אני צריך תמונות של אבי הטחול אסולין מתוך הסדרה הבורר למי שיש שיביא לפה בבקשה תודה =]
H hax New member 20/6/07 #1 אני צריך תמונות של אבי הטחול אסולין מתוך הסדרה הבורר למי שיש שיביא לפה בבקשה תודה =]
S SkateManN New member 21/6/07 #3 יש למישהוא מושג... יש למישהוא מושג מתי הבורר הפרק החדש ( 5 ) עולה לצפיה ב האם ביום רביעי ( היום ) ב 12:01 בלילה ?
יש למישהוא מושג... יש למישהוא מושג מתי הבורר הפרק החדש ( 5 ) עולה לצפיה ב האם ביום רביעי ( היום ) ב 12:01 בלילה ?
M Mai angel המקורית New member 20/6/07 #2 עוד לאא../images/Emo66.gif למרות שאנחנו כבר לא לומדים יותר משבועיים הכל חזרות עד יום שלישיי
M Mai angel המקורית New member 22/6/07 #9 הוא היה חבר טוב של הבורר ושל עמרם../images/Emo66.gif הם שדדו ביחד את הבנק הגרמני.הוא נמצא עכשיו בבכלא של גרמניה
הוא היה חבר טוב של הבורר ושל עמרם../images/Emo66.gif הם שדדו ביחד את הבנק הגרמני.הוא נמצא עכשיו בבכלא של גרמניה
I itai46 New member 23/6/07 #10 מי שמנהל את הפורום בבקשה להכנס... האם יהיו עוד רעיונות עם שחקני הסידרה?
א אושRתי New member 23/6/07 #11 אני מקווה שבקרוב ../images/Emo13.gif כרגע יש רק אירוחים של "דמויות" שנעשים על ידי גולשי הפורום .