלות או כמה שבא לכם
אבל אנא שימו
נסו לשלוח את כל השאלות בהודעה אחת ולא בנפרד
כאשר הכוכב\כוכבת יצטרכו להגיב להודעה של השאלות ששאלתם
אמ..אם אתם רוצים להיות גם כוכבים אתם יכולים להיבחר
ע"י סליחת מסר אלי בלבד
בסוף כל אירוח כוכב/ת השבוע חייבים להוסיף את דעתם על הפינה ועל האירוח
זהו..לדעתי אני חושבת שאמרתי ורשמתי את כל הכללים.. אז הכוכבת להשבוע היא-מנהלת הפורום הלא היא גל /גליה.. כמה שאלות להתחלה[שיופיעו בכל אירוח
]
שם:
תחביב אהוב:
משהו לאומה:
אנא הוספי או הוסף בתום האירוח הערות והארות על הפינה ועל יחס האחרים לפינה
מקווה שתהנו
ותשתתפו
שלי

אגב../images/Emo70.gifאני הכנתי

לפינה גם תמונה כזאת שצריכה לעלות אבל עקב בעיות אינטרנט התמונה לא עלתה=זה לא פר

מוסיפה עוד קצת שאלות לכוכבת../images/Emo70.gif

שעת התחלה: שם: שמות חיבה: צבע עיניים: שחור. מקום הלידה: אוכל אהוב: אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? היית פעם בתאונה? שקדי מרק או קרוטונים? היום המועדף עליך בשבוע? המסעדה האהובה עליך: ספורט מועדף: משקה מועדף: טעם גלידה מועדף: מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? סדרות טלוויזיה אהובות: צבע אהוב: ים, אגם או נהר? אגב מחובתה של גל לענות על כל השאלות..אם לא היום אז מחר..[יש לך שבוע לענות עליהן.חובסוף השבוע לרשום כמובן ביקורת

always be me mc

New member
עונה../images/Emo140.gif

שעת התחלה: לא זוכרת
באמת שלא
שם: המ.. גליה? חח שמות חיבה: אין
לכן אני קוראת לעצמי לפעמים גל(קשה.. קשה חח) צבע עיניים: חום שיער ? ג'יפה חח מקום לידה: ברזיל אוכל אהוב: פיצה, אורז, מלאווח, ספגטי .. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? כן!!! אפילו כתבתי על זה. עלי להודות שנושא זה עדיין קצת מכאיב כשאני נזכרת בו. היית פעם בתאונה? פעם אחת מכונית פגעה בי לא דיממתי או משהו. ממש לא רציני אבל עדיין חח שמור בזיכרון. אם בא לכם עוד אירועים טיפה יותר דרמטיים אז פעם אחת כשקיפצתי לקטוף עלים איכשהוא נכנסה לי חתיכת מתכת לרגל(חתכה לי את הרגל או משהו) והיו צריכים לעשות תפרים ומאז צלקת(עד היום אני בטוחה אגב שההרדמה לא עבדה חח) אה ופעם כשלא ממש ידעתי לרכוב ואמא שלי עזבה את האופניים אז ירדתי במורד הגיבעה וסיימתי עם הרבה יוד ופצעים שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק גם מהסיבה שרק אותם טעמתי חח היום המועדף עליך בשבוע? שלישי הוא תמיד נשמע ובאמת קליל שכזה אבל גם שישי שבת אני אוהבת כי אפשר לישון! הללויה! חח המסעדה האהובה עליך: אין ספורט מועדף: כדור-רשת(כשאני משחקת כמובן חח אבל בצפייה בעיקרון זה כדורגל) משקה מועדף: ספרייט טעם גלידה מועדף: שוקו וניל או תות חח מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? נכנסת לפה חח סתם סתם. צופה בטי וי והולכת לישון באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? סביבות 23:00 משום מה סדרות טלוויזיה אהובות: מכושפות, רפואה שלמה, אבודים, נעדרים, קרוב לבית וגם עקרות בית נואשות זה חביב צבע אהוב: כחול ים, אגם או נהר? ים כי הוא הכי עוצמתי למרות שגם האחרים חביבים חח אה וזמן סיום(כדי שאני אדע לפחות את זה): 18:12

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gifגליההההה

שלום
אז ככה: כמה שאלות במוסיקה: להקה ישראלית: להקה לועזית: זמר: זמרת: סגנון מוסיקה: כלי נגינה: ה-הופעה: אממ וזהו בנתיים :p

always be me mc

New member
עונה../images/Emo8.gif

להקה ישראלית: אין חיחי אני באמת לא מעריצה של מוזיקה ישראלית. אם כבר אז זמרים ששרים לבד להקה לועזית: בעבר בקסטריט בויז(ועוד להקות שאני לא אציין מחשש לפדיחה אמיתית) וכיום יותר ווסטלייף
זמר: הראל סקאת נשמע טוב אבל אני לא מעריצה או משהו
זמרת: מאריה קארי
(ושחן לא תגיב על סעיף זה! חח) אה וגם את שירי מיימון למרות שהיא מעצבנת לפעמים עם כל הנסיונות לחקות את מאריה(ואו או יש כאלה!) אבל יש לה קול טוב עם איכויות(למרות שמאריה עדיין עולה עליה בגדול מוזיקלית
) סגנון מוזיקה: בלדות
ולפעמים גם אר אנד בי והיפ הופ
(הכל באופן שמאריה עושה
) כלי נגינה: פסנתר(כלי מהמם! צלילים יפים ואיכותיים!) וחלילית(כי גם אותו פעם ידעתי קצת איך לנגן חח) ה-הופעה: גמר כוכב נולד? שום הופעה! טוב נו אבל לא מישראל. הופעת שנת 93' של מאריה
שרה מעולה!

always be me mc

New member
יא אני ../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif חחח

שם: גליה
גיל:18 כיתה: יב (אם 1,2,3,4,או 1620 לא אגיד לכם חח) תחביב אהוב: כתיבת סיפורים ופנפיקים למיניהם
וכמובן גם הקשבה למוזיקה(יש ימים שאני צריכה להכריח את עצמי בכוח לא לשמוע מוזיקה ולעבוד כנ"ל לאופציות שאחרי) צפייה בטי וי, גלישה לפה חח ומדי פעם בילוי עם חברות בקולנוע או משהו משהו לאומה: "לתת.. את הנשמה
ואת ה
" באמת כדי לעשות את זה כשמדובר בחברים למרות שלפעמים זה כואב
הערות והארות: פינה נחמדה שבהחלט מוסיפה לפורום ויוזמה מבורכת
מקווה שהרבה ישתתפו ויתעניינו לגבי חבריהם לפורום

שאלות לגל

מאיפה בא השם גליה: האם אוהבת אותו: מה אוהבת לעשות בזמן הפנוי: כמה שנים את מעריצה את מאריה קארי: כמה שנים את אליסה מילאנו: מה היית מעדיפה להיות חברת פורום רגילה או מנהלת: באיזה תוכניות את אוהבת לצפות:

always be me mc

New member
עונה

השם בא נדמה לי בהשראה מגלי עטרי השם בסדר. לומדים לאהוב אותו עם הזמן חח אוהבת כפי שאמרתי לכתוב סיפורים ופנפיקים(=סיפורי מעריצים ובעבר גם שירים ביומן), אוהבת לבלות עם חברות לפעמים(וגם תלוי איזה בילוי חח), אוהבת ללכת לקולנוע, לראות טי וי, לגלוש באינטרנט ולישון וכמובן שלאכול חח בואו נגיד שאני מהנוער הממוצא. כמה שנים מעריצה אותה
מ-2002 בערך מה שעושה את זה כבר 4 שנים אני חושבת(ידעתי שיש סיבה ש-4 זה מספר המזל שלי!
) כמה שנים את אליסה מילאנו? חח מאז 2002 גם כ-4 שנים מהממות
האמת עכשיו כשאני חושבת על זה אני חושבת שאני טיפה יותר מעדיפה להיות חברת פורום נורמלית. באיזה תוכנית? חח שוב: מכושפות, רפואה שלמה, אבודים, נעדרים, קרוב לבית וגם עקרות בית נואשות זה נחמד או וגם בא לי לראות סמולוויל

spelling

New member
שאלות לגל:

מה החיים לא תטעמי? ריח אהוב: ראית מפורסם מחו"ל? איפה היית בחו"ל? ממה את מפחדת? אם היו נותנים לך לבחור (שאלה קשה ולא להתחמק!) מי היית מעדיפה יותר לפגוש אישית אליסה או מריה?

always be me mc

New member
עונה../images/Emo45.gif

מה בחיים אני לא אטעם? מן הסתם כי אני נהייתי צימחונית אז בשר ודגים
ואולי עוד כמה דברים דוחים חח ריח אהוב ? של פרחים
ראית מפורסם מחו"ל? לא, לצערי הרב
(אני רוצה לראות את אליסה! אוף
) איפה היית בחו"ל: רק באנגליה
ממה את מפחדת: מוות
מי מתחמק?? וכותבים מאריה! ותראה אני מאוד אוהבת את אליסה.. אני חולה על אליסה
היא גרמה לי לראות את החיים באור שונה
אבל...מאריה הו מאריה
הייתה לי השראה בכל כך הרבה תחומים(בעיקר כתיבה. הייתה לי פריחה ספרותית אז), עברתי איתה כל כך הרבה תקופות בחיי: של עצב ושימחה.. של פרידה ושל חברים חדשים וגם את כל עונות השנה. השירים שלה נתנו לי כוח מתי שלא חשבתי שהיה לי, הם עוררו בי רגשות שלא חשבתי שהיו בי והיא עצמה הפיחה בחיים שלי חיים חדשים וציבעוניים. גם מה שמאריה עברה הרבה יותר קשיים בחייה(נו סיפור הסינדרלה איך אפשר לא לאהוב?) זה והמעשים שלה בשביל הסביבה הם אלו שגורמים לי לאהוב ולהעריך אותה אפילו יותר כך שהאהבה שלי אל מאריה היא אהבה טיפה יותר עמוקה. עמוקה בכל כך הרבה רבדים עד שלא נדמה לי שתבינו. אז לשאלתך זו שאלה שבאמת תלויה בזמן ובתקופה עבורי כי מצד אחר אני חושבת שאת מאריה הייתי רוצה לפגוש כי זו אהבה במובן הטיפה יותר עמוק משל אליסה. אבל הייתי מעדיפה לפגוש את מאריה בשנות ה-90(או לפני האמנציפציה) כי האמת? היא טיפה מפחידה אותי היום(מי שראה את הלבוש יבין
) והשתנתה קצת(תופסת מעצמה
) כך שמצד שני דווקא בגלל איך שהיא היום אז צד שני שלי היה מעדיף לפגוש את אליסה. כך שכיום אם ניתנה לי האפשרות אז קשה לדעת במה הייתי בוחרת.. וזו לא התחמקות אני באמת בעצמי לא בטוחה(אף פעם לא הייתי טובה בלענות על שאלות גדולות כאלו)

always be me mc

New member
עונה../images/Emo2.gif

מן הסתם מחכה שעות ארוכות בתור ארוך כדי לראות אותה כי הפגישה זו חוויה מהממת של פעם בחיים
משתתפת בכל מיני הגרלות שונות והימורים, אולי גם חוסכת הרבה הרבה כסף כדי לטוס לפגוש אותה אוו ולקבל חתימה!(מצידי הייתי גם משלמת על החתימה
) וגם סידרת מכשולים כלשהיא הייתי מוכנה לעבור(כן אפילו פיזיים
) כדי להגיע אליה(כמה חרקים סבבי אם אני אראה אותה בסוף אבל לא להסחף מדי עם החרקים) מה לא הייתי עושה? לא עושה משהו מוגזם ומטורף מדי(כן אני פחדנית אז הייתי עושה משהו מתון פחות או יותר כפי שציינתי): לא הייתי מתאבדת כי אז בטוח לא הייתי פוגשת אותה
וגם לא הייתי מתנצרת בשבילה. את הדת אף אחד לא משנה בשבילי!
ואני גם לא חושבת שהייתי אוכלת משהו דוחה במיוחד, קופצת מבניין או עושה משהו שנגד המוסריות שלי. עזבו האהבה שלי לאליסה מתונה יותר(וטוב שכך) מהאהבה שלי למאריה(מי שיעז לפגוע במימי יש לו עסק איתי
)

עוד קצת שאלות לגל../images/Emo70.gifותשתפו

פעולה.. הייתם רוצים לקבל רק 3 שאלות בפינה שלכם
קודם כל..מה שלומך היום
תכנונים לשבוע הקרוב
מי תרצי שיהיה הבא בפינה שלנו
מה דעתך על תפקוד הפורום בתקופה האחרונה
איך זה לנהל פורום
מה הכי מרגיז אותך
גם בפורום וגם בחיים האישים מה הכי מעציב אותך
" " " " "

always be me mc

New member
עונה:

אני אישית הייתי מעדיפה שכל אדם ישלח רק שלוש שאלות ולא יותר כי זה מעייף כבר. שלומי בסדר.. היה מעייף
קצת היום אבל מסתדרים
תכנונים לשבוע הקרוב- אין ממש האמת אבל יש תיכנונים ליום הזה
אני רוצה שמילנה תרואיין פעם הבאה רק בגלל שמעניין אותי לדעת מה היא חושבת בכל מיני נושאים אה וכי היא חמודה!
דעתי על תפקוד הפורום- השתפר קצת אבל היה הרבה יותר נחמד לראות גם יזמות של אנשים אחרים(שיאמצו פינה או משהו
), ושקוראים סמוייים יכתבו לעיתים יותר קרובות. איך זה לנהל פורום? קשה יותר ממה שחשבתי
מה הכי מרגיז? כשלוקחים את החברות שלי מובנת מאליו, כשפוגעים בי נפשית, כשפוגעים בעיר שלי(שרפו קרוב אלינו פח זבל חוצפנים
) או בעם שלי אה וכששואלים אותי שאלות אישיות
בפורום מעציב שכמות האנשים יורדת מחודש לחודש ושיש פעמים שרק אם אני יוזמת פעילות אז משהו פה זז
ובחיים האישיים: המצב הבטחוני, מצב העולם ומצב עולמי האישי(מבחינת חברות וכאלה)

always be me mc

New member
כיף../images/Emo9.gif ומעייף../images/Emo3.gif

שמחה לראות שפתחת שירשור חדש. הגיע הזמן לתחקר מישהו אחר

למעלה